Inseminare (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna fetele mele dragi!
Azi ma simt un pic mai bine fapt care se datoreaza voua in special (si sotului care m-a inbarbatat telefonic ca nu e in tara) si pot sa va spun ca acum astept linistita sa vina CM, apoi sper ca luna viitoare sa o luam de la capat cu IAS.
Ce ma fac eu pentru ca ovulatia va fi in weekend? Stie cineva daca D-na Bucur face IAS in weekend? la toata lumea

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

crisis81 in mod normal Cezara nu face IAS in week-end, doar daca ai norocul sa aibe vre-o punctie sau ET. Daca nu, in mod normal face vinerea chiar daca nu ovulezi atunci, iti face IAS, apoi inseminarea.
Fetelor ma intristez si eu odata cu voi, cand citesc despre atatea nereusite. Eu ce sa mai zic ca am facut si FIV si nimic.
Procentul la IA este ffff mic, asa ca nu trebuie decat sa asteptam o minune.
Va pup pe toate di va doresc un week-end placut.
Si inca ceva, numai faceti IA pana nu aveti foliculi maturi peste 20.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by Micky2007

crisis81 in mod normal Cezara nu face IAS in week-end, doar daca ai norocul sa aibe vre-o punctie sau ET. Daca nu, in mod normal face vinerea chiar daca nu ovulezi atunci, iti face IAS, apoi inseminarea.
Fetelor ma intristez si eu odata cu voi, cand citesc despre atatea nereusite. Eu ce sa mai zic ca am facut si FIV si nimic.
Procentul la IA este ffff mic, asa ca nu trebuie decat sa asteptam o minune.
Va pup pe toate di va doresc un week-end placut.
Si inca ceva, numai faceti IA pana nu aveti foliculi maturi peste 20.

Micky

Micky cum adica IAS si apoi inseminare???

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Iarta-ma, am vrut sa scriu IAS apoi pregnyl.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

fetelor, daca foliculul a avut cu o zi inainte de IAS 18,9 mm, atunci a doua zi (ziua cu inseminarea) mai crescuse cu 2 mm, nu? deci ar fi trb sa aiba peste 20 mm? asa sper, apropo de ce spunea Micky.
va pup si va doresc weekend placut, fara griji si fara ganduri negative!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Bebekom, Andriushca: Doamne Ajuta sa veniti cu vesti bune cat de curand!!
Crisis81: Imi pare rau......stiu ce simti ....si eu sunt dupa o IAS nereusita.....urmatoarea va fi si ultima
Mai fetelor, nu vreti sa gandim pozitiv?! Citeam undeva ca are o fffffff. mare importanta psihicul; trebuie sa credem cu tarie ca va va fi bine!!! Fiecare are sansele ei!!!!! Pana la urma vom reusi si ne vom tine bb-eii in brate!!!!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BEBEKOM sunt potrivit ma lupt cu niste pete maronii din cand in cand,cred ca albesc pana la urma.Pe cand rezultatul la IA??Iti tin pumnii
Dragele mele imi pare rau pentru cele care nu au reusit,urez multa bafta fetelor in asteptarea rezultatelor.
toate fetele fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Aurel-Cris ma bucur tare mult ca ai reusit sa ramai insarcinata. Felicitari! Sunt asa de putine reusite in ultimul timp si cand auzi de cineva care a reusit parca mi se ridica si mie moralul.
Am ajuns si eu sa privesc FIV-ul ca pe luminita de la capatul tunelului. Dar daca nu reuseste? Mi-e frica de cum voi cadea psihic atunci si poate din cauza asta tot aman momentul in care o sa fac FIV.
PE de alta parte am probleme cu endometrul si trebuie sa vad cum pot sa rezolv partea asta.Trebuia sa fac IA cu dr Cocei si din pacate endometrul era abia 3.1mm in Z11.Am luat din Z9 estrofen dar nu stiu daca asta nu a dus cumva la marirea folicului la dimensiunea record de 29x19 in aceeasi Z11.Asa ca am anulat din noua IA si din pacate sunt in ceata, nu stiu incotro s-o apuc.
Ma bate gandul sa incep sa fac iarasi 3 luni de naturiste pentru ca anul trecut cand la prima IA am avut dimensiunea record al endometrului de 6mm.
Mi-am descarcat si eu oful .Scuze...
Va pup pe toate si dupa cum se zice :Speranta moare ultima...

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Maine fac inseminare.Sunt cu inima indoita pentru ca in z 11 avem edo de 4.9 si un folicul de 25/23.D-na dr. spune ca trebuie sa profitam pentru ca foliculul este mare.
Oare cat poata sa mai cresca edometrul pana maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Fetelor voi la cat timp dupa pregnyl faceati inseminarea ?
Mie imi face inseminare la 24 de ore de la injectia cu pregnyl.

Mergi la inceput