Inseminare (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

eva-maria, Z46????In urma unei inseminari?! Scuza-ma daca gresesc, pt ca nu sunt in tema cu ce ti se intampla, dar cred ca ar trebui sa te bucuri. Poate e bebe si peste cateva luni o sa-l strangi in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

bebekom, am terminat de luat ova-mit-ul, am avut o jena in piciorul stang (poate de la ovar?) si bufeuri, acum mi s-a obisnuit organismul si nu prea le mai am.
menogon-ul nu l-am mai facut, pastrez cele 4 injectii pt fiv-ul din toamna.
am vrut sa vad cum reactioneaza organismul meu doar la ova-mit.
acum astept sa vina ziua de luni sa merg la eco. sunt curioasa ce am produs. in plus pe prospectul dela menogon scrie ceva de genul ca e contraindicat in afectiuni ale tiroidei, iar eu stiu ca aveam anul trecut niste noduli tiroidieni.
eva-maria, tu nu ai facut inseminare, nu? citeam din urma ca aveai probleme cu CM si ovulatia si luai tratament. poate de la asta iti intarzie sau poate e bebe. tu n-ai incercat un test? eu nu m-as fi putut abtine, sa ajung in Z 46 ...
va pup

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

bebekom: nu am facut inca inseminare, urmeaza sa o fac pe prima in iulie. eu am dereglari de ciclu in mod frecvent, iar acum sunt si in pauza dupa stimulare (iar eu fara closti ovulez foarte rar). mie oricum imi venea CM dupa ziua 35, maxim 42. acum nu stiu de ce intarzie atat, luni am luat ultimele pastile de duphaston si ar fi trebuit sa-mi vina pana acum.
andriushca: test am facut in ziua 43 si a iesit negativ. trebuie sa vina, mai ales ca mi-a scazut temperatura. de ce nu ai facut si injectiile? poate se dezvoltau mai multi foliculi si faceai gemeni sau tripleti. am citit de o fata ca a facut injectii pt inseminare, ca a avut foarte multi foliculi (vreo 4-5 pe fiecare ovar) si acum asteapta gemeni baietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Bebekom: Multumesc pentru sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Sper si eu la unul mic cu ochi dar de la atata speranta am ajuns la inseminare care nu stiu cand va avea loc pentru traiesc in japonia si doctorii aici sunt cam ciudati...
Povestea mea e cam asa, m-am dus sa-mi fac anaizele pentru ca de 2 ani tot astept si nimic...intai mi-a facut la secretie si ecografie vaginala mi-a zis ca nu am nimic ca uterul trompele sunt la locul lor..:))...si cum eram cu cateva zile inainte de ovulatie mi-a zis sa prtestez si sa vin dupa sa vada daca am ovulat .. m-am dus si mi-a zis ca am ovulat ca totul e in regula ...apoi sotului i-a facut spermograma si a iesit ca numai 20 % din gigei sunt activi pe front dar ca aia putin sunt foarte bine deci sanse de copii sunt dar pe cale naturala cam greu...
mi-a facut si analizele pentru hormoni si mi-a zis ca nu am nimic iarasi si nu stiu din ce motiv mi-a dat acuma Clomid sa iau ca cica sa stimulez ovulatia ..pai de ce sa o stimulez daca am natural...
A mai luat cineva Clomid fara sa aibe nici o problema ..nu stiu ce sa fac parca nu-mi vine sa-l iau ...am auzit ca te doare burta ca ai greturi ...
Astept sfaturi pareri ..ma simt asa derutata si cu doctorii de aici ...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

bine ai venit, bibos!
eu am luat ova-mit, cred ca e acelasi lucru, tot clomifen. si eu am ovulatie natural, dar cam anemica, foliculii de proasta calitate, probabil de aceea ti-a dat si tie sa iei.
pe mine nu m-a durut burta, un pic m-a durut un picior, probabil s-a transmis de la ovar, cam atat si parca sunt un pic mai balonata.
pupici

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Andriushca,Lorelei va multumesc dragele mele.Fetelor sa stiti ca am o mana intinsa pentru toate sa va iau una cite una la
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

Bine ai venit, bibos!
am luat si eu clostilbegyt sau clomid (e acelasi lucru) 3 luni, am facut pauza 3 luni si acum o sa iau din nou in vederea primei inseminari. eu am avut greturi, dureri de cap si la ovare, dar a fost suportabil si am avut mai multi foliculi care s-au spart, dar nu s-a prins . sa speram ca noua procedura va fi incununata de succes.

Sa nu ne pierdem speranta, fetelor!!! Vin ei bebicii la asa mamici iubitoare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Montytaiana: Eu inca astept vestile bune de la tine!!!
Bibos: Bine ai venit printre noi! Iti doresc sa pleci repede la gravidutze!!!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

nici nu am indraznit sa mai intru pe forum de suparata ce sunt
nu am mai facut testul azi noapte au venit rusii
si de atunci tot plang si zac
sunt asa trista
m-am saturat sa lupt mereu pentru fiecare lucru in viata asta de 2lei
nu am avut nimic deagata ma zbat pt fiecare lucru in parte si altii le primesc pe toate pe tava
m-am saturat sa tot lupt si sa ma zbat si in final sa nu obtin nimic
totul obtin de 10 ori mai greu decat restul lumii
gata cu optimismul nu mai pot si altii au o liota de copii si ii tin sa cerseasca la metrou
si eu care imi doresc cu disperare
imi vine sa urlu, nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput