Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora inseamna ca i-a placut la petrecerea Larei....

Dana spor la treaba ca astai ativitate de chinez batran Adriana a fost o dulce si a vrut sa se joace si Casandra cu Lara si sa gustam din tort

Carmen, Criss, Ellinia va asteptam si pe voi vineri.

Pana acum am facut ceva curatenie si voi termina dupa ce ne intoarcem din parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, noi am urcat cu Iustina anul trecut o bucata din Ceahlau si tot anul trecut am urcat un munte mai mic decat Ceahlaul in Herculane... (nu mai stiu cum se chema...spre Grota cu Aburi, daca a fost cineva pe-acolo) si Iustinei i-a placut f. mult sa urce pe munte, nu a zis ca nu vrea sau nu poate. Cred ca ar trebui sa incercati sa urcati macar pe la Stanile, ca-i mult mai putin si e usor. Si noi vrem sa urcam, dar nu ne mai ajunge timpul, din pacate...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Sunt si eu pe aici, va citesc si ma bucur ca sunteti bine (Dana, sper ca si tu esti mai bine ).
Rares a racit, cred ca sambata a luat un virus de la ceilalti gemeni, ca erau amandoi bocna, cu febra. Tuseste tare (asnoaptea am crezut ca-si scuipa plamanii) si ii curge un pic nasul. Nu are febra, e vioi si ciuguleste si mancare (nu mult, dar el oricum era in grava foamei de o bucata de vreme). Deocamdata incerc sa-l tratez eu (pediatra lor e in concediu), daca nu da rezultate, ma duc sa caut un doctor. Sper sa nu fie cazul.
Una peste alta, am 4 nopti nedormite (ma rog, cate un pic tot am atipit): 3 din cauza lui Rares care s-a trezit de o 100 de ori si una din cauza mea (mi-a trebuit duminica foc de artificii si am umblat pe dealul Carlomanul pana pe la 1 noaptea).
La cealalta petrecere a fost bine. Erau mai multi adulti acolo si 6 copii de tot. A facut inauntru, nu afara cum ar fi vrut. Copii s-au jucat, Bianca a mancat de a spart (aperitive si o jumate de pulpa la gratar), Rares a suflat si a stins toate lumanarile de pe torturile baietilor (ca ei erau prea ocupati sa planga, la fel ca ai mei la ziua lor). A bagat si acolo la tort in el, de m-am speriat. Cred ca si din cauza asta a fost agitat si s-a trezit plangand f. des sambata noapte. Am si poze, dar nu mai stiu adrsa acum, sper sa reusesc diseara sa intru sa mai scriu.

Va pup pe toate

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Laura, multa sanatate lui Rares! Da-i ceva si Biancai, preventiv, sa nu ia de la el raceala.
Asteptam pozele!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora multumim! Bianca primeste si ea nurofen si cate jumate de tub de osccilo.
www.gapo.ro/detaliu_album/2022-9782HRP5M6YQFOM/" target="_blank"> poze de la petrecerea gemenilor Stefan si Tudor

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Laura, foarte faine pozele! Ce jucarii frumoase au gemenii!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Mai Lara, mai, da' pe unde umbli ca te cauta Iustina de 2 zile???!!! Azi ai primit absent din parc de la Aurora...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76
Ce jucarii frumoase au gemenii!

Lora, mami de IUSTINA

Si ce loc de joaca mare au! Respectiva camera unde pusese Isabella jucariile e la mansarda vilei si e mult mai spatioasa decat sufrageria mea. Nu mai vorbesc de camera de jos (cu semineu, binenteles), aia in care erau amenajate mesele si decoratiunile de party, care e aproape cat 3/4 din apartamentul meu.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura in primul rand sanatate multa lui Rares,sa se faca bine cat mai curand(nu inteleg de ce le injumatatesti dozele de oscilo,eu nu am mai auzit pana acum),in al doilea rand pozele sunt faine,chiar mi-ai luat vorba din gura,ma uitam si admiram cat spatiu poate sa aibe cumatra ta,asa mai zic si eu ,de jucarii nu mai zic.
Laura,bona ta e libera de la inceputul lunii viitoare?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, Lara a fost azi in parc la Aurora. Iustina a lipsit, deci te rog
Avem si martori, pe Ana si Casandra.

Laura, sanatate lui Rares! Sper sa-i treaca cat mai repede. Si Lara e in greva foamei de vreo sapt. si ceva. Nu stiu ce-o avea, dar la pranz nu vrea sa manace mai deloc.
Cea cu gemeni e nasa gemenilor tai? E cea de la Cut? Unde mergeti voi in wek?
Si eu admiram camera aia mare si chiar ma gandeam ca trebuie sa fie vreo vila, cevà?

Adriana

Mergi la inceput