Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)
Raspunsuri - Pagina 4

LoraG76 spune:
Eu, scriu eu, cum sa se duca de rapa??!! Da' nu va pun pielea-n bat? Hm!
Hai sa ma laud! Nu ca de obicei n-as face-o...
Am fost acum si mi-am luat o rochie de ocazie - fusta pana la genunchi si corset de la Whitelady. Am o nunta pe 21 iulie si ma gandeam ca n-am timp cand vin de la mare sa merg sa caut...
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Sa le porti sanatoasa mai Lora,sa te mai intreb cat ai dat???
Ai mei fac cort,eu fac parjoale si cu un oki sunt la voi!
Dana

ana1980 spune:
Ne-am intors din parc. Ne-am intalnit cu Stefan, Lara, Iustina, Rares si Bianca. Casandra doarme dusa acum...
Dana pai e mare lucru ca ai nervi sa stai sa te prajesti cu parjolutzele odata. Eu am facut dim o varza(ca imi era o pofta...) repede si acum o savurez
Lora ne-ai facut si noua chef de o Sovata(am intzeles ca e la 10-5 km de Praid). Astept sa vina sotul acasa si sa vb cu el.
Ana si
Casandra

ana1980 spune:
Lora imi imaginez ca-i frumoasa....sa o porti sanatoasa. Sper ca nu nuami la nunta asta - macar de 2 ori, ca de obicei se intampla sa porti o data si cam asta e.
Noi avem o nuntain august. Sunt curioasa cum vom face ca e o obligatie si trebuie sa megem.
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Ana pofta mare,pai daca o iei asa mai am si o ciorbita pe foc,acusica e gata si aia si parjolute nu am facut multe doar 2 tigai,mai mult pt ei!Deja suntem la maieu(copii) eu la sutien
Vreauu si eu la Sovataaaa!!!Ca n-am fost niciodata
Dana

LoraG76 spune:
Mie Sovata ca statiune nu prea mi-a placut ca e ca-ntrun oras, dar zona e f. frumoasa! Si mai alea Praidul e frumos tare! Da' nu gasesc cazare...
Ana, chiar, mergeti? Ar fi f. fain daca ati merge si voi!
Adriana, tu nu zici nimic? Hai cu noi la Praid!
Lora, mami de IUSTINA

Adriana_78 spune:
Buna ziua fetelor!
Noi am avut o scurta vizita de dim. din partea unui baietel dragut; daca vreti sa vedeti poze, apasati linkul
http://new.photos.yahoo.com/satriana_78/album/576460762404493601
Ana, si Lara a adormit imediat; a fost tare mofturoasa, n-a vrut sa manance deloc, a cerut doar lapte si a adormit singurica.
Lora si noi am vrea sa iesim. Ce se poate face in Praid?
Pe mine m-ar interesa un loc verde su soare, dar si umbra si daca se poate sa faci si baie.
La Strand ne mai bate gandul sa mergem, cred insa ca in weekend e tare aglomerat.
Adriana si Lara

LoraG76 spune:
Adriana, acolo este salina Praid. Cauta pe net.
Ce frumosi sunt si Lara si Stefan!!! Vad ca se inteleg bine, dupa pupaturi deja au o relatie serioasa!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Gata, am rezervat! Pensiunea Csatari, cu loc de joaca, terasa acoperita afara, 3 margarete. Mi-a recomandat-o cineva, sper sa fie ok! Duminica dimineata vrem sa mergem la salina, cred ca Iustinei o sa-i placa. Adriana, este si strand acolo. Mergi?
Lora, mami de IUSTINA