Pumnul in gura sau doar un traumatism personal?

Pumnul in gura sau doar un traumatism personal? | Autor: avmaria

Link direct la acest mesaj

Citisem azi dimineata la cafea aici in « Generale » un post despre articolele de pe DC, si ramasese calculatorul deschis. Acuma seara, dupa ce am culcat copilul, am dat o tura la calculator si, facand un refresh, ce vad ? Subiectul a fost mutat la « parintii intreaba parintii raspund ». In esenta, postarea punea in cauza continutul anumitor articole de pe DC, depasite si care ar putea da drept urmare indrumari gresite mamicilor care nu ar folosi alte surse de informare si ar lua drept litera de lege ce scrie pe DC. Exemplificarile erau legate de diversificare, dar repet, postarea punea problema calitatii articolelor DC si nu intrebari legate de diversificare, mamica autoare parand de altfel bine documentata. Tonul acestui post mi s-a parut corect, constructiv si pozitiv, nu incriminatoriu gen « arat cu degetul » ci hai sa ne amelioram, este un site de referinta in domeniu, foarte popular, hai sa fim on top pe toate planurile.
Desi inteleg reactia adminilor sau a moderatorilor (nu stiu cine l-a mutat intr-un loc unde io personal desi relativ proaspat mamica recunosc ca nu ma duc niciodata,), ca fiind una umana, totusi sant dezamagita. Ma gandesc in timp ce scriu ce m-a afectat atat de tare incat s-ajung sa postez un subiect aici (in « Discutii generale » deocamdata …). Imi place site-ul asta peste care am dat intamplator acum un an cand eram gravida si obligata sa stau in pat, de atunci vin si citesc in mod regulat, si de multe ori in ultima vreme , din lipsa de timp, citesc doar generalele, ma destinde dupa o zi plina la lucru + baby, mai citesc seara si dimineata la cafea cand bebe inca doarme desi n-am mai postat de o eternitate. Mai aflu despre referendumul cu Basescu, citesc despre filmul lui Mungiu (desi adevarul e ca a fost slaba de tot « miscarea » pe DC, probabil lumea nu-l vazuse, eu l-am vazut in deschiderea TIFFului caci eram intamplator in concediu in tara atunci, da’ n-am apucat sa postez), din nefericire in ultima vreme citesc cu sfintenie postul Dianei si ma rog sa se intample o minune … si uite asa devin si io treptat « dependenta » de DC. Pana simt ca se rupe vraja. Cum am simtit in seara asta. E a 2 a oara ca am sentimentul asta de cenzura brutala, de pumn in gura. L-am mai avut cu ocazia acelui memorabil « spam ». Am trait in Romania comunista pana la 20 de ani, am hotarat sa intorc spatele si sa plec dupa ce Iliescu a bagat pumnul in gura celor care erau impotriva si a facut mineriada. Cred ca dupa perioada ceausista si iliesteana am ramas cu o alergie incurabila , si uite ce proportii poate sa ia un simplu post, ca sa ajung io sa scriu atata !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

inchizi ochii si treci cu vederea.

cine a inchis subiectu a considerat ca nu mai e nevoie de alte replici la acel subiect o data ce s-a semnalizat greseala in acele articole.

S-a facut o invitatie politicoasa la cine doreste sa schimbe articolele sa le scrie frumos si sa le expedieze la acea adresa de mail...

asta este...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

mai devreme sau mai tarziu, se rupe vraja si ramane ... dependentza eu o zic din experienta proprie...

avmaria, te rog, nu fii dezamagita, sincer eu nu vad chestia asta ca pe un pumn in gura, iti inteleg dezamagirea, jur, am trecut si eu prin asta, dar imi dau seama ca am gresit simtind asa ...

pe curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Chiar nu ai de ce sa te superi, atat timp cat continutul site-ului e gratuit si informativ, nu te obliga nimeni sa te iei dupa sfaturile din articole si am si fost invitate sa scriem (eheii... asta-i treaba grea si nu glumesc) mi se pare chiar fair play.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Articolele vor fi revazute, adaugite, imbunatatite.

Acuma nu ca vreau sa fiu da sub. este ori pentru tehnice, ori pentru zizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ma scuzati d-na/d-soara moderator, dar gasesc subiectul ff important, nu e vorba de greseli de ortografie ca sa le trimitem la tehnice, nici de barfa ...mi se pare deplasata concluzia.

e mult prea importanta aceasta faza in crestera copilului ca sa fim sarcastici.si e de-ajuns ca unele mamici s-au ghidat, poate, dupa continutul articolelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

E! s au facut un pic de bascalie cu sfaturile date si cand au fost prinsi hop repede inchidem subiectul. Se putea discuta frumos in continuare.
Curat democratie !

Si pumn in gura si traumatism personal.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ma scuzati d-na/d-soara moderator, dar gasesc subiectul ff important, nu e vorba de greseli de ortografie ca sa le trimitem la tehnice, nici de barfa ...mi se pare deplasata concluzia.

e mult prea importanta aceasta faza in crestera copilului ca sa fim sarcastici.si e de-ajuns ca unele mamici s-au ghidat, poate, dupa continutul articolelor.

da' in loc sa discutam critic pe topicul respectiv poate chiar putem pune manuta si ajuta la facut modificarile care-s necesare?ca n-a zis nimeni ca nu trebuiesc facute modificari,ba mai mult,chiar s-a facut o invitatie pentru toti cei care vor sa schimbe articolele...
o zi senina.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corinadana

E! s au facut un pic de bascalie cu sfaturile date si cand au fost prinsi hop repede inchidem subiectul. Se putea discuta frumos in continuare.
Curat democratie !

Si pumn in gura si traumatism personal.

corina mama Ralucai

te rog sa nu te superi,eu nu vad legatura dintre democratie si discutii nesfarsite fara nici o finalitate,dupa ce deja exista ditamai consensu'...sper ca esti de acord ca odata ce a ramas limpede ca articolele vor fi revizuite si corectate,toata lumea e de acord ca exista necesitatea revizuirii si corectarii unor articole, tot ce mai e de facut e revizuirea si corectarea lor in fapt,deci eu una cel putin chiar nu vad rostul continuarii acelei discutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Daca nu mai avea rost discutia de ce s a cerut trimiterea oricarui fel de sfat pe PM?!
De ce nu la vedere?!

A fost sifonare de imagine de aia s a inchis subiectul.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corinadana

Daca nu mai avea rost discutia de ce s a cerut trimiterea oricarui fel de sfat pe PM?!
De ce nu la vedere?!

A fost sifonare de imagine de aia s a ichis subiectul.

corina mama Ralucai

ce e aia "oricarui fel de sfat pe PM"?-aici nu-i vorba de sfaturi prietenesti,ci e vorba de un volum de munca foarte mare,generat de modificarea de articole,pentru ca modificarea acelor articole e singurul lucru care se poate face,nu?
s-a facut o invitatie ca toti cei care doresc modificarea unor articole sa o faca si sa trimita articolele modificate pe mail...daca vor exista mai multe variante modificate ale articolelor cu probleme va exista posibilitatea alegerii celui mai bun/corect dintre ele,lucru fericit pentru toate mamicile care cauta sfaturi...
eu chiar nu pricep de ce consideri tu ca ar trebui sa postam articolele modificate pe forum...daca asta te-a nemultumit...tu vezi vreun avantaj al postarii pe forum de articole modificate?ca eu zau ca nu vad nici un avantaj...
sau te-a nemultumit inchiderea subiectului pentru ca era o modalitate buna de defulare?sorry atunci,de scandal aiurea-n tramvai suntem satui,nu-i nici un concurs aici din ciclul de mare succes "cel mai deshtept shoim din cartier,cum le stie el mititelu' pe toate...",simpla semnalare a problemelor existente fara modificarile in sine poseda valoare pozitiva zero,putem eventual sa ne cream reciproc oareshce stress si atat.nonsens,este?
odata ce am ajuns toti la concluzia ca schimbarea unor articole e necesara deja discutia aia nu-si mai avea rostul,nu?

Mergi la inceput