Inseminare (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Doamne, multumim! Stiam eu,aurel_cris! Am simtit! Doamne ajuta! Sa-ti bucure ingerasul din burtica fiecare clipa a vietii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MERCI BEBEKOM,peste 2 saptamnii sa vi si tu cu aceeasi veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Azi e ziua 27......in ultimile luni mi-au venit rushii la 27 zile, dar nu puneam utrogestan. Acum ma doare un pic burta, mi-e cam greata si am senzatia ca se vor instala in curand.....sunt aceleasi simptome pe care le am in fiecare luna.........singurul lucru diferit e ca dimineata aveam TB-ul= 37,4 ......nu am mai avut temperatura asta niciodata......dar era si fffffff cald in casa........
Montytaiana: Tu ce mai faci? Tin pumnii pentru testul de maine!!!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

maria08,montytaiana, tin pumnii pentru voi. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa va vedeti in curand!

Mergi la inceput

Bebekom: Multumesc pentru gandurile bune! Sa stii ca si eu tin pumnii stransi pentru tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

aurel_cris, FELICITARI, acum am citit ca am fost plecata! ce ma bucur, deci se poate! sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina fara probleme si frumoasa, te pup!
p.s. hai, cand te linistesti ai mila si scrie-ne detalii, etc, etc, vrem sa stim tot. pot face modificarile de rigoare pe prima pagina?
vedeti fetelor, tot fiv-ul...
cristiama, nu mai zici nimic? sunt parca deja 14 sau 15 zile de la inseminare!
andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Montytaiana: Nu mai zici nimic?? Eu cred ca ne pregatesti o surpriza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Aurel_crois, felicitari!Sarcina usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

buna, fetelor.
maria08: cred ca sunt sanse mari sa fii , mai ales ca ai greturi si temperatura super. iti tin pumnii stransi sa iasa II liniute la test.
eu astept astazi (z45) sa vina uratii, mi-a scazut astazi temperatura de la 36,6 (luata oral ieri) la 36,3. sa speram ca noul ciclu o sa se finalizeze cu un .
pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

bebekom sper sa va dau in curand de veste, merci pt incurejari
fetelor - eu cred ca totul pleaca de la speranta si atitudine, tr sa fii mai increzatoare, citesc pe forum si toata lumea nu indrazneste sa spre, toata lumea stie dinainte ca nu o sa reuseasca ca o sa fie negativ, FETELOR FRUNTEA SUS, trebuie sa avem incredere, eu consider ca fiecare dintre noi merita sa devina mamica si asta se va intampla in primul rand daca suntem optimiste si speram pozitiv,
dar gata cu vorbaria - nici eu nu sunt mai departe de atata, nu indraznesc sa sper dar nici nu zic ca nu o sa iasa bine, ma framant stau in asteptare
maria 08 maine dim o sa fac testul si am sa va comunic rezultatul, sa dea bunul DD sa fie cel asteptat, eu ma simt ingrozitor de rau si ieri toata ziua si azi, mi-e tare rau vomit si ma doare rau capul - ce sa fac pot lua ceva - mi-e frica sa nu cad pe jos cand sunt plecata pe undeva atat imi e de rau, si maine am si examen la sc de soferi
va pup sa vedem maine ziua 28

Mergi la inceput