Inseminare (13)
Raspunsuri - Pagina 6
andriushca spune:
neata fetelor!
eva-maria, bine ai venit! dupa inseminare stai vreo 20-30 minute intinsa, apoi poti pleca linistita acasa sau la serviciu sau unde ai treaba. bineinteles ca daca ai posibilitatea de a-ti lua cateva zile libere pt a te menaja, e grozav, dar nu obligatoriu. eu stiu pe cineva care dupa prima (si singura) inseminare si-a luat medical 2 saptamani s-a menajat si a reusit, a ramas insarcinata.
despre tratament de sustinere dupa inseminare, stiu ca se da utrogestan ovule vaginale 2/seara. mie dr. nu mi-a dat nimic de sustinere dupa IAS, dar aveam progesteronul peste limita maxima (am facut inital dozari hormonale). dar majoritatea doctorilor dau tratamentul de sustinere.
bafta multa daca te-ai hotarat pt IAS, tu hotarasti ce conduita sa urmezi dupa interventie. te pup!
fetelor, eu azi termin de luat ova-mit-ul, de maine incep injectiile cu menogon (pe care nici nu le-am procurat, inca). luni Z 13 sunt in Giulesti, la monitorizare, sa vedem ce productie am cu aceasta schema. va pup!
haideti fetele cu testele!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
bebekom spune:
maria08, scrie si pe prospect ca daca il iei intraaginal, nu da nicio reactie adversa. Acum, nu stiu, poate ca e in functie de organismul fiecareia.Noi te asteptam cu un test pozitiv si astfel nu va mai fi nevoie sa intrerupi tratamentul.
aurel_cris, burtica cu bebe!
eva-maria, bine ai venit! Sa dea Dumnezeu sa devii in curand ! Eu sunt acum la cea de-a doua inseminare. Nu cred ca tr sa faci nimic deosebit, doar sa eviti oboseala, stresul si sa nu ridic greutati. In Z5-7 stai cumintica in pat. Tratament de sustinere ar tr sa-ti dea medicul tau. Eu iau utrogestan. Te pupic si sa-ti ajute DD sa ti se implineasca visul cel mare!
eva-maria spune:
andriushca,bebekom:va multumesc pt. primire si pt. sfaturi, sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toate!
eu sunt azi in z44, am luat 10 zile 2 pastile de duphaston, ieri le-am luat pe ultimele si astept zilele astea sa vina CM. eu am cicluri f.neregulate (de la 35 zile in sus), cu ovulatie tarzie sau deloc si de multe ori sunt nevoita sa iau progesteron ca sa-mi vina.
am fost multumita de stimularea cu closti, am ovulat in ziua 14, dar nu s-a prins bebe, ciclul a venit regulat 3 luni cat am luat pastile la 28 zile. cred ca la mine nu a fost o faza luteala puternica pt. ca am avut si scurgeri maronii cu 3 zile inainte de CM cand am facut stimulare. doctorul mi-a propus sa facem inseminare in iulie. abia astept sa vina CM ca sa pot sa incep tratamentul. cred ca o sa imi iau si cateva zile de concediu. si o sa-l rog pe doctor sa-mi schimbe duphastonul cu ceva mai puternic, poate injectii cu progesteron. voi ati facut asa ceva? am citit pe net ceva despre gestone, cum ca ar fi f.bun. ce parere aveti?
va pup pe toate si sa auzim numai de
montytaiana spune:
aurel cris SE POATE DECI SE POATE!!!!!!!!!!
FELICITARI
SA DEA DD SA AI OA SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS
inca o data felicitari, din inima ma bucur pt tine, sa ai grija de tine si sa iti strangi peste 9 luni in brate ingerasul mult dorit
felicitari
eva-maria spune:
FELICITARI AUREL CRIS!!! SA TE BUCURI DE DARUL PE CARE TI L-A FACUT DUMNEZEU!!! CE FERICIRE!!! FETELOR, SA NE MOLIPSIM TOATE SI SA SE UMPLE FORUMUL DE SI DE MAMICI FERICITE!!!
aurel_cris spune:
MARIA,CARMEN,MONTYTAIANA,EVA_MARIA va multumesc si care nu ati avut parte de aceasta bucurie inca sa DD sa o traiti cat mai curand