vecinii renoveaza
![](images/user_woman.png)
mai am putin si innebunesc..vecinii de sub mine renoveaza si dau gauri si bat fara oprire...nu stiu ce sa mai fac..imi vine sa-i
mai rau e ca nu au anuntat ca urmeaza sa faca asta si incep cu gaurile si bubuiala la 8.30 dimineata si o tin intr-o "veselie" pana la 19.30
vreau sa fac ceva ,sa faca o pauza...deja ma gandesc al razbunare.... nu mai stiu de mine
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claujro/claujro.jpg)
claujro spune:
Mergi frumos la usa lor si vorbeste cu ei, ca in orele de odihna de la pranz sa ia o pauza... Incearca!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lyvya spune:
le-am zis..culmea e ca mai de mult cand am dat muzica tare m-au sunat si mi-au zis: cumpara-ti casti....
papadie spune:
pai vezi daca ai dat muzica tare...:))) daca renovai tu prima la ora asta aprindeau fitilu' la bomba butelie asa ca zi merci:)))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Parerea mea e ca n-ai ce sa le faci!
Asa-i romanu' din pacate!
Ia-ti concediu sau evaporeaza-te pentru cateva zile, nu-sh zic si io...
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
quote:
Initial creeata de lyvyamai am putin si innebunesc..vecinii de sub mine renoveaza si dau gauri si bat fara oprire...nu stiu ce sa mai fac..imi vine sa-i
mai rau e ca nu au anuntat ca urmeaza sa faca asta si incep cu gaurile si bubuiala la 8.30 dimineata si o tin intr-o "veselie" pana la 19.30
vreau sa fac ceva ,sa faca o pauza...deja ma gandesc al razbunare.... nu mai stiu de mine
As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...
De Luni traiesc si eu acelasi cosmar!!! sunt terminata. Si la mine va dura nu gluma, ca am auzit ca vor sa-si faca semineu!!!
![](help.gif)
POZELE MELE
daniella4 spune:
Stati linistite, renovarea s-o termina odata si odata.
Rugati-va sa nu-si schimbe meseria si sa se faca tamplari, cu lucrul la domiciliu..asa au patit niste prieteni de-ai mei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisiacob/crisiacob.jpg)
crisiacob spune:
Lyvya, nici nu ai idee cat de mult de inteleg. Acum vreo 4 ani de zile lucram si eu de noapte iar vecinul de langa mine si-a renovat casa timp de 1 an si jumatate. De atunci cred ca m-am dereglat psihic rau de tot!Chestia nasoala era ca nu aveam ce sa-i reprosez pentru ca lucra in timpul zilei (din pacate, exact atunci cand eu trebuia sa dorm!). Solutia a venit de la sine. Cand lucram de noapte mergeam la parintii mei si dormeam.
Dupa ce a terminat Mucosul (ca era un pusti de vreo 19 ani caruia ii luasera parintii casa), a inceput vecina de deasupra. Stii cand? Exact la o luna dupa ce am nascut. Solutia iarasi a venit de la sine. Cu copil de o luna, in fiecare dimineata la 5 (atunci cand sotul trebuia sa plece la serviciu), imi faceam bagajele si mergeam sa dorm la parinti...si asta timp de 2 luni!!!!
Si revenim la Mucosul! Dupa ce s-a mutat baiatul, au inceput petrecerile! Si da-i si lupta! Azi asa, maine asa, pana cand...a chemat Cristinica politia. O data, de 2 ori, de 3 ori, pana s-a potolit baiatul!
Si uite asa traiesc acum o viata linistita cum nu imi inchipuiam ca voi avea. Si ii doresc sanatate vecinei de dedesubt care are vreo 70 de ani, ca nu cumva sa moara si sa vina vreu nepot mucos sa inceapa si ala renovarea!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Ai mei de langa mine dau cu flexul si cu bormasina NUMAI incepand cu ora 12 si pana in jur de 16. Cred ca sunt pe invers. Pana acum mi-a fost rusine sa ma duc sa-i rog sa pastreze totusi linistea la amiaza, au inceput de ceva timp si am tot sperat ca termina. Dar nu cred ca mai rezist mult cu nervii capului...
Andreea, mama de Filip si Georgia
denizel spune:
Oleaca offtopic!
Vecinii de deasupra parintilor mei s-au apucat intr-o noapte pe la vreo 11.30 sa dea gauri in pereti.
Pentru ca nu se mai termina odata, s-a dus mama sa vada despre ce e vorba: pai bine, dom'le, bormasina la 12 noaptea?
Raspuns: da' nu-i bormasina, doamna, e flex!!
Intrebare: care-i diferenta intre bormasina si flex?
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
doradora spune:
voi va plangeti de niste nesimtiti, carora pe drept cuvant nu mai stii ce sa le faci! dar eu am angajat firma, lucreaza pana la 1.30 si dupa 5, deci respectam orele de somn, si cu toate astea azi am avut scandal de la presedinta asociatiei de proprietari, ca o deranja galagia la 10.30 dimineata! plus ca, in viziunea ei, a da jos gresia si faianta afecteaza structura de rezistenta a blocului!
i-am explicat frumusel de tot ca ma poate reclama la politie si la inspectoratul de stat pt constructii, dar orice reclamatie este urmata de un proces verbal de constatare, si spre ghinionul ei va vedea ca nu darama nimeni nici un perete. iar cand se va intampla chestia asta, o dau in judecata pt denuntare calomnioasa de nu se vede, asa ca sa se gandeasca bine inainte sa scoata aiureli pe gura. mentionez ca lucrez cu firma, am contract, si orice expertiza va constata ca sunt toti peretii la locul lor.
un alt argument a fost ca s-a mai renovat apartamentul asta de-a lungul timpului, parca imi pasa mie ce a facut fostul proprietar!
directorul firmei cu care lucrez spune ca sunt multi administratori si presedinti care asteapta sa le dai un plic. am sarit 3 metri in sus la chestia asta: pai inteleg ca traiesc intr-o tara de 2 bani si ca trebuie sa ii dau plic doctorului ca sa aiba grija de mine, dar sa platesc asociatia de proprietari?!? mi se pare mult prea groasa!
asa ca, din pacate, si cand lucrez ca la carte am probleme! in schimb, vecinii de deasupra apartamentului in care stau acum bateau si mutau la 11 juma noaptea. asta nu e dreptate, si daca indrazneste individa aia sa ma reclame, dupa ce ca sunt corecta si trimit muncitorii sa se plimbe atatea ore pe zi ca sa nu deranjez vecinii, ca la proces ne vedem. si am de gand sa dau cu ea de pamant de nu se vede! chiar nu mi se pare corect sa te iei de unul civilizat, cand sunt atatia care nu au nici o notiune de bun simt si de respect!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri