Maternitatea Sf Imparati Constantin si Elena
Tocmai am citit niste lucruri fff urate despre maternitatea asta si eu trebuie sa nasc acolo luna viitoare. M-am speriat ingrozitor!!! Nu mai stiu ce sa cred! Am nevoie sa stiu daca a nascut cineva acolo de curand sa ma mai linisteasca.
Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
Raspunsuri
miky_mamica spune:
Sicer sa-ti spun eu stiu ca este una din cele mai bune maternitati din Bucuresti. In primul rand pt ca au aparatura destul de noua, in al doilea rand pt ca au medici buni pt bebei si pt ca este curat.
Eu am 3 prietene care au nascut in ultimele 6 luni acolo si au fost multumite. Acolo o sa nasc si eu si te sfatuiesc sa te duci sa te interesezi sau sa-l rogi pe medicul tau sa-ti dea mai multe detalii.
Din pctul meu de vedere e ok.
Multa sanatate si nastere usoara!
Micky
11+
brazuca25 spune:
Multumesc pt raspuns! SIncer si eu eram f sigura de ceea ce auzisem, dar am citit pe un alt forum tot pt mamici despre o mamica ce a nascut acolo si spunea ca au o infectie cu nu stiu ce microb si toti bebeii faceau gentamicina injectabil. Nu as vrea sa risc ceva cu bebe!
La ce dr esti?
Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
miky_mamica spune:
Eu sunt la doamna dr Cristina Parpalici si am fost de 2 ori in vizita la spital cand a nascut nasica mea si era super curat. Ea m-a sfatuit sa nasc acolo pt ca ea stia mai bine despre ce era vorba ( a stat si internata in timpul sarcinii acolo si a fost ok). In plus alte 2 prietene au nascut acolo si au fost multumite de conditiile oferite. Nu e ca acasa dar oricum acceptabil. Sper sa te mai gandesti si poti chiar sa te duci sa vizitezi maternitatea cu dr tau.
12+
brazuca25 spune:
Din cate am vazut si eu arata destul de in regula. Si eu am fost internata cateva zile, dar nu la etajul 2 unde e sala de nasteri si sectia pt lauza, ci la 1, la gravide, unde conditiile se pare ca sunt putin mai proaste.
Nu e rau deloc fata de alte spitale.
Ce ma sperie pe mine este zvonul cum ca ar fi nu stiu ce microb in sectia de neonatologie si ca se poate sa faca injectii la copil asa...preventiv.
Ultima oara cand am fost la dr mea, nu aveau macar MANUSI sa consulte pacientele...te trimiteau de la usa la farmacie sa cumperi manusi.
Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
el3nag spune:
quote:
Originally posted by ixxi
eu am nascut in februarie 2005 la sp titan si am fost f multumita. e adevarat ca spitalul nu avea un look modern, dar curatenia era f buna. am nascut prin cezariana, am fost 3 la reanimare, iar copii in camera speciala pt cei nascuti prin cezariana si peste noapte li s/a administrat glucoza, nu lapte praf....ca sa nu refuze sanul. asistentele veneau imediat cum le chemam (bateam cu verigheta in pat!).
rezervele erau de 2 persoane cu copilul in camera. ii schimbau de 2 ori pe zi si ii spalau. de chiuveta copiilor nu aveai voie sa te atingi, mamicile aveau grup sanitar separat spalat si desinfectat de 2 ori pe zi(fiecare camera avea grup sanitar). copii nu aveau voie sa iasa din camera si nici vizitatorii nu aveau cum sa intre nici macar pe hol. daca vroiai sa arati copilul cuiva, anuntai o asistenta si ea il arata la geam (in capatul holulul era usa de acces) (mamica era proaspata lauza si nu avea voie sa faca efort).
mancarea era jalnica, dar ce conta.....
am iesit din spital si eu si fata perfect sanatoase, fara nici cea mai mica iritatie.
nu zic ca nu e posibil ca la un moment dat sa existe o infectie intraspitaliceasca, dar te asigur ca acum 2 ani tratau igiena f serios...aaa si la urcarea de la et 1 ginecologie la et 2 maternitate ti se dadeau papuci si halat sterili si urcau doar rudele.
