Coronita de premiul I

Coronita de premiul I | Autor: DanaR

Link direct la acest mesaj

Dragilor voiam sa ma inspir si nu gasesc nimic.
Cum trebuie sa arate coronita de premiul I. Baiatul meu termina clasa I si avem premiul I. Ne trebuie coronita. Eu am improvizat ina dim flori artificiale trandafiri albi presarati cu cativa albastrii si cu verdeata tot de matase.
Dar care e moda la coronite?
Oricum o sa pun poze sa ne vedeti la festivitatea de premiere.

DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bravo, felicitari premiantului!
E bine ca le mai faceti coronite..am vazut ca nu prea se mai poarta in ultima vreme, din pacate...Eu imi amintesc cu placere de vremurile alea! Una din coronitele care mi-au ramas in memorie - deci mi-a placut in mod deosebit atunci a fost doar din trandafirasi rosii din aia micuti...am primit-o in clasa a III-a. Mie imi plac mai mult astea din flori naturale. Am vazut anii trecuti la un baietel una din crizanteme albe combinate cu crizanteme albastre - era deosebita!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Merci Lora ca ai raspuns. Asa as fi vrut si eu, una naturala. Mi-ar fi placut o coronita micuta si draguta dar a iesit un pic cam pompoasa. Fetele premiante cine mai imi da idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

La noi la Iasi se vand in piata coronite din trandafiri rosii. Sunt f frumoase.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu ma pricep deloc dar nu ar trebui facuta la florarie? ma refer la cele din flori naturale, ca sa arate frumos.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

DanaR, felicitari! Pe vremuri () faceai comanda la florarie. Cred ca se poate si acum.
Acum, complet pe langa subiect: se mai dau premii la clasele I-IV? Ca eu stiam ca nu, si asta datorita calificativelor, ca nu prea mai pot fi departajati. La noi nu se dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Dana, nu o fa din flori artificiale, comanda una la florarie! Anul trecut costau cam 150.000 / 300.000 de lei, in functie de florile alese.
Au de-a gata "montura", sau cum sa-i spun, cerculetul acela din verdeata , pe diverse marimi, si ii adauga exact ce si cite flori alegi tu! Am vazut si eu una cu trandafirasi mici, era tare draguta.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu imi exprim uimirea: nu se mai dau premii, I, II, II, mentiuni... si implicit nu se mai dau coronite!!!! Toti copiii primesc diplome pe care sunt trecute disciplinele la care au obtinut media FB. Pana si cel care are FB doar la 1-2 materii...

Dana, felicitari!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Da,din pacate nu se mai dau coronite , se impart acele diplome , cel putin la noi s-au impartit ca bomboanele, ia si tu ia si tu...era o gramada de copii in jurul inavatatoarei si fiecare astepta sa-si auda numele.Cu zeci de ani in urma coronitele erau din frunze de stejar cu flori (naturale-obligatoriu si rosii in principiu...) si era tare frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

Mie mi se pare normal sa nu mai primeasca acele coronite si nici premii la clasele 1-4. De ce sa apara competitia la niste copii asa mici?Ei trebuie intai sa se acomodeze cu scoala, cu programul cu temele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Toti copii din clasa au avut coronita. Si pe toti i-a strigat doamna, pe toti i-a pupat. Pe diploma scrie pentru rezultate bune si foarte bune (unde era cazul -la al meu baiat si inca aproape jumatate de clasa-) la invatatura si purtare. Ca sa nu se supere nimeni doamna i-a strigat in ordinea in care stau in banci. Doar vreo doi trei la care mamele nu le-au facut coronite nu au avut. A noastra coronita a ramas cea facuta de mine acasa pentru ca Patric a spus ca el este multumit pentru ca eu m-am straduit.
Apoi tata ne-a dus la o pizza si am sarbatorit.
Va pup pe toti si va doresc copii destepti ca al meu si mai mult.

Mergi la inceput