Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)
Raspunsuri - Pagina 27

ana1980 spune:
Ionella pai la voi e cuptor si alta nu. Sper sa gasitit o bona pe placul vostru.
Carmen Casandra face 2 ani.
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Ionela ma bucur ca nu ne-ai uitat ,iti doresc sa rezolvi cat mai repede treaba cu bona si te asteptam muuult mai des,mai ales cu vesti despre Alex si nazdravaniile lui!
Deci a plouat pana la urma in Piatra,ca la tara doar a picurat putin ,vorba Anei,e JALE mare!!
Ana hai ca te inebunesc de cap,te-ai uitat cumva de cartea aia la parintii tai sau ai uitat ?
Ne auzim dimineata,o noapte fructuoasa fetelor !!!
Dana , Ana Maria
Paul

LoraG76 spune:
'Neata!
CASANDRA, LA MULTI ANI, sa fii iubita, sa cresti mare si sanatoasa si sa ai noroc in viata!
Ana, sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii!
O zi cat mai frumoasa la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA

andreutza23 spune:
azi e ziua casandrei?
LA MULTI ANI, fetita scumpa si sa fii sanatoasa si fericita!
Lunna multumesc ca ai intrebat de mine. mie ieri mi-a fost f somn si cald, nu am avut chef de nimic.
si sa vezi ca azi mi-e somn de la ploaie!deci dorm in papuci!dar inainte sa adorm va pup pe toate!
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

carmenstefi spune:
salutare fetelor!!!
am zis eu ca sunteti unele matinale,mica mea si acu doarme si eu am facut ochi,mari,asa ca...LA MULTI ANI!!!!!Casandra,sa fii cea mai fericita fetita din lume,iubita si sanatoasa si sa aiba o distractie pe cinste,dar mai ales sa aiba o vreme super daca mami ei vrea afara la iarba verde.
ana incercam sa venim cu cea mai mare placere,sa ma intalnesc cu cineva din grup si venim.
plouaaaaaaaaa fetelor,va imaginati ca se mai racoreste afara ,dar eu tot ies cu mica ,ca trb sa ajungem la cineva in vizita si va zic ca mai mult ca sigur vom fugi in olanda sapt.viitoare,dar o sa fiu alaturi de voi.
pupici de la ca acu astepatm musafiri anuntati.

Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI, CASANDRA!
Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai parte de cat mai multe bucurii!
pupici de la Lara
Adriana

lunna27 spune:
neata!
LA MULTI ANI CASANDRA! sa ai parte de tot binele din lume,sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii!!!
Dana , Ana Maria
Paul

Adriana_78 spune:
Fetelor, azi-noapte Lara a facut febra; s-a trezit de o mie de ori si eu la fel. Nu ii curge nasul sau nu tuseste, e insa apatica, nu vrea decat la mine in brate si e fierbinte; ieri nu avea nimic- nu stiu ce sa mai cred; ii dau globuli homeopatici si sper sa-i treaca pana vineri
Adriana

Laura25 spune:
La multi ani, Casandra! Sa fii sanatoasa, sa cresti o domnisoara mare si frumoasa, ajutor de nadejde pt mamica si surioara ce vine in curand . Sa fii norocoasa si sa ai parte numai de lucruri bune, pui mic
.
Ana, sa iti traiasca domnisoara, sa te bucuri de ea si sa va aduca multa fericire!
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni