Cel mai lenes dintre soti!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Mai fetelor sotzul meu e exemplu de copil crescut de bunica care numai in c*r nu-i sufla.
Mai am o multzime de exercitzii de educat sotzul:
Cand ne-am mutat impreuna i-am spus ca eu nu spal decat ce gasesc in coshul de rufe. Ei shi baiatul meu nu a bagat la cap......daca hainele mai mari le punea in cosh (nu mereu) ciorapii in schimb se acumulau vertiginos sub un scaun. Shi s-au acumulat....shi s-au acumulat pana n-au mai fost Shi cand s-au terminat s-a dus baiatul cu piciorul gol in adidashi la servici
Tot faza cu ciorapii...ne-am mutat cu chirie shi nu aveam mashina de spalat....eream shi studentzi....pana ne-am luat una au durat vreo patru luni......asha ca intzelegerea erea ca eu sa spal la mana sau la mama uneori si el sa spele ciorapii. Shi i-a pus in lighean la inmuiat (asha l-a invatzat pe el ma-sa propabil ) shi i-a uitat acolo patru zile pana s-au clocit. Eu n-am pus mana pe ei nici moarta .....i-am sugerat prin ziua a treia sa arunce shi o mana de sare ....da nu m-a ascultat .....i-a scos fashiutze, i-a pus in cosh shi a plecat in spate la Bucur sa-shi ia altzii

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Aurelia, Coral , Ina, m-ati facut sa rad, mi-ati facut ziua frumoasa ! Si sotul meu ar face la fel, dar pana acum nu am avut curaj sa-l incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by ina_nz
Tot faza cu ciorapii...ne-am mutat cu chirie shi nu aveam mashina de spalat....eream shi studentzi....pana ne-am luat una au durat vreo patru luni......asha ca intzelegerea erea ca eu sa spal la mana sau la mama uneori si el sa spele ciorapii. Shi i-a pus in lighean la inmuiat (asha l-a invatzat pe el ma-sa propabil ) shi i-a uitat acolo patru zile pana s-au clocit. Eu n-am pus mana pe ei nici moarta .....i-am sugerat prin ziua a treia sa arunce shi o mana de sare ....da nu m-a ascultat .....i-a scos fashiutze, i-a pus in cosh shi a plecat in spate la Bucur sa-shi ia altzii

Ina

Hai ca am ris cu lacrimi la faza asta cu ciorapii.
La acest capitol, "spalat ciorapi", stau bine: si-i spala in fiecare seara ( asa l-am preluat de la soacra mea , de ce sa stric bunele obiceiuri?!); din cind in cind ii verific daca mai sint intregi, nu s-au rarit, rupt, sau nu-mi plac cum mai arata, ii iau si-i arunc. Are o cutie, speciala numai cu ciorapi pentru el. Am grija sa aiba cutia plina, cu ciorapi noi.
Ma mai gindesc cu ce sa-l inscriu la concursul " Cel mai lenes dintre soti", desi, vad ca nu are nici o sansa .

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylena spune:

Sa va povestesc si eu ceva din minunile pe care le facea fostul sot. Nu ca ar mai conta, dar asa, ca sa mai adaug un strop la experienta colectiva.
Pai aveam o maaaare problema cu hainele pe care le lasa vraiste peste tot pe unde se dezbraca. Haine murdare peste haine curate, ca nu mai stiam ce e de spalat sau nu, pantalonii de la costum aruncati peste haina pe spatarul scaunului, tricourile abia asezate de mine in dulap la liniuta, sa le vada baiatul si sa le aleaga mai usor, le facea ghem, pentru ca invariabil vroia ULTIMUL tricou din teanc, si asa mai departe. Dar cel mai rau ma enerva cu ciorapii si chilotii care zaceau peste tot la vedere. Degeaba ii spuneam sa aiba mai multa grija de lucrurile lui pentru ca haina nu face omul dar il reprezinta, ca este practic o investitie in imagine, bla, bla, bla, pentru ca la el bla, bla, bla a ramas. Pana intr-o zi cand i-am gasit chilotii -si nu cei abia spalati!- peste trusa mea de farduri. Am vazut negru in fata ochilor si am jurat sa i-o coc. I-am luat frumusel si dimineata inainte sa plece la servici i-am strecurat in servieta, intre teancurile de acte si rapoarte. Mai departe, ce s-a intamplat, am aflat de la un coleg de servici cu care eram prieteni si in particular. A ajuns la firma si conform ritualului zilnic a intrat in sedinta unde se tineau rapoartele de activitate ale intregii echipe. A desfacut omul frumusel servieta, si odata cu raportul a scos pe masa si dragalasii lui chilotei, in hohotele de ras ale tuturor. Vanitosul, orgoliosul meu barbat a ramas perplex, nu intelegea ce se intampla, sau de ce i se intampla tocmai lui asa ceva, a baguit o explicatie foarte tampa, si a iesit cu coada intre picioare in aplauzele tuturor.
Dupa istoria asta nu pot sa zic ca a devenit mult mai ordonat, dar in orice caz a invatat ca lucrurile murdare se pun INTOTDEAUNA in cosul cu rufe pentru spalat

Mergi la inceput

Ylena, de ce nu se rezolva problemele de acest gen, fara sa pateasca cite ceva, care sa-i faca sa-si amintesca ?

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Ylena,!!!!!!!cred ca in unanimitate cu toate fetele al tau este pe primul loc!!!!!!!rid cu lacrimi pe obraz si nu ma pot abtine pt ca un moment m-am strecurat in sala de sedinta si sincer a fost fantastic!!!!!!!!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si eu care credeam ca al meu ii bate pe toti! Deci se poate si mai rau . Oricum, eu mi l-am ales, asa ca...acum e prea tarziu ca sa-l schimb.
Ylena, mi-ai placut. Eu nu stiu daca as fi avut curajul tau. Deci s-ar parea ca marea majoritate sunt la fel, iar cele cateva exceptii nu fac decat sa confirme regula . Sa fim iubite!
Claudia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cl

Oricum, eu mi l-am ales, asa ca...acum e prea tarziu ca sa-l schimb.

Hai, Claudia, stii vorba aia " bate fierul cit e cald ".
Ca de nu, spunem zilnic rugaciunea: "Da-mi Doamne intelepciune sa-l inteleg, suport etc...ca daca imi dai putere il bat de-l omor. "

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylena spune:

quote:
Originally posted by petruta

, de ce nu se rezolva problemele de acest gen, fara sa pateasca cite ceva, care sa-i faca sa-si amintesca ?
Petruta & bb Mihai

Petruta, daca ei ar fi fost altfel, pe seama cui am fi facut noi acum haz (de necaz)?!

(o masca rade, o masca plange)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

cl wrote : "...Deci s-ar parea ca marea majoritate sunt la fel,...".

Ay Ay, Claudia...Ay Ay ! dar despre barbati care fac niste clatite cu alune ciocolata si frisca, de te topesti, n-ati auzit ? Sau care fac o mamaliguta, sau niscai spaghettini... etc. Si asta nu pt. ca nu i-ar place nevestii sa gateasca ci pur si simplu pt. ca le face placere ! Iar dupa aia, mai isi si gasesc cite o lucrarica, dupa-serviciu, pe care mai ia niste banuti ... si-i mai cumpara sotioarei si niste cremesuri...ca la alea nu se pricepe sa le faca (inca!).
In concluzie : Chiar daca sunt in inferioritate, ca prezenta, am sa va dau un micro-sfat : nu incercati sa faceti atitea diferente intre sexe. Pentru ca daca vrei (asa ai fost crescut/invatat...) poti sa fii si ordonat, sa mai si stii sa-ti gatesti ceva sa nu mori de foame...indiferent ca esti male or female. Si'acu inchei ca's de indignare...

Mergi la inceput