praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Morgane, eu l-as lua bucuroasa pe "cutzu", abia astept...., dar mai intai sa vorbesc cu "baiatul" caci lui ii e frica de catei, fie ei si cat o nuca. Sper sa nu-l latre... Oricum trb sa se obisnuiasca, caci daca vine mama tot cu una bucata catel la pachet ...

Fetelor, si eu m-am simtit foarte bine cu voi, comentariile sunt de prisos. Am recuperat duminica pana pe la amiaza oboseala acumulata, dar a meritat.

Ardeiash, vacanta frumoasa, la mare, la soare, dehhh.

,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Vai ce pofta-mi faceti cu petrecerile voastre, am vrut sa vad si eu pozulicile, ma ajuta cineva? daca se poate bineantales.

Pup petrecaretzele

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Carmita, nu e prieten cu pisoii ... merci ca te-ai gandit la noi, dar n-ai cum.
Rortje, merci mult. Daca-i e baiatului frica il va latra cu siguranta, ca simte daca cineva se teme de el. Discutati p indelete, nu e nici o graba si mai vedem. Dar tu nu mergi la serviciu full time?
Pe Jan il trimit de la serviciu in delegatie pe alte meleaguri si trebuie sa ne planificam f bine vacanta, ce a mai ramas de ea. Numai bete-n toate.
Se vede ca e Despe plecata, am gasit topicul pe pag.2.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ror, cu ce aduce mama ta catelul? Si ce "marca" e? Asa de curiozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salut gagici!

morgane, io as lua cuts, da cu doi pisici... si tot as icnerca:)))
da uite, poate tr ajuta rorust.

carmencita, am vorbit cu madi, pana la urma a zis ea ca vine cu drag cu george. eu n-am rugat-o d ela bun inceput ca fiind cu burtica dupa ea ma gandeam ca n-are rost s-o incarc. dar e drept ca e mai aproape, si daca vin pe seara...pe cand e racorica, as aintr-o plimbare... da io tot pup si multumesc tare tare ca vreis a ne ajuti. nu te stergem de tot d epe lista, in cazul in care, doamne-fereste!
pusici pralinute, sunt terminata psihic. inc aos aptamana si trece!
muuuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Morgane, problema a fost dezbatuta aseara, il luam pe "cutzu" la noi. Sunt sigura ca ai spus cum il cheama, dar intre timp am uitat. Noi avem experiente mai vechi cu Tinuta- un airedale terrier de vreo 30kg, special adus in Belgia sa-mi tina de urat... Baiatul nu se dadea in vant dupa ea, desi ea a tot incercat sa-i faca curte. Pana la urma au invatat sa se accepte unul pe celalalt ignorandu-se reciproc.
Catelul mamei e un yorkshare terrier belgian, cu acte in regula, dar destul de mare ptr rasa respectiva, are in jur de 7 kg, iar standard nu ar trb sa depaseasca 3-4kg. Singura solutie de venit aici va fi cea cu avionul, dar nu vrem sa-l punem la cala, insa TAROM-ul accepta animale in compartiment daca nu depasesc 5 kg cu tot cu cusca. Mai cercetam inca situatia, poate gasim o solutie de compromis
Asa, deci asteptam instructiuni, detalii despre mancare, program de odihna, divertisment si iesit afara. Sa-i aduceti jucaria lui favorita, castronelul de apa/ mancare, salteluta si ceva ce va apartine voua, o soseta sau altceva. Si presupun ca 'vorbeste' flamanda, o sa am cu cine exersa.

Miricel, iti sunt datoare cu o adresa, maine ti-o trimit, insa din cate am vazut, au cursuri in iulie de 5 ori pe sapt (dim) + 3ori/ sapt (dupa amiaza) si in sept. Dar o sa-ti dau nr de tel si adresa ca sa vb tu direct

Fete dragi, va pup pe toate de la A la Z

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
in august noi plecam in canada pt 3 ani. klara trebuia sa se duca la cresa din septembrie(am gasit locul cu pile- stiti ce greu e).e in antwerpen. asa ca daca doreste cineva locul pot vorbi cu directoarea cresei.dar cat m repede pt ca tb s-o anunt. va pup pe toate si va doresc concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

oau, mathilda, departe mai mergeti sivoi in vacanta:) glumesc:))

ror, trimiti eventual un offline la mine la yahoo? daca nu e august, e septembrie seara? asa am inteles? sau e si ziua si seara? as incerca ziua, desi in acest moment al scurtei mele existentei ma simt depasita, coplesita de valul de pb care tocmam-au pocnit. sa fie caldura de vina? sper... (lasere la mama, examene la scoala, pustoaica la plimbare)

pusici, mai vb cat de repede. sper:)))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tania, merci mult pentru link, mi-au placut pozele si mai ales cum v-ati distrat. Data viitoare parca v-as insoti si io

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fete dragi,

Nu am apucat sa va spun ca m-am simtit super cu voi vineri seara la karaoke. Am dansat de credeam ca nu ma voi scula a doua zi (nu am dormit decat de la 3.45 la 6.15 cand a sunat ceasul si a trebuit sa ma pregatesc sa plec la datorie). Iar sambata dupa amiaza nu am dormit decat o ora. Am lucrat si duminica dar am reusit sa recuperez intre timp. Mi-a trecut si conjunctivita .

Acum am de facut un raport pt la scoala si sa pregatesc ultimele 2 exam. Abia astept sa termin si sa profit de vacanta, mai ales ca plec si la ai mei 2 saptamani.

Va pup pe toate si mai vorbim.

PS - Am vazut pozele si sunt super.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput