Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am googalit si eu putin si am citit de pensiunea asta,pare frumos!Dar oare locul de joaca in ce consta?

Adriana chiar ca s-au jucat frumos piticii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Habar n-am in ce consta. Am fi vrut noi la alta pensiune, mult mai faina, pe malul unui rau, dar nu mai aveau camere. Ne-am trezit cam tarziu...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Si mie imi place zona Praid,imi aduc aminte ca anul trecut am trecut pe acolo,in drum spre TG Mures,erau o gramada de cabane,cabanute,casute chiar si pe dealurile alea,pe langa padure.

Pe malul unui rau ar fi fost si mai frumos,pacat!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, mi-ar fi placut si mie pe malul raului...acum imi pare rau ca nu m-am gandit mai din timp...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Fetelor, deja plecati in concediu? Ce bine!!!
Eu am intrat in vacanta, nu si in concediu insa, din pacate!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Natza !

Pana la urma vom pleca si noi, dar sotul vrea la Sovata. Asa ca pana la urma nu se stie unde ne vom opri

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua fetelor!

mai e cineva prin Piatra sau ati plecat toate hai-hui?

si noi am plecat hotarati la drum, insa ne-am intors repede, cu ploaia asta nu era de plimbat; pacat!
merg si eu odata la cosmetica, fericita ca e cald si ma bronzez si eu un pic si toarna cu galeata

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetelor!!
o sa radeti de mine,dar azi am fost surprinsa sa vad ca nu mai era forum cu piatra neamt aici si am bagat repede un subiect de alerta si abia acu aparut pagina cu voi si numai 4 pag??de ce?oricum m-am bucurat si cred ca a innebunit calc meu.
nu prea am mai fost pe aici ca mica mea e un pic racita si sta pe capul meu toata ziua dar ne revenim incet,are un mare rosu in gat.
pe unde va gasesc fetelor??adica prin parc ,care??dar mai bine zis ma mai uit aici peste pozele voastre ca poate o sa va recunosc.
va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

adriana,frumoase poze si cred ca va stiu din vedere din parcul din centru,iar pozele cu baitelul sunt faine si ai mare grija ca sigur vor dori sa se vada mai des si mai des ...glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

V-ati intors? Cum a fost?

Ce frumos s-a facut ieri dupa-amiaza in Piatra! Si azi e asa frumos, ghinion ca ieri n-a fost la fel. Noi am iesit la plimbare prin oras cu bici de la Iustina. Lara e tare incantata de ea, sta cuminte pe ea, nu face figuri, ma surprinde. Am mers o gramada prin oras - e tare frumos (mic, verde si curatel), imi place mult.

Carmenstefi, merci! Se poate sa ne fi vazut in parc in centru, ca noi dupa-amiezele ne facem veacul pe acolo.
Dim. mergem la Aurora, sub pod, in apropiere de Kaufland.
Sanatate fetitei tale si sper sa ne vedem curand.

Adriana si Lara

Mergi la inceput