Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
ioi vio ce putin ai mancat, puii mai si eu vreau! io mananc mai multde-aia nu mai slabesc
si ma umflu!
It's the first day of the rest of my life!
Roxana,idem si eu.V-ati distrat bine la Karma,cum a fost ?.
Violeta,chiar ca maninci putin....bine ca rezisti
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
mephala30 spune:
Neatza!
Delia, sunt bine, Teo e un mofturos, vrea numai in brate; Iustin a crescut mult si e destul de intelegator.
Tu? Ce programezi in week? Carti de SK ai mai citit?
Sa-mi spui cand faci zi de fructe/legume, poate facem un duet. ![]()
Chiar asa, Violeta, nu cred ca depasesti 500 de calorii pe zi. Si esti ft. consecventa. Bravo tie! Si bine ca rezisti....
Tzuni? Ieri n-ai scos capul din birou, n-ai avut timp de noi. In week. esti mai libera?
Mik, nici pe tine nu te-am vazut de mult pe subiect. Sunteti bine?
Sigrid, cu cat mai repede ni te alaturi, cu atat mai bine iti va fi. Hai, da raportul saptamana viitoare, indiferent cum o fi si apoi incearca sa te tii de treaba. 
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
carolinah spune:
Ca sa fiu sincera eu nu prea inteleg de ce o felicitati atat pe Violeta ca mananca asa de putin!!! Eu personal cred ca face o mare greseala mancand mai nimic si slabind rapid, mai ales cu istoria ei de slabit mult/ingrasat mult, adica Yo-Yo in toata regula, dupa cum afirma si sora ei. Parerea mea este ca oamenii ar trebui sa invete din greselile lor si sa nu le repete.
Violeta, tu ai mancat ieri 2 grisine si 3 fructe si te-ai dus la sala, pai cum puii mei sa ai chef de exercitii daca de saptamani intregi te subalimentezi!
Nu va suparati pe mine, dar nu gasesc nimic de admirat aici! Dimpotriva, cred ca e trist ca atatea femei inteligente (va citesc de mult si am inceput sa va cunosc putin) admira pe cineva pt "consecventa" si "rezistenta" pe care le dovedeste in a se subalimenta si in acelasi timp a se suprasolicita fizic!
Hai ca m-am suparat. Revin cand imi trece.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
carina spune:
Neata dragutelor,
Carolina e adevarat ce spui tu, eu de asta am asteptat 1 an si ceva sa slabesc 11 kile. Le-am slabit asa cum am mai spus, schimbandu-mi stilul de a manca, dar nu scazand foarte tare cantitatea de mancare, pentru ca mi-a fost mereu frica sa nu intru intr-un cerc viciios si sa imi invat organismul sa consume si mai putin decat o face.
Eu azi:
MD: cafea si apa si cirese (eu niciodata nu am mancat dimineata)
P: aripioare cu susan si salata de cruditati
C: inca nu stiu
Tin sa va anunt cu mandrie, ca a mea copila e incantata de innot, chiar daca ieri a fost bagata cu capul sub apa, ea tot zice ca vrea in continuare.
Deli: iti multumesc de pupic. Deja imi trece si nici nu a trebuit sa iau antibiotice.
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Da, mephala, ieri am avut mult de munca si n-am mai reusit sa intru. Dar uite ca azi voi fi activa.
Carolinah, uite un
ca sa-ti ami treaca supararea. Stiu ca tu te-ai mai suparat o data pe noi din aceleasi motive. Acum ce sa facem? Fiecare cu alegerea ei!
Delidana, hai sa ne radem azi! Ce subiecte gasim? ![]()
Sabinutz, las ca-ti revii cu greutatea. Io te stiu slabanoaga, asa ca...
Roxana-boxana, te-ai mai culturalizat?
Nastad, multumesc pt poze! 
Revin
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
www.youtube.com/watch?v=57TKfJreOTw" target="_blank">PIESA CARE REDUCE GRASIMEA DE PE COAPSE
....totul e sa dansati pe ea! 
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miag spune:
Neata!
Trec si eu in viteza sa va salut.
Sunt a doua zi la super dieta si as vrea sa rog sherifa de saptamana viitoare sa ma scoata din 'pauza', normal ca... dupa raport.
Pupici la toata gasca.

Mik spune:
Mephala, eu sunt bine, copilasii si sotul la fel. Ne incurca vremea rea care e pe aici, ploua in fiecare zi, macar o data.
Pentru Puskin :
Mincare (partea a doua) : daca vrei totusi sa maninci in afara orelor de masa, in unele brutarii se vind tarte sarate si-ti poate face si un sandwich. Mai ai clasicul McDo si Quick (echivalentul).
Shopping :
- alimentar : marfa care e in magazine in supermagazine e super OK, totul e controlat, preturile sunt normale si mai mici decit pravaliile din oras care vind acelasi lucru. Daca vrei sa duci vin, tot din supermagazin il poti cumpara. Sa fii atenta numai pentru vinul rosé sa fie cel din 2006, caci nu se bea invechit.
daca vrei sa cumperi brinza : o iei in ultima zi si o poti duce in pungi pentru produse congelate
- haine : alegerile sunt foarte numeroase, functie de stil si de buzunare
- haine si articole de sport : magazine Decathlon, Go Sport, InterSport
- carti : preturile sunt aceleasi peste tot
- parfumuri, creme de marca : preturile sunt putin mai mari in pravaliile independente din centru, dar serviciul e de foarte buna calitate
- bijuterii : aurul care se gaseste de cumparat e de 18K, poansonat cu un cap de vultur. Preturile sunt foarte variabile de la un magazin la altul. In unele supermagazine mari, gasesti bijuterii absolut corecte (fara sa fie pompoase) in jur de 20 de euro gramul.
Nu stiu daca ti-am scris : la magazine se poate plati in lichid (desi pentru sume mari se uita patrat), cu cecul (asta e exclus pentru tine) sau cu cardul. Restul se da corect pina la ultima centima. La restaurant nu se da bacsis decit foarte rar si atunci piesele se lasa sau pe masa, sau se pun intr-un cosulet pe tejghea. Suma e simbolica.
La coafor daca esti foarte multumita lasi o moneda sau doua, in cosuletul de pe tejghea.
Mai intreaba-ma daca vrei sa stii ceva anume.
Meniul de azi :
-cafea neagra si budinca de gris
- sarmale (3), un iaurt cu fructe, un mar
- salata verde cu ceva
Va pup pe toate in grup.
nastad spune:
Buna dragelor!
Am terminat de facut bagajele, plecam pentru 2 zile si avem bagaje de parca ne-am muta.
DELIDANA,am inceput superdieta de luni, am rezistat eroic si nu am dat nici un gram jos.Rushii mi-au intarziat si paote de asta nu reusesc sa slabesc.....sper.
TZUNI,cu placere.
O sa incerc sa pun pozele si pentru fete.
toata gasca si WE placut!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
dordia2000 spune:
Buna fetele...
Dar de ce va supararati pe sor'mea??? Va aduc aminte ca suntem in post si ca meniul ei este sarac si datorita acestui fapt. Si mai va aduc aminte ca...ea lucreaza f. mult si nu prea are timp sa manance decat pe la birou ce prinde din cele permise. Daca incepe sa manance tot felul de prostioare care contin grasimi...garantat nu va avea nici un rezultat. Ea isi face analizele la 6 luni si e perfect sanatoasa.
Acum fac pe avocatul ei pt ca ea va intra abia seara cand ajunge acasa. Faptul ca slabeste mai mult decat inainte este tocmai pt ca manaca ceva. Inainte ea nu manca mai nik toata ziua deci...pt o persoana care nu manca nik si traia cu aer si cafea...eu zic ca acuma manaca destul de bine. Eu o cunosc bine si nu ar face ceva care sa ii faca rau.
Si mai depinde f. mult si de metabolismul fiecareia. asa cum v-a spus de nenumarate ori...ea a incercat cam tot ce era de incercat...tot felul de diete si stiluri de hranit organismul si asta e stilul care da randament la ea. Daca asa de mult va supara...probabil ca nu o sa mai posteze meniul ca sa nu va suparati.
Si nu vad care e problema in meniul ei:
Dimineatza a mancat 100gr (nu 2) grisine. Deci...cu apa si cu lamaie e suficient. Era mai bine daca manca 2 felii graham (40 gr) cu 2 felii sunca??? Eu zic ca e cam tot pe acolo iar sunca e cam nociva pt organism. Plus ca...sunca nu e de post!
Pranz: 2 piersici si un mar inseamna cam 200 gr fructe...ceea ce e ok pt o masa
Cina : un fibrobar care inlocuieste o masa ca doar asa se spune nu???
Deci care e problema ca nu pricep???
Daca manca la pranz si seara cate o salata de cruditati sau rosii..sau...mai stiu eu ce nu era aproximativ acelasi aport caloric???
Deci...nu vad unde a grsit in meniul de ieri!
Eu ieri am mancat asa:
MD: nik
P: 2 rosii micute un castravete si o feliutza de branza (eu nu tin post)
C: 2 linguri de ciulama de ciuperci dupa care am regretat ca ingrasa al naibi.
Asa ca....nu va mai suparati pe sor'mea si incercati sa analizati mai bine meniul ei. Plus ca sunt zile si zile. Zile in care ai chef si foame si zile in care nu ai baga nik in gura.'
Hai ca m-am intins...ca o placinta!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"