Pumnul in gura sau doar un traumatism personal?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ma scuzati d-na/d-soara moderator

D-soara!
Multumesc frumos

Mergi la inceput

corinadana sa stii ca s-a patentat pe dc meseria de cautator de nod in papura. da-i bataie!

Mergi la inceput

DONIA sa stii ca observatiile tale au fost luate foarte in serios!
Te rog nu baga in seama tonul meu neserios de la acest topic.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by Ktrinel

ma scuzati d-na/d-soara moderator

D-soara!
Multumesc frumos

Poftiiim??? De cand nu mai scrie domnu' Papadie?

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

denizel in acest moment domnu' papadie infige polonice cu zahar pe gatul copiilor. (isi) revine in cinci minute.
_

Sunt papadie. Domnisoara papadie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Avmaria, eu nu as lua-o asa tragic. Am citit si eu topicul despre "unele articole neactualizate pe DC" cand era la Generale, apoi l-am cautat si dupa ce a fost mutat, iar raspunsul moderatorului pe mine m-a satisfacut. Eu nu pot sa cred ca tu te-ai documentat in sarcina si dupa nastere numai de pe acest forum. Sunt sigura (vazand si unde ai locatia) ca ai avut si alte surse...deci poti ajuta si tu la reconstruirea si actualizarea unor informatii utile, aducand material (articole), de exemplu, din sursele tale. E drept ca asta inseamna un pic de efort din partea noastra a tuturor: mai cautam prin reviste de specialite relativ recente unde scriu acei "pediatrii" despre care vorbeai mai sus, mai citim o carte editata mai recent tot de vreun dr si tot asa...si daca tu (sau alta dintre noi) ai acces mai usor la studii recente despre cresterea copilului (on topic despre "diversificarea la bebelus"), de ce nu ai face o selectie (eventual traducere) din sursa si s-o propui moderatorilor (ca doar de-asta a dat o adresa de mail, nu?) Gandeste-te si altfel...ca adminii si moderatorii poate au si ei obligatii familiale, un serviciu ca noi celelalte...de ce doar sa criticam si sa nu si ajutam. Chiar asteptam numai mura-n gura?

Donia pt ideea subiectului.

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

quote:

denizel in acest moment domnu' papadie infige polonice cu zahar pe gatul copiilor. (isi) revine in cinci minute.
_

!

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

quote:

_

!

!!
_
Papadie. Domnul Papadie. Sau Batman?!

Mergi la inceput

Domnisoara, stiti... m-am mai gandit...nadajduiesc totusi ca polonicele domnului Papadie is cu zahar brun :-)) Scuzati! .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

Domnisoara, stiti... m-am mai gandit...nadajduiesc totusi ca polonicele domnului Papadie is cu zahar brun :-)) Scuzati! .

Draga Robin,
de fapt is cu melasa. e pentru bebelus. copilul mai mare maninca derect kandel ca are dinti!

!!

Mergi la inceput