Aradence minunate! (74)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Miha, fain ca v-ati resetat la minis. Ana a fost cu printii, sau nu?
Eu nu mai stiu ce sa cred...i-au iesit 100 leucocite in urina Ioanei, dupa 10 zile de antibiotic.... O sa-i repet oricum , ca tare aiurea ies.
Ada, a venit sotul Claudiei dupa ele vineri? N-a vrut nicium Anamaria la mine in masina, numa la tata ei
Dianaaaa, te-am intreat ceva cu catea pagini in urma. daca pti sa imi recomanzio un medic buna in Timisoara carea poate rezolva hernia ombilicala a lui Tudor.
Carmen, si tu ai disparut ca magaru in ceata...
Alina, ii sta fain la Ade cu coatumasul. Pe Ioana e fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi iata-ma's p'aici !Diana a avut program incarcat iar Timeea e de groaza !!!!! nu sta nici cu taica-su e muuuuuuuuuusai cu Diana,asa ca atunci cand are timp liber face ce mai trebuie prin casa.
Deci,am vazut pozele ,sunteti faine si voi si copilasii.Mi-ati facut pofta cu inghetata si prajitura.M-am bucurat sa o mai vad pe Claudia .

Vineri a mai bolit Mel si sambata am fost la strand la Oroshaza cu trupa Dianei.A fost super numai ca de la prea mult soare,la ore nepotrivite si carnatul servit acolo ,nu vreau sa-mi reamintesc,eu am fost terminata toata duminica.Mi-a fost rau inca de pe drumul inspre casa si duminica nu am fost in stare sa ma ridic din pat.Am dormit ca valiza in gara si nu am reusit sa mananc aproape nimic.Azi sunt mai bine.Poze va pune Diana ,eu am doar filmulete.

Clau esti scaparea mea cu costumasul luat de tine de la Alina.Tot la el ma gandeam si ca ia- ramas pe cap Alinei.Cum ti-a piciorul?
Ma bucut pt Alina.a.Oare cat o vor mai tine?pana face Elisa 2800g ca si la noi?

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Noi am fost ieri la Oroshaza, tare fain ne-am distrat. Gabi, i-am gasit Marei ieri slipi in Tesco, dar sunt diferiti de ai tai. Am avut noroc ca am mers mai multi si am avut reducere de grup si nici nu ne-am ratacit ca stiau aia drumul. Sorry ca nu am mai stat ieri de vorba, dar eram si eu si Adi nerabdatori si entuziasmati de prestatia Marei din bazin , apoi, cand am plecat, nu mai erai pe patura.
Sunt rupta de obosita, parca as dormi un pic dar nu am cum, Mara e treaza, Adi e la lucru....uffff...

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, imi pare rau am vazut intrebarea, dar nu pot sa-ti recomand pe nimeni, ptr ca nu m-a impresionat niciunul mai mult ca altul. Nu-mi mai aduc aminte nici numele asistentului de grupa, asa de mult ne-au bagat in seama, iar proful nu stiu daca mai opereaza... Imi pare rau. Sotul meu zice ca la oricare mergi is OK, dar nu poate sa-ti reconmande unul anume.

Asa cum v-a zis Carmen, sunt destul de ocupata, plus ca n-am chef de scris. Timeea e inebunita dupa mine, cum dispar din fata ei cum incepe sa urle, face un scandal... Inclusiv la tata-su in brate, Carmen stie. Deci, timp, ioc.
A fost super la stand la Batanya, mai mergem (noi cel putin, Carmen vad ca se resimte )! Si fiu-miu s-a cam resimtit, si asa e bleg el si kkcios inca, ieri a fost rupt! Am sa incerc sa pun azi poze, sa vad cum reusesc.

Miha, felicitari plimbaretului!

Alina.a, felicitari ptr prima intalire cu Elisa! Mult laptic in continuare!

Am frunzarit si eu pozele de la intalnire, se vede ca v-ati simtit bine. Oricum ar fi fost prea mult prt noi, vineri la Ada, sambata la baie, duminica la ziua unei prietenute a Timeei, prea mult...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, te iert ca bolesti, dar tare esti dezorientata, la Batanya am fost la strand, nu la Oroshaza!

Filmulete

Mergi la inceput

Ioana, SUNT MAI MULTE TARIFE LA STRAND LA OROSHAZA IN FUCNTIE DE ce vrei sa faci. Noi am luat varianta cea mai ieftina ca am ajuns pe la 16 si oricuj nu aveam chef de sauna deci am dat 1100 forinti de persoana, echivalentul a 15 lei. Pentru Tudor nu am platit. Prietenii tai cred ca ales varianta cea mai scumpa. Cat de mari sunt copiii lor?
Cristina, la strand ati avut reducere de grup? pentru cate persoane?
Carmen, noi am mancat la restaurantul de langa strand si e tare buna mancarea. Am mai mancat la strand ceva "senvici" cu pui dar mie nu mi-a placut.
Am auzit ca la Gyula e si mai fain.
Cristina, cat ati fost voi in bazin cu Mara ,eu am mers cu prietena mea la bazinul cu apa termala.

Mergi la inceput

Diana, merci de info despre medici. Imi pare rau ca Timeea e asa mamoasa. Sper sa isi revina. Sanatate multa la pitici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Carmen, te iert ca bolesti, dar tare esti dezorientata, la Batanya am fost la strand, nu la Oroshaza!

Filmulete

Ioooooooi istenem dragam dar chiar ca sunt insolata .Are dreptate Diana.
Gabi e super fain si aici si e mai aproape.Ai bazin foarte mic pt Bblasi pana la 1 an-40-50cm e apa,unul mic unde noua ne ajunge apa pana la bazin si unul mare unde se paote inota.Mai e unul si cu apa termala . Intrarea pt 2 adulti si un copil intre 2-7 ani(parca) a fost 1400ft.

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, da chiar ca esti insolata rau! Ai uitat ca am fost duminica trecuta la Batania,si am facut si eu o descriere a strandului?
Ioi istenem ce face carnatul din om...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Carmen, da chiar ca esti insolata rau! Ai uitat ca am fost duminica trecuta la Batania,si am facut si eu o descriere a strandului?
Ioi istenem ce face carnatul din om...

mi s-a parut mie ce seamana descrierea ,ma gandeam ca toate sunt la fel sau in mare parte la fel.Cel de la Oroszaha cum e?sper ca nu l-ai descris si pe ala

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput