eliminarea apei din organism

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Nu cred ca e vorba de "cantitatea de grasime"" ci de procentajul de grasime!!( e o MARE diferenta). Si eu am cantar electronic care imi afiseaza procentajul de grasime , imi calculeaza in fct de inaltime si varsta graficul in care ar trebui sa ma incadrez si procentajele normale, nr de calorii pe care trebuie sa-l consum /zi pt a ma mentine la greutatea actuala etc ( de-asta tind sa cred ca e vb de acelasi gen de cantar).

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Exista un ceai impotriva edemelor (deci ptr eliminarea apei din organism), il gasesti la magazinele naturiste sau in farmacii.

Mai poti incerca cateva sedinte de drenaj limfatic la un cabinet cosmetic. Eu amfacut anul trecut vreo 5 sedinte si au avut efect. Practic, stai cu picioarele in niste pungi gonflabile (pe principiul pe care actioneaza tensiometrul), care se umfla la anumite intervale si stimuleaza drenarea limfei.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pentru retentia de apa foarte bun este ceaiul de papadie. Si mai buna ma inteles ca este, ca n-am incercat inca, tinctura de papadie, cate 10 picaturi seara, inainte de culcare. N-am mai baut ceai de papadie de vreo saptaman si ceva ca ma dispera, mereu ma duceam la baie, si noaptea de vreo doua ori si nu ma puteam odihnic caum trebuie. Pentru a transpira poti sa bei ceai de soc, transpiri de nu stii ce-i cu tine...E cam neplacut, dar elimini toxine din organism.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:

Iuliana , vezi ca nu e bine sa te abtii sa respiri , mai ales ca tu te opresti pana transpiri ! Gandeste-te !!!

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Aileene, nu cred ca Iuliana isi tine respiratia pana transpira, , cred ca opreste aerul (adica aerul conditionat) si transpira imediat pentru ca este foarte cald.

O zi frumoasa si calduroasa

36 implinite am intrat in 37 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

quote:
Originally posted by claucia

Aileene, nu cred ca Iuliana isi tine respiratia pana transpira, , cred ca opreste aerul (adica aerul conditionat) si transpira imediat pentru ca este foarte cald.
O zi frumoasa si calduroasa
36 implinite am intrat in 37 Alessia Maria
bb mic

quote:

Iuliana , vezi ca nu e bine sa te abtii sa respiri , mai ales ca tu te opresti pana transpiri ! Gandeste-te !!!

....am inteles gresit ! Sorryyyyyy !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput