Aradence minunate! (74)
Raspunsuri - Pagina 28

gabitzica spune:
quote:
Cel de la Oroszaha cum e?sper ca nu l-ai descris si pe ala
E muult mai mare. Sunt mai multe bazine. Ale pentru copii sunt tare faine. Cel mic e cu apa pana la genunchi, are topogan micut, si tot felul de tzasnitori. Al doilea bazin e cu apa cam pana la brau si re si ala tzasnitori pe margina si bule din loc din loc in loc, adica e un jacuzzi mare. Mai este un babin olimpic, cred ca are 3 m adancime. este si un lac dar e cu apa murdara, acolo doar cu barcute, hidrobicilete .. dar nu prea am vazu lume.. Este si un bazin cu apa termala care e acoperit si in plus mai e o piscina cu sezlonguri +saune+ de vreo 5 feluri + topogane circulare unde platesti extra la intrare. cei care au acces acolo primesc o bratara. In plus sunt multe terase, deci ai de unde alege ce sa mananci. Au si meniuri in limba romana. Am inteles ca sunt si pensiuni acolo, chiar am vazut oferta la o agentie de turim din Arad, parca era 42 euo /2 nopti de persoana.

DianaR spune:
Am reusit sa pun cateva poze. aici si aici
Gabi, suna interesant. Probabil ca vom merge si noi macar asa de curiozitate.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete

DianaR spune:
Alina, apropo de Yahoo photos, stiu ca se pot transfera pozele pe alte site-uri dar nu-mi placea nici unul din cele oferite acolo, fickr-ul era mai interesant dar dupa primele 3 luni de pro gratuit mai lasa spre vizualizare doar 200 poze (eu pe YP aveam 450) si plus ca nu pot avea albumele ca aici (aveam vreo 10 seturi... astia iti ofera doar 3) etc. Deci am download-at poza cu poza si mi-am facut alt cont pe webshots.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete

alinamoro spune:
Salut!
Azi iar n-am avut net, nu stiu de ce si acum se tot intrerupe.
Matia, felicitari, esti tare harnicut!
Gabi, exact asa am patit si noi cu Dragos la mare acu' 2 ani, se lua si pleca daca nu eram atenti, trebuia sa fim tot cu ochii-n 4. O data a plecat de pe plaja, dar l-am vazut si Calin a mers in spatele lui, a mers destul de departe si nici nu s-a uitat inapoi. O data a plecat de langa Calin cand stateau la rand la inghetata, atunci s-a cam speriat Calin ca nu l-a mai vazut cateva minute si cand se uita in directia opusa el venea cu o tipa care il vazuse singur si l-a luat de mana.
Ioana, cum s-a comportat la strand, ati avut si umbrela?
Ioana, merge DVD-ul cu B.E., e super fain si la Dragos ii plac filmuletele.
Vad ca toate mergeti la strand la unguri, musai sa facem si noi pasaport copiilor, saptamana aceasta sper.
Carmen, Gabi, super dialogul vostru!
Diana, nu stiam faza cu flickr-ul, eu nu am asa multe acolo, mai multe sunt pe webshots(asta e si preferatul meu). Ai avut ceva de lucru pana le-ai mutat pe toate!
Am vazut-o pe Timeea dulcineea ce bine-i sta in halatelul roz si ce v-ati mai distrat toata trupa.
Carmen, am vazut-o si pe Mela curajoasa in actiune.

flavia ramona spune:
Diana, Vladut cum reactioneaza daca o vede pe Timea tot dupa tine? Nu e si el mai mamos?
Carmen, imi pare rau ca nu te simti bine.
Clau, cum esti cu piciorul?
Miha, zici ca-si merita banii aparatul ala impotriva tantarilor? Ca eu am cumparat spray pt Bogdi ca intr-o noapte la mami l-au ciuruit saracul pe maini si picioare.
Ioana, fetelor, nu stiu ce are calculiciul meu dar nu pot trimite nici-o poza la nimeni. Am incercat si nu ma lasa deloc. Am mai patit-o cu pozele de la intalnirea de 10 ani, dar m-am gandit ca sunt prea mari, asa ca nu stiu ce sa fac.
Cele care ati fost la Battanya, e usor de gasit strandul? Ca si noi vrem sa mergem si nu stim boaba maghiara asa ca va fi nasol. Voi ati avut pe cineva care sa stie maghiara sau cum v-ati descurcat?
Ada, zornaitoarea galbena e a noastra.
Cristina Maria, zi-mi te rog tu ce ai gasit pt baita? Cum le zice si pretul, eventual si cati sunt intr-o punga.

flavia ramona spune:
Stiam ca am uitat ceeva... Matia plimbaretul.
Diana, acum ma uit la pozele tale, dar merg foarte greuuuuuuuuuuuuuuuu. Oricum, Timea e febletea mea, e o scumpa.
Am uitat sa va spun ca noi nu avem copil de vineri. E tot la bunici. Mergem de 2-3 ori pe zi sa-l vedem. mami e foarte fericita ca ii are pe amandoi nepotii acolo. Sunt cuminti, dar ii ocupa tot timpul. Astazi am realizat cate stie sa faca fiu-meu. Daca pana acum cand cadea pe burta urla sa-l ridic eu acum de pe spate pe burta si apoi fundul sus, iar de aici in picioare daca are de ce sa se tina.
A inlemnit mami azi ca l-a lasat pe jos pana s-a dus sa-i aduca mancare si cand a venit l-a gasit langa pat, in picioare. mai rau e ca se lasa de maini si ma tem sa nu cada sa se loveasca cu capul de ceva.

alinamoro spune:
Flavia, exact asa face si Adelina de o saptamana, (v-am zis cand am fost la Ada), cum o las pe covor merge repede la pat sau fotoliu, se ridica si se intoarce apoi fara sa se tina, trebuie sa fiu tot dupa ea sa nu cada.
Iti place fara Bogdi? Noaptea nu vrea tzatza?

Melania 14 spune:
Mey fetelor aveti copii mari,azi maine fac 1 anisor .
Flavia sunt bine, multumesc.Ma gandesc ce dragut e Bogdi cel fara de stare .
Alina tot asa plimbareata e "balerina" ta ? Sa stii ca Vladut a fost cel curajos pt ca a fost prima data cand a sarit in bazin cu colacul.Mel e obisnuita de la baza .Oricum
Miha vorba Claudiei,iti vine sa te-nfigi in cracii lui Matia pt o muscatura.
Gabi multam de explicatii.
Diana super pozele de abia astept sa le vad si pe celelalte.Dar tu draga nu te-ai expus sa-ti vedem si tie randurile de sunculite? m-ai lasat numai pe mine si pe fii-mea
?
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

alinamoro spune:
Carmen, "balerina" mea e intr-o continua miscare, nu sta nici o clipa si eu ma obosesc tot dupa ea, mai ales pe caldura asta ma "termina".
Ei...la Diana poate vrei sa se vada randurile de costite, nu de sunculite...
Clau, esti bine, cum e piciorul? Te-am intrebat si ieri.
Oare la Ildi nu i cald la mare? Cred ca apa e fierbinte pe canicula asta.

Melania 14 spune:
Ahhhhhha sa-nteleg ca eu am sunculite si Diana costite ? mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !