Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)
Raspunsuri - Pagina 17

Adriana_78 spune:
Ana, mesajul tau nu aparea, chiar ma miram de ce spune Lora "sanatate Casandrei"
acum il vad, multumim si voua de urari si insanatosire grabnica, ca maine sa fiti in forma!

Laura25 spune:
La multi ani, Lara! Iti doresc sa fii toata viata ca acum: frumoasa, vesela, precoce, independenta, descurcareata si lipsita de griji majore
. Sa fii sanatoasa, iubita si norocoasa!
Adriana, sa-ti traiasca fata, sa iti aduca toata viata numai motive de mandrie si bucurie
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Adriana_78 spune:
Fetelor, hai sa va povestesc ceva.
Azi noapte , pe la 4 aud niste zgomote in camera Larei si apoi un pisssss, ca un pipi facut in olita. Ma ridic repede din pat, gandindu-ma cine o face pipi in olita lui fii-mea. dau nas in nas cu Lara cu olita in mana, in drum spre WC. isi daduse jos pampersul, se daduse jos din pat si facuse la olita. va dati seama ce uimire pe capul meu.
Adriana

Laura25 spune:
Adriana, e ok sambata, o sa ne descurcam noi cumva. Daca dorm bine picii la amiaza (zilele astea, de cand e Diana la noi si stau mai mult in parc, dorm cam 3 ore la pranz) si se trezesc odihniti, nu cred sa avem probleme.
Ana sanatate multa Casandrei!
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Adriana_78 spune:
Lora, poti lua tu legatura cu Carmen? Ar fi frumos daca ar veni si ea cu Ares
Adriana

mira_m spune:
LA MULTI ANI, LARA!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

LoraG76 spune:
Adriana, incerc sa o gasesc azi pe Carmen!
Comica rau faza cu Lara cu olita! Bravo ei!
Lora, mami de IUSTINA

Adriana_78 spune:
Mira, multumim, voi ce program aveti maine dupa-amiaza? Nu ne vizitati?
Laura, multumim si voua, ne vedem deci maine.
Adriana

andreutza23 spune:
LA MULTI ANI, Lara draguta!sa fii sanatoasa, feriicta si iubita!
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

ana1980 spune:
Multumim si noi pt urarile de sanatate. oricum nu e grav, dar stiti voi: maraiala si indispozitia ei.
Adriana frumoasa surpriza
Ana si
Casandra