Inseminare (13)
Raspunsuri - Pagina 18
ioana_p76 spune:
SIMI, eu am facut IA cam la 36 ore de la pregnyl, dar poate tie iti face la 24 ore pt ca foliculul era deja destul de mare si se poate sparge deja si fara pregnyl (de obicei pregnyl-ul se da la foliculi peste 20mm)Cat despre endometru, o sa mai creasca dar nu stiu cat, d-na dr. ce ti-a zis?
Mai esti tot la d-na Gherasie? Iti doresc mult mult succes!
ANDRIUSCA - cred ca foliculul a mai crescut un pic insa pana la injectia cu pregnyl, care declanseaza spargerea lui. Nu-ti face griji ca daca nu era foliculul bun nu cred ca iti faceau IA.
Iti tin pumnii in continuare!
ALI - imi pare rau ca n-ai reusit sa mai faci o IA. Pentru endometru, daca vrei sa iei naturiste, ia maca si ceai de cretisoara, cateva din fetele de la FIV au avut rezultate bune.
Nu te gandi ce faci daca nu reuseste FIV-ul, intr-adevar e f. greu in caz de esec(iti zic din proprie experienta ), insa daca totusi ajungi si la aceasta etapa trebuie sa gandesti pozitiv, sa fii f. optimista. Nu are rost sa amani momentul FIV doar de frica nereusitei, alte motive, de ex pana nu creste endo , da, ar fi un motiv.
Ioana
poze szeged
kittyke spune:
Ali, cand am fost la Dr. Bekir mi-a dat gel ESTROGEN pentru marirea endometrului. Din ziua 7-a pana la inseminare trebuia sa ung coapsele si sa las sa se dizolve. Nu am reusit la inseminare dar mi-a crescut endometrul , in ziua 10-a aveam 8.8 mm si inainte cu o luna la aceeasi zi aveam 6.7.
Eu am citit de la alte fete ca de la vin rosu mai poate sa creasca..(ajuta si la psihic, eu am incercat)
Asa ca invita pe sotul tau in fiecare seara la un pahar de vin rosu , poate iti creste.....::))
aurel_cris spune:
ALI imi pare tare rau ca ai anulat iarasi IA,eu stiu ca pt FIV trebuie ca endometru sa fie neaparat peste 8,cu cat mai mare cu atat mai bine.Eu la punctie l-am avut de 12,9 parca si a fost bine vad.Daca tie ti-au facut bine naturistele incearca iaeasi o cura din ele,eu personal cand am luat naturiste endometrul meu a fost extraordinar de prost.Iti doresc multa bafta si capul sus mai devreme sau mai tarziu vei reusi,nu trebuie sa disperi
simi77 spune:
Azi am facut inseminarea.La eco nu s-a mai vazut foliclul ,deci pregnylul a vut grija de el. Endometrul crescuse pana la 5.
D-na dr a zis ca se poate reusi si cu un endo asa subtire dar eu inca am inima indoita.La cateva ore dupa inseminare am sangerat.
Oare ce s-a intamplat?
Da Ionana merg in continuare la d-na dr Gherasie.Din punctul meu de vedere este un om minunat.Azi a venit la clinica pentru mine,trebuia sa fac menogon si pregnyl si eram innebunita ca la mine in oras nu il gaseam in farmacii si trebuia sa fac comanda si asta dura cateva zile si eu nu ma incadream in schema si atunci am sunat-o pe d-na dr si a trimis de la Med New Life cu cargus.
Tu pentru FIV unde mergi?
ali spune:
Multumesc fetelor de incurajari.O sa incerc sa ma mentin pe linia de plutire.
kittyke esti bestiala.I-am si spus sotului ce sfat ne-ai dat. Si apropo: ne place la amandoi vinul rosu.
ali
andriushca spune:
neata si o saptamana buna!
eu Z 7 dupa IAS, ieri m-a durut burtica de ziceam ca-mi vine CM dar nu tot timpul. apoi am avut o durere ca de apendicita, dar nu era, ca simteam in partea stanga ca si cum se intindea ceva. apoi mi-a trecut si azi nu mai simt nimic. ce-o fi? sau o fi doar in capul meu?
simi77, ce repede s-a spart foliculul tau dupa pregnyl! eu credeam ca dureaza mai mult pana se sparge ca si dr. mi-a spus cand am intrebat-o ca se sparge cam la 36 ore. de acum bafta si rabdare la asteptat iti doresc!
ali, imi pare rau pt ratarea IAS.
aurel cris, cum te mai simti, au trecut petele?
micky, la tine care mai e planul de bataie?
bebekom, tu cum esti? simptome ceva?
ioana, te pup!
pupici tuturor!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
ioana_p76 spune:
Andriusca din cate am auzit durerile ca de cm pot fi de bun augur, pot fi de la implantare. Iti tin pumnii sa fie asa!Sapt viitoare ar trebui sa faci si testul,nu?
Symy nu-ti face griji ca ai sangerat la cateva ore dupa IA, se intampla, mie dr. mi-a zis ca pot sangera din cauza ca se deschide colul. La fiecare IA am avut sangerari in cantit mica si durere de burta in ziua respectiva.
Dna dr Gherasie e f. de treaba, si mi se pare super ca te-a ajutat sa-ti procuri injectiile!
Eu voi face inca un FIV (ultimul) in Ungaria!
toate fetele!
Ioana
poze szeged
eva-maria spune:
Buna, fetelor.
va doresc sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si cu teste cu II liniute!!!
aurel cris: sarcina usoara si sa scapi de pete cat mai repede!!!
andriushca:cred ca ai un in burtica!!! sper ca iei utrogestan si vitamine. sa nu te stresezi deloc, sa te gandesti numai la lucruri frumoase si o sa vezi ce bine o sa fie.
simi77:multa bafta si sa fie cu ochisori de data aceasta!!!
eu sunt z11, am inceput sa fac teste de ovulatie de ieri, dar cea de-a 2-a liniuta este inca destul de pala. oricum, este prea devreme inca, sa speram ca zilele urmatoare o sa am rezultate clare. luna asta nu merg la monitorizare, dr a zis sa iau pastilele ca sa se regleze C.M. si in august sa facem inseminare. dar eu sper sa-i fac o surpriza si sa fiu cand o sa merg la el la sfarsitul lunii.
Ar fi super!!!
Pupici pt. toate fetele.
andriushca spune:
ioana, eva sunteti niste dragute, dar mi se pare imposibil sa mi se intample mie.
ba ma strezez, ca tocmai mi-am facut analizele de tiroida, am alergat pe la dr. endocrinolog, azi mi-am luat rezultatele (par ok la prima vedere dar trb sa merg sa mi le interpreteze) si nu iau utrogestan ca mie dr. nu mi-a dat! oare de ce? iau doar acid folic de cateva luni.
pupici
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
eva-maria spune:
andriushca:e f.bine ca iei acid folic, dar eu cred ca sunt mai bune vitaminele. Mie mi-a dat dr. sa iau vitaminele Elevit (contin si necesarul zilnic de acid folic) ca poate am si o carenta de fier si alte vitamine prin corp. oricum, vitaminele nu fac rau, eu ii dau si sotului meu (el ia Eurovita). cred ca ar fi bine sa iei si utrogestan ca rau nu are ce sa-ti faca, macar 2 seara (poti sa iei si fara reteta, dar atunci il platesti).
si nu te mai stresa cu analizele!!! sigur sunt bine!!!
vreau ca tu sa ne dai vestea ca esti la incep. sapt. viitoare. asa ca fruntea sus si zambeste!!! hai, andriushca!!!