FIV 123

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

buna fetelor
aurel_cris ,ladyxe,bebi_f pumnii mei sunt stransi-stransi!
VERET-Doamne - ajuta sa fie bine!
Referitor la Gonal- eu i-am dat dr-lui de fam. 30 ron si mi-a dat reteta intreaga( 20 fiole)-el stie ce a facut...cu cine a vorbit...cert e ca m-am dus si am luat injectiile de la el( avea el o invarteala probabil cu vreo farmacie)-nu m-a mai interesat...decat ca mi-a rezolvat pb. repede!
Eu incerc sa nu prea ma gandesc... am si un deces in famile( fetele care ma cunosc stiu despre cine e vb)-si fac eforturi supraumane sa nu ma stresez desi e greu! Iarsi experimentez nesomnul!
In rest mai simt ceva dureri pe la ovare...din cand in cand...azi mi-a palpitat putin uterul..nush ce o insemna si asta...plus niste junghiuri prin burta...nush...de la ce...duoden...eu sunt un pic si bolnavul inchipuit..si nu mai stiu ce si cum!dar junghiurile le simt! Plus ca ma balonez f. usor!
Nu am iesit deloc din casa...zac..pe aici...abia luni experimentez exteriorul plin de canicula!
testul m-au programat sa-l fac pe 21...cam repede zic eu...in ziua 10...dar cum lab. lor lucreaza doar martea si joia...!!
va pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dany imi pare rau pentru necaz... Incearca sa nu te stresezi pe cat posibil.
In legatura cu bHCG-ul din ziua 10, nu e devreme deloc. Asa l-am facut si eu si nu-l voi face mai tarziu nici data viitoare. De ce sa stai in stres mai mult decat necesar?

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Buna fetelor! Din pacate, eu nu vin cu vesti foarte bune. Saptamana trecuta, joi, am facut punctia - au rezultat 8 ovocite; proba de sperma foarte buna, desi am alergat cu ea ca la maraton, in sensul ca sotul meu trebuia neaparat sa plece cu avionul de 6.45 dimineata la Bucuresti. A "donat" la 6.20 dupa care am fugit, el la aeroport eu la clinica; embrioloaga a venit pe ora 7 ca sa imi preia proba. Am si ramas la spital si am facut punctia in jur de ora 9. De aici incep surprizele. Sun vineri dimineata, nimic, sun dupa-masa, imi spune ca doi par ca s-au fertilizat si la trei le-a facut ICSI ca sa ii ajute; sambata dimineata par ca nu evolueaza nici unul, cei care pareau ca se fertilizasera natural de fapt nu era asa, si ne cheama duminica dimineata la clinica sa ni-i arate si ne spun ca probabil ovocitele mele au fost de slaba calitate, au avut membrana mai groasa, alta explicatie nu au. Nu va spun ce a fost duminica in sufletul meu. Deja ma gandeam la ovule donate. Luni ma duc la serviciu si ma trezesc ca ma suna medicul si imi spune sa merg la clinica pt ca unul a inceput sa se divida, e in stadiul de 2 celule si sa valorificam si sansa aceasta (eram in a 5 zi inclusiv ziua punctiei). Am facut transferul si acum astept. Ce-o vrea Dumnezeu asta va fi.
Voi ati mai auzit de astfel de cazuri? Si sa va mai spun ceva. Am gasit pe un alt forum un caz identic cu al meu (tot la Cluj, acceasi zi a punctiei dar pacienta altui medic). Mi se pare coincidenta mult prea mare sa ni se intample acelasi lucru, sa nu inceapa sa se divizeze nici unul decat dupa atatea zile (si ea a facut transfer tot luni cu unul de doua celule si doi care inca nu se stia ce fac). Concluziile puteti sa le trageti si voi, dar mie imi miroase a conditii necorespunzatoare in laborator. Cand am citit ce i s-a intamplat si ei mi s-a ridicat subit tensiunea. Singura parte buna, nu ma mai invinovatesc exclusiv pe mine. Clar ca nu renunt, incep sa culeg date despre Ungaria si la toamna probabil reancep odiseea.
Deci, cam asta este povestea FIV-ului meu nr. 2.
Moniland, eu as spune sa te mai gandesti inainte de a repeta FIV-ul la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Andrao imi pare nespus de rau de situatie, dar hai sa ne gindim pozitiv pina vor veni rezultatele, poate poate va fi ceva, de nu s-o iei ca a fost voia lui DD sa se intimple asa.
Si cum ti-am mai zis eu parerea mea despre cluj si medici romini, lucrind intre ei, mi-o sustin in continuare. Aceeas chestie ii spun si lui Moniland Va pup si numai bien. De am posibilitate de net am sa va mai scriu de nu sa ne revedem duap o luna cu vesti proaspete si bune.Eu de luni plec la unguri.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Zouzounaki si multumesc pt tot, sa stii ca eu sunt din Craiova si vin in Bucuresti aproape saptamanal asa ca mi-ar fi foarte simplu sa vac urmatorul fiv acolo, dar asa cum ai spus si tu cred ca si in Ungaria ar trebui sa incerc. Asa ca o sa fac un drum acolo sa vad cu ochii mei despre ce este vorba si ce conditii au acolo, dar o sa merg si in Bucuresti pt ca din cate am vazut voi sunteti multumite de medicul vostru.De Denisa Protopopescu ce ziceti, este cineva la ea? Ladyxesper sa fie totul bine sa stii ca eu cunosc pe cineva care este insarcinata si care a sangarat asa ca tina dar a sunat medicul care i-a dat sa faca gravibinon cateva zile si acum este bine a repetat si bhcg si s-a dublat deci se poate, iti doresc sa fie si cazul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Danyalone pare rau.......Poate dupa o asa poveste trista va veni si una fericita in familia ta!
Luckne luam de mana. Cert e ca e ceva cu menogonul asta!
Moanapupici si sa nu ma uiti maine. Sper ca te trezesti de dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

andrao, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. in cazul fiv-ului pe langa rolul medicului ce conduce tratamentul de stimuilare, modul cum raspunde organismul fiecareia la trat., un rol f.f.important il are laboratorul. si cand vb. de lab. ma refer la embriolog, la medii de cultura. acestea daca nu sunt de calitate, oricat de bine ar fi mers etapele anterioare, totul e ratat. tu ai raspuns bine la tratament, sperma ok, eu nu vad decat o cauza a esecului! sigur, daca nu punem in calcul ghinionul, care are si el rolul lui! te sfatuiesc sa incerci in alta parte, unde ai siguranta ca tot ce depinde de clinica este facut, asta in cazul in care va mai fi nevoie. si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Dany e vorba de cumnatul tau?
Stiu ca el suferea cumplit..................




Kitta nu am cum sa te uit, caci de abia astept sa-l revad maine pe Monsenior si pe tine sa te vad fericita si ajunsa pe maini bune (vezi sa te pregatesti si de un eco maine, ca Monseniorul nu spune nimic, pana nu vede pacienta "pe viu"). Eu sper sa fac ochii pe la un 7, pe la un 8 sa ajung la analize, iar la 9 sa fiu la poarta raiului.
Cand l-am vazut azi pe Monsenior parca as fi inceput de maine tratamentul , el cum m-a vazut a si sunat-o pe Flori sa-mi aduca dosarul si era pregatit sa incepem chiar in acel moment, insa dorul de vacanta a fost mai puternic.......

Vad ca mai sunt cateva fete in sesiune, insa se cam simte aerul de vacanta pe aceste meleaguri, care toamna si iarna sunt super fierbinti. Sa nu va suparati pe veterane ca sunt in vacanta, insa atat scriem si ne strofocam creierele cu tratamente in perioada procedurilor, incat intre proceduri ne dorim sa stam cat mai departe de aceasta problema care ne macina sufletul. Insa daca veti cauta in urma, sigur veti gasi multe explicatii in trairile noastre din "sesiuni".

ANDRAO povestea ta este incredibila, am citit multe despre FIV in ultimul an, insa embrioni care 4 zile sa nu se divida si in a 5-a zi sa aiba 2 celule, iar medicul sa mai vrea sa faca ET cu el, mi se pare ....... Nu vreau sa te sperii, nu se stie niciodata de unde sare norocul, insa medical vorbind e cam ciudat. Fiecare zi in plus este critica pentru embrioni, iar din ziua 3 spre ziua 4 trebuie chiar schimbat mediul in care stau embrionii, iar extrem de putini embrioni supravietuiesc transferului.......
La mine 7 embrioni in primele 2 zile au fost excelenti, de 4 celule, perfecti, iar spre ziua 3, 3 embrioni superbi s-au oprit din evolutie, fapt pentru care la 72 de ore am ales sa nu-i congelez, sa nu-i pun si sa-i arunc.......
Daca ii mai lasam o zi, doua, poate ca ar fi repornit din loc, insa sansele unui astfel de embrion mi se par compromise si sa stau cu gandul la ce copil va iesi din ei.....
S-au vazut miracole, dar parca imi doresc alte tipuri de miracole.
Uneori parca se experimenteaza prea mult, fara limite.
Si spui ca mai exista un caz identic.......
Eu as opta pentru o alta clinica, dar poate nu va mai fi nevoie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA FETELOR,POATE SA-MI SPUNA CINEVA CAT DUREAZA STIMULAREA OVARIANA PT FIV(CAM CATE ZILE)SI CATE INJ TREBUIE SA FACETI,SI CU APROX CAM LA CAT POATE AJUNGE TRATAMENTUL?COSTUL?EU TREBUIE SA FAC ANALIZELE PT DOSAR(HIV,AgHBs,ANTIHcV,SI HORMONALE)APOI LUNA VIITOARE LA INCEPUT SA MERG CU DOSARUL LA MARINESCU,AVETI IDEE,DACA ANALIZELE VOR FI BUNE,CARE ESTE URMAT. PAS CE TREBUIE SA-L FAC,INCEP STIMULAREA SAU IMI DA O LUNA CONTRACEPTIVE?VA MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNSURI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

alina alexandru eu am avut si am endometrioza si nu am facut inhibare decat cu diphereline de 3,75 fara AC. Fiecare clinica are tratamentul ei din pacate nu cred ca este personalizat pe fiecare pacienta. inteleg ca faci la sabyc fivul, bafta in comunicarea cu medicul si la fiv.

kineta stimularea dureaza cam 14 zile max si daca faci inhibarea cu diphereline de 3,75 mai pui 2 sapt deci in total cam intr-o luna faci fivul daca totul este ok. eu am luat tratamanetul din ungaria si m-a costat cam 600 euro(vorbesc de menogon si diphereline)si au fost cam 75 de injectii per total la fiv dar depinde de varsta si de cum reactioneaza organismul. eu fiind mai baba si cu ceva probleme endometrioza si fibrom am reactionat mai greu.
Bafta!

Mergi la inceput