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
buna...am vazut ca ai scris pe undeva ca ai nascut cu dra Calaras...cum e ca dna dra, ca si eu vreau sa merg la ea cand voi ramane insarcinata...cum a fost la nastere?
ms anticipat
dicirstea spune:
brazuca25 chiar ma gandeam zilele astea la tine, daca ai nascut si cum a fost. Ai mai pus odata intrebarea asta, exact dupa ce nascusem eu si ti-am spus foarte detaliat. Daca a fost vreo infectie sunt sigura ca s-au luat masuri serioase. Cat am stat eu internata erau foarte stricti cu curatenia si igiena, doctorii cel putin. Cat despre consumabile...sa nu-ti faci iluzii , eu am patit asta si la policlinica Vitan, scria mare pe usa sa vii cu manusi la control. Cand am nascut eu erau manusi dar nu aveau medicamente elementare ptr gravide, dar asta nu e vina lor, ca nu le iau acasa, ci nu le primesc pentru ca u au buget. Oricum, au investit mult in maternitate. Eu am foost internata in reprize si merg acolo din octombrie 2006, de la luna la luna avansau cu lucrari de modernizare. Dar peste toat astea , cum din pacate s-a vazut in alte spitale dotate, importanta e calitatea umana a personalului, care, zic eu, suplimenteaza orice lipsuri de natura economica. Acolo nu s-ar fi putut intampla niciodata ce s-a intamplat la Municipal.
In afara de acea infectie ( care e prezenta in multe alte spitale, dar de care eu nu am auzit 7 luni la acest spital) ce alte lucruri ingrozitoare ai mai auzit?
Iar pentru fetele care merg la dr Calaras sau Parpalici.....sa stea linistite, sunt pe maini bune. Colega mea de camera la neonato era la Parpalici si a fost f multumita, eu nu o vazusem pana atunci, dar pe Calarasu am prins-o de garda cat am stat pana sa nasc (am stat 4 zile la sala de nasteri) si a fost f constiincioasa si atenta si cu paciente care nu erau ale ei (nu ma pot abtine sa nu fac comparatii....) trecea sa le urmareasca pana le venea dr.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
el3nag spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
brazuca25 chiar ma gandeam zilele astea la tine, daca ai nascut si cum a fost. Ai mai pus odata intrebarea asta, exact dupa ce nascusem eu si ti-am spus foarte detaliat. Daca a fost vreo infectie sunt sigura ca s-au luat masuri serioase. Cat am stat eu internata erau foarte stricti cu curatenia si igiena, doctorii cel putin. Cat despre consumabile...sa nu-ti faci iluzii , eu am patit asta si la policlinica Vitan, scria mare pe usa sa vii cu manusi la control. Cand am nascut eu erau manusi dar nu aveau medicamente elementare ptr gravide, dar asta nu e vina lor, ca nu le iau acasa, ci nu le primesc pentru ca u au buget. Oricum, au investit mult in maternitate. Eu am foost internata in reprize si merg acolo din octombrie 2006, de la luna la luna avansau cu lucrari de modernizare. Dar peste toat astea , cum din pacate s-a vazut in alte spitale dotate, importanta e calitatea umana a personalului, care, zic eu, suplimenteaza orice lipsuri de natura economica. Acolo nu s-ar fi putut intampla niciodata ce s-a intamplat la Municipal.
In afara de acea infectie ( care e prezenta in multe alte spitale, dar de care eu nu am auzit 7 luni la acest spital) ce alte lucruri ingrozitoare ai mai auzit?
Iar pentru fetele care merg la dr Calaras sau Parpalici.....sa stea linistite, sunt pe maini bune. Colega mea de camera la neonato era la Parpalici si a fost f multumita, eu nu o vazusem pana atunci, dar pe Calarasu am prins-o de garda cat am stat pana sa nasc (am stat 4 zile la sala de nasteri) si a fost f constiincioasa si atenta si cu paciente care nu erau ale ei (nu ma pot abtine sa nu fac comparatii....) trecea sa le urmareasca pana le venea dr.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
multumim pt raspuns...eu merg de ceva vreme la ea la cabinetul particular, dar nu stiam la nastere dc se poatra frumos si e grijulie...mi-ai luat orice piatra de pe inima...mai ales ca voiam sa nasc cu ea si mai ales la acest spital, ca e foarte aproape de mine