inscriere la 2 scoli diferite, se poate?

inscriere la 2 scoli diferite, se poate? | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Buna fetele
am inscris-o pe Maria la 2 scoli diferite si a fost acceptata la amandoua..prima este 17 si a II-a 171 - problema este ca la prima, care este mai cu fitze(nu-mi dau seama daca este si foarte buna) asa cum am auzit..nu s-au format inca clasele si nu stiu daca intra la o clasa buna...este si mai departe..la cealalata, care este si ea buna, este la o statie de casa si teoretic mi s-a confirmat intrarea la clasa invatatoarei cele mai bune...inca nu m-am lamurit care dintre scoli este mai buna...acum..de la scoala cu fitze, mi s-a solicitat s-o inscriu...ce fac, pot s-o inscriu oficial la amandoua si la toamna sa decid la care o sa mearga? sau nu? si stie totusi cineva mai multe despre aceste scoli?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Eu stiu ca poti s-o inscrii la amndoua , si apoi te hotarasti.De-aia toamna la inceput de an se face un catalog provizoriu, dintr-un caiet, tocmai pt ca mai apar mutari de copii.Ia gandeste-te ca ai inscris copilul la o scoala acum si pana in septembrie te muti sa zicem in alt cartier.Nu atunci automat o sa inscrii copilul la alta scoala unde te-ai mutat sa zicem?Si atunci?
Iti doresc succes sa alegi scoala potrivita.Si inca ceva.Asigura-te ca invatatoarea buna la care ai optat sa ajunga copilul va ramane invatatoarea copilului 4 ani.Ca eu sunt stan patitul, am alergat sa inscriu copilul la doamna cea mai buna, am reusit, si la sf clasei 1 a plecat si acum la sf clasei a doua deja a avut 3 invatatoare, si nu se stie la anul cine mai vine.

Mergi la inceput