praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pui de pikantsel, la multi ani, frumosi si plini de peripetii din cele mai pasionante, cum ar fi mp3 - hehe, si disney!

oana, curaj! e belea mare la o nunta, dar ce fiana e. sper sa nu fie mirele cu inima indoita si nici mireasa plangacioasa:) distreaza-te mama, ca pe urma, belgia te mananca:)

morgane, asa mama, vezi tu cine-mi stie de frica?:)) abia astept sa va adunati de pe coclauri sa ne vedem la o bere, unele, la o apa altele:))) ca lunga mai e vara asta friguroasa:)

noi, back in buiness... da nefunctionali. adica dupa o intarziere de doua ore la decolare,asteptand cuminiti in avion... cu bruno super agitat si scurt-circuitat... am crezut ca belgia ramane doar un vis racoros:)) da iaca, am ajuns, maine despachetam si deocamdata ma lafai cu programe gen tf1 si vt4:)))

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bepii, bine te-ai intors. scriam ina celasi timp de aia nu te-am pomenit. tocma ma intrebam voi cand faceti intrarea triumfala:)) de acord si cu cafeaua si cu iesirile, doar sa despachetez si sa ma asez in matca. sa aranjez si eu pozele:)))
pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bine ati revenit fete, tocmai azi de sfantul ilie! cand a plouat atata-n palarie! ca sa nu uitati ce-nseamna belgique, pesemne,,,,

multumim de urari tuturor!

si eu abia astept sa va revad ... insa cand ? peste 2 saptamani e toata lumea acasa oare?

oana: casa de piatra porumbeilor le doresc! iar tie distractie placuta!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

nu ma poci abtine sa nu v-arat asta: http://www.evz.ro/article.php?artid=313422 mare-i gradinita invinuitului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Asa da activitate. Bun venit din vacanta Bepii si Miri! Asteptam pozici, dar mai intai dezmeticiti-va!
Oana, casa de piatra insurateilor! Pe Cosmin l-am vazut noi la Despe?
Rortje, ne gandeam ca ieri s-a implinit o saptamana de cand l-ati "adoptat" pe Boce. Daca ar fi fost cu noi s-ar fi topit de caldura.
Aici s-a ridicat nr de judete in care s-a anuntat cod portocaliu de la 21 la 32. Si unde se anuntase ca va tine pana vineri (azi) se pare ca nu are de gand sa ne ocoleasca canicula nici saptamana viitoare.
Azi am fost la Sinaia, la Pelisor. Intrare 9 RON, taxa de filmare 50 RON, parca zic ca nejustificat. Apoi ne-am tarat de la o terasa la alta si asa am supravietuit. Bianca a preferat sa ramana la hotel sa lucreze margele. I-am lasat 2 litri de apa, pe care i-a supt. Si-a umplut cada cu apa si s-a tot inmuiat ... Asa a fost toata lumea multumita.

Pupici,

Mergi la inceput

la multi ani belgie! sa traiesti si sa-nfloresti!

pentru doritori: http://www.quefaire.be/Festivités-du-21-Juillet-39600.shtml .
noi vrem sa vedem parada si artifiiciile ,,, cica-i atomium gratuit azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ardeiash, LA MULTI ANI piticului! Sa creasca mare si sa va umple inimile de bucurie. Distractie palcuta la Disney-land si asteptam impresii.

Bepii si Miri, bine ati venit. Si eu astept sa va vad, o sa vedem cum facem. Sper ca pe 4 august-sambata sa fiu libera si poate ne vedem atunci.

Oana, CASA DA PIATRA fratiorului, sa fie intr-un ceas bun!

Au aratat la stiri despre canicula din Romania comparativ cu ploile si inundatiile din Anglia. Aici, dupa cum vedeti, vremea e oscilanta, daca azi e soare nu se stie cum va fi maine, asta in cazul in care nu urmariti starea vremii.

Boce e un catel dragalas, iesim afara de cate ori avem ocazia (3-4 ori). Dimineata in parc e foarte placut, fiind un aer racoros si reconfortant.

Pupici la toate pralinutele,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ardeiash sa iti traiasca baiatul 'La multi ani'! Pe cand plecarea la Disneyland? Pupici pentru el

Oana 'Casa de piatra' proaspetilor insuratei! Abia astept sa vad poze si sa imi povestesti cum a fost.

Morgane vad ca va plimbati ceva pe acolo, prin Romania. Cu toate ca e super cald, cred ca va simtiti foarte bine. Ce aveti in plan pentru restul vacantei?

Taniuca, Mikule ma bucur ca v-ati intors. Bine ati venit acasa!

Fetelor cam pe cand o punem de o intalnire?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Cu intirziere spun si eu un La Multi Ani lui Vladut,sa fie sanatos si sa va bucure pe voi parintii in continuare.
Bun venit fetelor din vacanta,asteptam detalii...si poze...si sa ne vedem...
Noi nu am plecat nicaieri deocamdata...urmeaza sa mergem in romania pe 3 august...Reiji abia asteapta...a zis ca vrea sa simta si el ca e vara cu adevarat...hehehe....vedem noi cind ajungem acolo...
Carmen,daca stiam ca esti acasa te sunam ieri...ca am fost la gradina zoologica in Antwerpen...am stat toata ziua pe acolo,ne-am plimbat...ne-am jucat....a fost super!
Acum merg sa culc uraganu de fi-mea ca m-a terminat ...are copchilu asta o energie ca nu mai stiu cum sa fac fata...
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

salutare!

ardeiash, sa-ti traiasca vladutzu si sa fie sanatos! si io cu intarziere...

am o leneeeen-n k..r fetelor, de nu va vaz! si de unde credeam ca dc e vio in concediu o sa am timp mai mult si o sa si scriu, iaca ca nu-i asa! stau toata ziua in fundu' lu fii-mea; si-al lui ta-su! acum i-am trimis la plimbare, ca cica sa ma hodinesc si io ca azi-noapte m-a trezit maria de vreo cinshpe mii de ori; io cred ca-i dau dintii ca d-aia-i maraita si vrea mai nou numai in bratze.

despe, miri, bine ati venit! si miriks, nu ma mai certaaaaaaaaaaa! uite ca scriu! vezi?! cum sunt bebeii?

nino, puteai s-o suni ieri pe carmita, ca oricum sunai degeaba; adica n-aveati cum sa va vedeti ca ea fu la mine toata ziua. ti-am lasat mesaj pe mess, zilele trecute, da' n-ai raspuns.

pupi si vrem poze!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput