eliminarea apei din organism

eliminarea apei din organism | Autor: carmen123

Link direct la acest mesaj

fetelor,am o problema, nu inteleg ceva. este in iasi o farmacie unde te cintaresti cu 1ron si iti da greutatea si cantitatea de grasime. mam cintarit simbata trecuta si aveam 80,8kg cu o cantitate a grasimii de 25,8. azi iar mam cintarir - am 79,3kg cu cantitate de grasime de 22,7. deci am dat jos 3kg de grasime dar la greutate numi zice decit ca am dat 1,5kg. cum se poate? oare nu elimin apa din organism? mentionez ca beau cite 4litri de apa pe zi. ce pot sa iau pe retentia apei din organism? de 1 luna juma nu maninc decit salate, fructe,, seara nimic, apa multa, nu tin un regim anume, nici sport nu prea fac, in afara de cam 30min mers pe jos. am incepu cu 86kg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

4 litri? cum poti baga atata in tine?
cred ca s-a mai scris pe forum de cantare de-alea. si parca s-a ajuns la concluzia ca nu-s prea bune.
dar 4 litri e mult! mmmm poate nu fac rinichii tai fata, si nici nu transpiri destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

2 litrii de apa/zi sint suficienti

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mai Carmen, jos palaria pt 4 l de apa!
In zilele mele "ambitioase" abia ma apropii de 2 si ma simt lesinata ca o rata beata.
Pt retentia apei in organism nu stiu ce ar fi de luat, cel mai bine ar fi sa incerci sa nu mananci sarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

mie pt retentia de apa mi-a dat medicul niste pastile pe baza de vita de vie, care ma fac sa urinez mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu beau ceaiuri diuretice si ma simt excelent cu ele.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by petaluda

mie pt retentia de apa mi-a dat medicul niste pastile pe baza de vita de vie, care ma fac sa urinez mai des.

Cum se numesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Prima intrebare e cat de bun e cantarul. Pentru numai o saptamana diferenta e cam imposibil sa fi slabit 1.5 grasime. Ca sa fi slabit atata trebuia sa nu consumi 21 000 de calorii. La un necesar mediu de 1600/zi, 1600 * 7 = 11 200. Nici nu ai de unde sa scazi 21 000 de calorii.

Mai bine va uitati pe haine si in oglinda si la cum va simtiti.

4 litri de apa sunt cam multi daca nu faci efort fizic intens sa transipiri enorm. Au si rinichii o limita in care se simt confortabil.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:
Originally posted by petaluda

Cum se numesc?

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

sunt din gama Oenobiol , pastile impotriva rtentiei de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu beau foarte multa apa pe zi,dar beau ca sa fac lapte la bebe si daca vreau sa transpir opresc aerul si ma fac lac de apa.Mai bag si mers pe jos si gata.Dar nu slabesc deloc.Nu prea imi mai bat capul ca ma stresez si bebe are nevoie de lapticul meu.

http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Eu ptr retinerea de apa , ca sa nu mi se umfle picioarele iau "Menophytea" , dar si pastilutele de vita de vie , din gama "Oenobiol" sfatuite de Petaluda ar fi f bune !
Iuliana , vezi ca nu e bine sa te abtii sa respiri , mai ales ca tu te opresti pana transpiri ! Gandeste-te !!!

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput