Familia sotului
Raspunsuri - Pagina 6
MissParker spune:
quote:
Originally posted by ionica
Miss Parker,
tu ai nevoie de voodoo ca sa fii empatica? Sau simti nevoia sa ridiculizezi ceea ce nu intelegi si nu cunosti?"ai vazul vreun semn de violenta sau de jignire in postarea mea? eu doar te-am intrebat ,daca faci vodoo ca sa poti simti ceea ce afirmi.
Daca tu doar m-ai intrebat, atunci si eu doar te-am intrebat. Ai uitat sa o repeti pe aia cu "ai si ghioc?", ca sa accentuezi ca de fapt intrebarile tale erau absolut on topic si ca nici prin gand nu ti-a trecut sa jignesti pe cineva...
Si te mai intreb odata: tu chiar ai avea nevoie de voodoo ca sa simti ce se ascunde in spatele unor cuvinte foarte clare cum ar fi "credeam ca este the hell on earth locuind numai cu mama sotiorului"??? Tot nu inteleg de unde vine mirarea asta a ta, daca a fost mirare si nu un atac voalat la persoana mea (ca de fapt a asta miroase). Contribuie si tu cu ceva constructiv la topicul asta.
quote:
Ce nu cunosc si nu inteleg este violenta verbala,daca fata asta este intr-o stare de depresie?
"Discuta, discuta, iar daca nu da rezultatele dorite du-te si da cu masina peste el"inteleg ca sunteti dragute si va rupeti di timpul pretios,dar asta este deja prea depasita.
Draga mea, chestia asta era total off topic si era un insider joke (o gluma!!) pentru Elise, ea stie la ce ma refer si sunt convinsa ca a gustat si gluma, caci e foarte inteligenta si are umor. Daca esti plina de bune intentii, de ce ai omis sa lasi acel cand ai citat cuvintele mele???
Mult pa!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Elise spune:
confirm, ionica, la mine se referea acel paragraf: eu discut ce discut si daca nu ajung la o concluzie trec la bita, par, pistol, mashina, tanc, kamikaze, si voodoo daca e cazul, stramoshii lui principe - pina ne imprietenim... dar sa nu intru in detalii, ca ai inteles ideea.
So, tu nu cred ca ai vreo problema cu metodele mele fine si suave si pisicologice de abordare, nu?
Elise & BBLisa
principe spune:
stramoshii lui principe - pina ne imprietenim... dar sa nu intru in detalii, ca ai inteles ideea.
---------------------------------------------------------------------
doamne fereste!,ptiu (i-mi scuipai in sin),ce-ti trebui tie
fatuca hai, pretenie cu stramosii mei???nu mai bine iti fac cunostinta cu verii verisoarele care inca mai bintuie pe aci???
principe spune:
nu elise,(ce asa rea ma crezi) ,bintuie prin ristorante cafinele,au intr-e 25 si 39 de ani ,sunt vii,nu-s prea zdraveni da-s mai intregi decit stramosii!!
ionica spune:
Miss Parker,
Chiar nu am nimic cu persoana ta si nu am avut intentia sa te jignesc,scuza-ma ,am fost putin deplasata cu "ghiocul" ,era asa doar in gluma.(am facut cut ant paste si nu a mers iconul cu smile,desi i-l luasem si pe el=)
Pai constructiv la la topic;
Ce pot sa-ti spun sanasand,esti o tipa capricioasa si cred ca esti constienta de acest aspect,incearca sa te maturizezi si sa vezi lucrurile asa cum sunt;
si de exemplu; nu vei avea viata frumoasa cu sotul tau atata timp cat vei locui sub acoperisul ei,ea este mama a doi baieti si din ce spui tu ,soacra ta inca....nu si-a taiat cordonul ombilical de baietii ei.
Cand vei fi mama vei intelege mai bine ce inseamna sa-ti "fure" baiatul o alta femeie.
Soacra mea e buna doar trei zile,dupa care se transforma in peste si "pute",asa ca ia aminte,fa tot posibilul sa te retragi intr-un studiou mai mic doar cu sotul tau.
Cat despre fratele gelos? intelege-l si pe el,tocmai iese dintr-o relatie tumultoasa si a venit la "mamica" sa planga pe umar,probabil ca nu-i plac animalele domestice si nici femeile straine pentru moment,eventual incearca sa-l scoti din casa,la o cafea,la vreo prietena ,la cinema,stiu si eu la o bere si comunica-comunicarea este cheia succesului in tot!!
