Cel mai lenes dintre soti!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

In primul rand: IO-S COSMIN, nu Ada si asha.. ca sa va distrati si mai copios m-am gandit sa-mi fac IO autocritica ! deci... cam asha stau lucrurile: Cosmin era baietelul mamicii.. alintat CITEZ: "Ciocolata".. dar despre asta poate va zic alta data, si cat am fost acasa la mama, stiti voi vorba aia: "in vacanta la bunica e ca-n basme, e ca-n rai, lenevesti, nu faci nimica, nu atingi un fir de pai". Asa ca dragele Adei (ca sa nu zic daragele mele cum va mai exprimati voi p-acilea ca dupa aia imi sare sotia in cap), imi este cam greu ca atunci cand vin de la servici rupt de oboseala, nu-mi mai arde de nika. E adevarat, as putea sa-mi strang sosetele de pe unde le las, as putea sa inchid toate sertarele care le las deschise, sa mai las calculatorul si sa mai scutur vreo doua covoare (ca am doar UNUL.. asta din cauza ca ne-am mutat de curand, nu ca am fi orfani), sau alte cele. Daca nu gasesc nika de mancare care trebuie sa fie incalzit in prealabil, si asezat in farfurie, atunci fac foamea; asta daca nu gasesc vreo cutie de finetti prin frigider si ma indop si io. Totusi cateodata mai fac si io cartofi prajiti (cred ca am facut chestia asta de vreo 10 ori in viata mea), mai spal si vasele (asa,.. cam odata pe luna).. la care Ada completeaza ca "spal cada dupa ce fac baie" si mai duc si gunoiu' cateodata. Da' oricum nu cred ca as merita sa castig concursul putoroseniei, ca desi mananc biscuiti pe strada ca sa nu mor de foame, am un coleg care a mancat paine cu bulion . mare noroc am io cu Ada.. si sunt convins ca mai toti barbatii ar muri de foame daca nu ati fi voi, femeile... sau, ma rog, ar manca bulion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

BAI, si inca ceva (TOT COSMIN): asta era concurs de lenevii... nu-i mai laudati pe aia harnici ca si-o ia nevasta-mea in cap !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

LOL Cosmin!

Ce spuneam eu si voi? Uite la ei! Cat de lenesi ar fi, au simtul umorului si stiu sa aprecieze macar! Unii! Al meu da! Manca-l-ar mama!

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

cl wrote : "PS Nu ai obosit sa tot scrii cu " cutarescu wrote..."? Du-te la persoana pe care vrei s-o citezi si vezi ca in dreapta, sus, apare o icoana " Reply with Quote", dai clic pe ea si apoi dai si completarea ta.". Da, 'draga mea' Claudia, dar asa cuvintele tale, pe care ti le-as cita, ar aparea mai mici decit ale mele, si nu vreau in nici un fel sa-ti minimalizez prezenta, agreabila, de altfel, pe forum...

pt. Cosmin : Esti tare, tare ! Da' dupa o saptamina nevestica mea te-ar ...Pe bune !

Aurelia wrote : "...lasa-ne sa ne varsam si noi focul ca de aia sintem 'ia o pauzari' si nu 'barbati'...". OK, dati-i drumul, eu tac !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by sasuke

cl wrote : "PS Nu ai obosit sa tot scrii cu " cutarescu wrote..."? Du-te la persoana pe care vrei s-o citezi si vezi ca in dreapta, sus, apare o icoana " Reply with Quote", dai clic pe ea si apoi dai si completarea ta.". Da, 'draga mea' Claudia, dar asa cuvintele tale, pe care ti le-as cita, ar aparea mai mici decit ale mele, si nu vreau in nici un fel sa-ti minimalizez prezenta, agreabila, de altfel, pe forum...
pt. Cosmin : Esti tare, tare ! Da' dupa o saptamina nevestica mea te-ar ...Pe bune !

Aurelia wrote : "...lasa-ne sa ne varsam si noi focul ca de aia sintem 'ia o pauzari' si nu 'barbati'...". OK, dati-i drumul, eu tac !

Te duci pe size si alegi marimea care o doreste sufletelul tau!

,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Alooooo Am fost omisa cu retzeta pentru sotul meu, ce cu clatitele delicioase .

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Claudia : ...gata, m-ai lasat fara cuvinte ! Si nu mi se-ntimpla des...Dar ai avantajul conferit de stelele din ochii tai, am vrut sa zic de stelele pe care le-ai primit ca Membru de baza, dovada a vechimii pe forum ! (Scuza-mi pseudo-complimentul cu stelele din ochi...)

Petruta : e pe mail.

S-aveti un wkd frumos, cu surprize placute din partea lenesilor de sotiori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Eu n-am sot lenes...deloc!!!...asa ca nu ma bag la subiectul vostru
Vroiam numai sa-i urez un calduros bun venit lui Sasuke (daca inca n-am facut-o pana acum!?!?)despre care am auzit numai lucruri bune! si sedere placuta la noi !

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora21 spune:

buna dragelor...
m-am distrat copios citind mesajele voastre despr
podobele de acasa,si parca eu le scrisesem pe toate

Mergi la inceput