Inseminare (13)
Raspunsuri - Pagina 5
jully spune:
mary35a am o prietena care a trecut pentru o perioada destul de lunga prin ce treci tu acum. Si-a facut biata de ea o gramada de ganduri negre. A facut analize, hsg, laparoscopie, histeroscopie, dar au iesit bine toate. A mers la o multime de medici, toti dadeau din umeri si se intrebau de ce oare nu ramane insarcinata si ce e cu acele scurgeri pe care le avea in fiecare luna.
Pana cand un medic a ajuns la concluzia ca probabil e lipsa de progesteron (desi din analizele hormonale nu reiesea asta) si i-a dat tratament cu duphaston 6 luni. Rezultatul: asteapta din clipa in clipa sa nasca un copilas dupa o sarcina frumoasa obtinuta natural cand medicii o trimisesera la FIV.
Nu stiu daca e coincidenta sau chiar a ajutat tratamentul, cert e ca prietena mea este o graviduta fericita care abia asteapta sa-si tina bebelusul in brate.
Iti doresc sanatate si un bebelus sanatos.
aurel_cris spune:
MARY35a dar analize ai facut???O histeroscopie,HSG ai facut??Aceste scurgerii le ai in fiecare luna??La ce doctor ai fost si unde ai facut cele 10 IA??
MONTYTAIANA incearca sa nu te mai gandesti atat la raspuns pt ca stresul nu-ti face bine.Sa dea DD sa fie cu ochisorii,hai capul sus
montytaiana spune:
multumesc mult pentru incurajari
sper ca foarte curand fiecare dintre noi sa reuseasca sa primeasca in viata iei ingerasul mult dorit
pupici
maria08 spune:
Buna dimineata!
Aurel Cris: Asteptam vesti bune!!!
Bebekom: Nu m-am gandit cand sa fac testul....de fapt nu cred ca ajung pana acolo......azi= ziua 26, au inceput sa ma doara sanii exact ca inainte de venirea rushilor...
Montytaiana:Eu nu ma gandesc atat de mult....stiu ca sansele de reusita sunt destul de reduse.....dar astept.....Tin pumnii pentru ziua de joi!!! CM -ul tau e regulat de 28 zile?
Spuneti-mi, va rog, cat timp pui utrogestan nu se poate sa-ti vina CM,nu? Trebuie sa pui pana in ziua cand ar trebui sa-ti vina CM? Nu prea stiu.....De dimineata ma doare un pic si burta ........cred ca ma invadeaza.....
O zi buna tuturor!!!
jully spune:
Maria08 mie imi spunea medicul sa iau duphaston pana in ziua 28, sa fac un test si daca e negativ sa nu mai iau. Asa am facut si imi venea fix la 2 zile dupa ce renuntam la duphaston.
Poate la tine e cu ochisori. Bafta.
maria08 spune:
Jully: Multumesc! Cred ca mai pun si maine seara si poate fac un test joi, nu stiu.....
bebekom spune:
aurel_cris, suntem alaturi de tine in asteptarea vestii.
maria08, stii ca semnele de la menstruatie sunt asemanatoare cu cele de sarcina, asa ca nu gandi negativ. Tin pumnii! Eu stiam ca tr sa iei utrogestan pana cand iti vine, ca nu e bine sa-l intrerupi daca e sarcina. Acum, nu stiu, faci un test si apoi hotarasti.
montytaiana, tin pumnii si pentru tine. Sa dea Dumnezeu sa se lase cu II.
eva-maria spune:
Buna, fetelor!
sunt si eu o aspiranta la burtica, cu vechime deja, avem vreo 2 ani de cand ne straduim. am facut o multime de analize, ecografii si in urma unei insuficiente hormonale am facut stimulare 3 luni si apoi 3 luni de pauza. din iulie reiau tratamentul si o sa fac si prima inseminare in care imi pun mari sperante. as vrea sa stiu de la voi, dragele mele, ce trebuie facut dupa inseminare, se sta la pat, sa-mi iau concediu medical, se face trat. de sustinere?
imi doresc mult de tot sa fiu
va pup pe toate si sa ne implinim toate visele