"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."
BalMascat spune:
Fetele sunteti foarte amuzante .
Eu nu inteleg care e problema. daca cei doi ar locui in alta parte, inteleg ca ar trai fericiti pana la adanci batraneti, atunci de ce nu fac asta???
Sunt o mare iubitoare de animale, insa...nu mi se pare normal ca toti oamenii sa fie asa.
si daca stai in casa altuia, nu mi se pare normal ca ceilalti sa-l iubeasca pe cainele meu, doar ca e al meu.
cum zice si ionica, ea iubeste cainii si ii pune in casa, in masina, in cap, etc.
sa si puna dom'le unde doreste, atata timp cat e la ea in casa. cui ii pasa ce face cu ei?
ca noua nu.
dar daca locuiesti in casa altcuiva....atunci nu poti fi ca la tine acasa, e clar.
poate barfele sunt indreptatatite (am facut voodoo si stiu!!), poate i s-a spus si pe fatza unele chestii.
dar ea le-a neglijat.
unde-s multi oameni, si unde nu ai niciun drept, nu prea vad de ce sa doara barfele. ele sunt inevitabile.
si probabil ca sotul nu intervine ca nu vede nicio problema. poate sanasand nu-si spala farfuria, nu isi strange ciorapii....nu etc. nu stim exact in ce consta barfele auzite. dar sunt chestii care le poti face la tine acasa, dar nu si cand traiesti la comun.
dar de ce nu se recurge la rezolvarea simpla: plateste chirie, stai cum vrei tu, cu ce catei, purcei, si alte animale doresti, si nici nu mai tragi cu urechea la nimeni si-ti vezi de viata amuzanta in doi.
bobocel_07 spune:
Si eu si sotul meu iubim foarte mult animalele si chiar ne dorim foarte mult unul.Dar in conditiile in care stam cu socrii si soacra mea nu prea iubeste animalele si daca se nimereste o pisica prin curte o alearga cu matura nici nu ne gandim asta ne-ar aduce alte certuri.Si vreau sa spun ca curtea e foarte mare.Asta e nu pot sa ii fac sa iubeasca animalele adio pana cand voi avea casa mea si o sa am libertate deplina de a decide daca imi iau un animal sau nu.
Dar asta nu e singura problema a lui Sanasand ca i-a barfit cainele scrie foarte clar ca a barfit-o si pe ea si pe sotul ei.Si de multe ori nu e nevoie sa asculti pe la usi la mine se intampla sa ma vorbeasca soacra si sa aud din camera mea din pat.Hai sa fim seriosi putem sa auzim fara sa vrem o parte dintr-o discutie fara sa ne propunem asta.
quote:
De doua luni nu mai am pace! Plang si sunt ff stresata. Fratele lui este deosebit de rautacios.L-am auzit de nenumarate ori vorbind urat despre mine si sotul meu..vorbeste urat despre cainele meu
Nimeni nu stie exact ce se intampla acolo pentru ca sanasand nu a mai intrat pe forum sa ne povesteasca.Poate situatia e mai grava si ea nu ne-a spus decat in mare ce s-a intamplat.Nu pentru ca i-a barfit cainele plange ea de vreo doua luni si nu are pace (Daca ar trebui sa povestesc aici tot ce face fratele lui...nu as avea loc indeajuns.. asta inseamna ca nu pentru caine plange ea si nici nu a specificat ca fratele sotului ei nu trebuia sa se intoarca in casa parinteasca ci pur si simplu nimeni nu are dreptul sa se poarte urat cu tine.Eu cred ca sotul trebuie sa i-a atitudine.In casa mamei lui sotul e singurul sprijin al ei si daca el nu zice nimic la rautatile fratelui lui, fratele ar putea sa considere ca asta e tratamentul pe care ea il merita.Iar daca soacra nu o suporta inainte acum are cu cine sa se alieze pentru a o face sa se simta prost sau mai stiu eu ce.Si e asa de greu sa stai in casa altora si sa stii ca nu te suporta si sa nu ai unde sa te duci.Pupici mult sanasand si mai intra sa ne mai povestesti ce se intampla.Iti urez multa bafta si multa rabdare
alexia_07