Pumnul in gura sau doar un traumatism personal?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sorry am scris sfaturi insa era vorba de sugestii. De ce trebuiau sa plece pe e mail? De ce nu se puteau posta in continuare sugestii?

Nu am vrut postarea articolelor modificate pe forum ci postarea sugestiilor in continuare.
Nu s a vrut sa fie vazute toate indrumarile gresite ce se dadeau mamicilor de catre DC!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Sorry am scris sfaturi insa era vorba de sugestii. De ce trebuiau sa plece pe e mail? De ce nu se puteau posta in continuare sugestii?

Nu am vrut postarea articolelor modificate pe forum ci postarea sugestiilor in continuare.
Nu s a vrut sa fie vazute toate indrumarile gresite ce se dadeau mamicilor!

corina mama Ralucai

da' de ce esti modesta:)) si vrei doar "sugestii"?ca sugestiile ele singure nu se transforma in nimic positif pana nu se modifica articolele,nu-i ashea?
so era vorba despre munca efectiva de modificare-aia care papa timp si nu aduce cu ea defulare,nu despre confortabilele "sugestii",care nu ele,sugestiile lipsesc la ora asta,ci determinarea,munca si timpul necesar pentru ca articolele care contin inadvertente sa fie modificate,nu-i asa?..ca pana si articolele alea care contin inadvertente si ne plac ca putem face mistouri lejer pe marginea lor sunt tot rodul unor ore petrecute in fata computerului pentru redactare,nu-i asa?si oamenii care au rupt din timpul lor pentru ca noi sa putem citi niste lucruri care lor li s-au parut utile la momentul la care le-au scris merita respectul nostru,nu?
sper ca ai reusit sa pricepi ce am povestit pana acum si ca putem inkeia discutia asta de doi lei,iar daca aveti timp liber sper ca-l veti folosi intr-o maniera pozitiva,de ce nu,pentru a face modificarile care sunt necesare la articolele cu inadvertente,asta ca sa avem toate articolele updatate si conforme cu corectitudinea anului 2007:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Eu chiar nu am vrut sa creez discutii, ci sa gasim o solutie. N-am vrut nici sa critic ci doar sa arat unde, in opinia mea si a altora, exista greseli.
avmaria, m-am bucurat ca Mirela a fost de acord ca unele articole sunt depasite si ca trebuie sa schimbam cate ceva. Mai mult nu cred ca mai era de discutat, sesizarea a fost facuta, raspunsul satisface, asa ca subiectul a fost inchis.
Insa recunoasc ca se poate discuta mult pe chestiunea diversificarii. Si de altfel se si face asta. Si de obicei se discuta aprins. Insa nu asta era rostul subiectului meu, asa ca mi s-a parut potrivit sa fie inchis.
Cam atat am avut de zis on topic.

quote:
da sub. este ori pentru tehnice, ori pentru zizi

E chestie de perceptie... (ce-mi place expresia asta!)

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

"Ashea" sa fie !

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Eu chiar nu am vrut sa creez discutii, ci sa gasim o solutie.

solutia a fost gasita,inteleg ca toata lumea care s-a declarat profund ingrijorata de soarta celor care citesc informatii depasite va pune manutza si va veni cu modificari pe mail?:-)-ca asa ar fi firesc dupa cantitatea de pasiune si suferinta expuse vis-a-vis de existenta acelor inadvertente.

Mergi la inceput

quote:

"Ashea" sa fie !

corina mama Ralucai

hehe,amundoo stim ca "te-am cetit".
mi-e totuna daca dupa "ashea sa fie" ai pus(ca mai devreme) sau sau orice alt icon,pacat de efort...
anyway,iti doresc o zi senina

Mergi la inceput

Hi hi ma urmaresti!!!

Tie o zi buna si la mine o noapte placuta ! ca tocmai suntem in cantonament. Am vrut doar sa ti zic la revedere si nu era politicos cu .

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

quote:

Hi hi ma urmaresti!!!

Tie o zi buna si la mine o noapte placuta ! ca tocmai suntem in cantonament. Am vrut doar sa ti zic la revedere si nu era politicos cu .

corina mama Ralucai

nope,nu te urmaresc,nu asta voiam sa spun...:D
ok,o noapte linistita,daca la tine-i noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Vad ca e in floare transferul de responsabilitate de la acuzat care devine acuzator … nu stiu de ce ma mir ca aceasta strategie da rezultate decand lumea
« simpla semnalare a problemelor existente fara modificarile in sine poseda valoare pozitiva zero, » spune un moderator. Cum adica, oricine, io inginer de ex ma apuc si scriu despre diversificare ?? Ma gandeam ca aceste articole sant scrise de catre pediatri (mai ales ca este post fruntas cu colegiul medicilor DC). Pai acuma inteleg de ce sant atatea aberatii legate de diversificare de exemplu. Tocmai pt ca oricine a scris despre orice … altfel nu-mi explic de ce apare zaharul si alte cele ca doar acum cativa ani cand s-a infiintat DCul se stia deja ca nu e bine, astea erau metode folosite acum 30 de ani.
O zi buna la toata lumea, io fug la datorie !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by avmaria

Vad ca e in floare transferul de responsabilitate de la acuzat care devine acuzator … nu stiu de ce ma mir ca aceasta strategie da rezultate decand lumea
« simpla semnalare a problemelor existente fara modificarile in sine poseda valoare pozitiva zero, » spune un moderator. Cum adica, oricine, io inginer de ex ma apuc si scriu despre diversificare ?? Ma gandeam ca aceste articole sant scrise de catre pediatri (mai ales ca este post fruntas cu colegiul medicilor DC). Pai acuma inteleg de ce sant atatea aberatii legate de diversificare de exemplu. Tocmai pt ca oricine a scris despre orice … altfel nu-mi explic de ce apare zaharul si alte cele ca doar acum cativa ani cand s-a infiintat DCul se stia deja ca nu e bine, astea erau metode folosite acum 30 de ani.
O zi buna la toata lumea, io fug la datorie !

si uite-asa generalizarea-i gata.nu toate articolele au fost scrise de medici,la fel cum nu toate articolele au fost scrise de persoane fara nici o legatura cu medicina.
ca sa scrii niste articole nu e necesar sa fii autoritate in materie,e doar necesar sa consulti niste surse serioase.tu inginer daca posezi deajunsa bunavointa si chiar iti pasa,pui manutza pe o carticica a unei autoritati in materie de crescut copii si scrii un articol.
acu' iar s-ar putea ca nu toata lumea sa fie de acord,pentru ca nici macar in lumea medicala nu e toata lumea de acord intotdeauna ca bine ceva sau altceva,sunt o gramada de subiecte unde parerile medicilor sunt impartite.
n-o mai lua de la capat cu zaharul,ca e redundant,unde exista greseli,se vor face corecturi,asta e limpede dinainte de incercarea ta de a incepe un scandal nou-noutz.

Mergi la inceput