Ati fost la salina? Cazare, afectiuni, efecte
Copilul tuseste... cred ca e bronsita. Maine de dimineata vom intreba iarasi homeopata sa vedem ce si cum, ca nu cedeaza tusea si nu rupe nicicum.
Dar maine ajungem la Praid, vom lua preventiv un antibiotic la noi.
Ce trebuie sa fac sambata? Unde se afla medicul care ne poate da indicatii (cat sa stam in salina, ce sa mai facem sa ii fie mai bine lui Stefan, care anul asta a tot avut bronsite astmatiforme...).
Mamicilor care ati mai fost, ati mers acolo cu copii raciti si cu tuse? In cate zile se vad ceva rezultate?
Multumesc,
Nicoleta
Raspunsuri
coraly spune:
Nico, vezi ca in titlu ai scris 'Parid' :)
Io ma gandeam ca maine ajungi la Paris
. La Praid nu am fost niciodata, deci nu te pot ajuta.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
Nicoleta spune:
Mai, nu, era Praid. Sau o fi corectat cineva? Scuze, este vorba despre salina.
Nicoleta
coraly spune:
extraordinar, era sigur Parid!!! poate ca cineva a corectat titlul. Nu tu?
poze
Alaptatul - Help Line
niko31 spune:
La praid e ok. eu am fost cu pustioaca mea 2 ani la rand cam in urma cu 2 ani. E plictisitor dar ii face f bine la copil. sunt acolo medici la care chiar tre' sa mergi pt. a intra mai ieftin in salina.
distractie placuta
Nicoleta spune:
Coraly, ideea era daca ai fost sau nu. Iti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa inlatur orice dubiu, era intr-adevar vorba despre Praid.
Nicoleta
Ideea este unde-i gasesc pe medicii aia?
coraly spune:
Eu nu puteam modifica. Numai autorul subiectului si moderatorii pot schimba ceva intr-un text postat.
Pai eu zic sa nu te mai stresezi, ca doar acolo toata lumea stie unde sunt cabinetele medicale, fiind statiune. Cand ajungi la hotel, intrebi acolo la receptie unde se fac consultatii medicale si de unde se dau trimiteri. Te descurci tu![]()
poze
Alaptatul - Help Line
Nicoleta spune:
Servus.
Am fost la Praid, 8 nopti. Am ajuns, din cauza proastei programari, sa culegem, nu sa alegem cazarea.
Am stat la niste particulari, conditii foarte bune de altfel, insa cam scump pentru pretul zonei. 70 ron pe noapte, o camera, 3 paturi, acces la o baie comuna (inca o camera in care nu statea nimeni, ca nu era inca sezonul).
Stiti si alte preturi, ceva concret?
Multumesc.
Nicoleta
Fania spune:
Imi explica si mie cineva ce are Praid-ul atat de special? In comparatie sigur cu Slanic-Prahova, Ocna Sibiului sau Sarata Monteoru (care nu are salina). Vad tot mai des pe forum aceasta destinatie iar eu ma gandeam sa aleg ceva mai aproape de Bucuresti dar poate ma convingeti ca la Praid e ....altceva.
poze
JARMO spune:
Si noi ne-am interesat de cazare si intr-adevar sint cam scumpele .
Nicoleta, sa stii ca ai platit bine pe camera 70 ron, pentru ca noi ne interesam cam de o luna si telefonez mereu si mi se cere 50 ron de persoana, asa ca , pina la urma am ales sa stam la hotel, vom merge in august, asa ca oricum preturile sunt cam aceleasi cu ale particularilor, cred !
Nicoleta spune:
Jarmo, eu pe-acolo auzeam de preturi gen 35 de ron pe camera, intr-adevar nu stiu ce fel de camera, ca nu am fost sa vad de locatii mai ieftine, am stabilit ca ramanem acolo. Intr-adevar erau camere mai ieftine si la oamenii la care am stat, dar cea cu 40 de ron era la parter si era mai frig (ma refer mai ales la nopti, ca era racoare si ziua cand era cald afara!). Mai aveau si cu 60, dar erau la etajul 2, deasupra camerelor unde locuiau proprietarii, iar noi avand copilul mai galagios...
M-ar fi interesat pentru la anul o locatie curata si nu departe de salina, la un pret mai rezonabil, daca exista. Cu baie proprie (nu asa, ca la noi, daca ar fi mai fost cineva, am fi impartit baia si dusul).
Aici a fost curat, totul era nou. Insa daca stai 14 zile, plus mancare, intrare in salina.... hm, se simte putin.
Incercam dar sa aflu variante.
Multumesc,
Nicoleta