Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 2
anky spune:
MAMIDESTEFAN,cred ca de luni voi intra la Superdieta.Prima saptamina doar legume si fructe,da..??? Sper sa rezist.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anky
MAMIDESTEFAN,cred ca de luni voi intra la Superdieta.Prima saptamina doar legume si fructe,da..??? Sper sa rezist.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Te asteptam cu mult drag

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
miag spune:
Salutare natiune!
Sherifa Delidana, am revenit de pe 'coclauri' si nici nu mai sunt in pauza, tocmai m-am inscris si eu la superdieta. 

Delidana spune:
Miag si Anky, eu va doresc multa bafta si va astept cu impresii. Sint curioasa cum va simtiti dupa o astfel de dieta, fizic si psihic si cum rezistati la tentatii. Si pe tine, Doina, parca si tu te apucasei de ea. Merge treaba?
Miag, nu mai sint serifa de muuuult. ![]()
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu 1 ou de rata fiert (cica mai era si organic pe deasupra), citeva felii de sunca si putina brinza Feta (cam o lingura) si bineinteles nelipsita salata (1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 rosie)
C: 1 copan facut la cuptor cu condimente, 1 lingura sos de paste, 1 lingura mustar si o mare salata de varza cu capers.
Intre mese: 1 mar, 1 guava, 1 felie de pepene.
Nu prea-mi place carnea asa goala cu salata, parca imi sta in git, de aceea trebuie sa mai adaug niste mustar sau altceva sa mai taie din greata. Chiar ma gindesc sa reduc cantitatea de carne pe care o maninc la cina. Ma bate gindul sa incerc sa maninc doar salate seara. Sa vedem daca ma tin bunele intentii. ![]()
V-am pupat.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Miag, nu mai sint serifa de muuuult.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
stiu foarte bine ca nu mai esti sherifa de mult, dar cand am venit eu la noul stil de viata erai sherifa..asa ca....este ca un fel de porecla..nu pot sa spun Delidana si atat...m-am obisnuit cu 'sherifa Delidana'..iar cuvantul sherifa..eu l-am adus in stilul de viata prima data..parca asa tin minte.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna dragelor,
Zuzilici, azi noapte a tunat si fulgerat, o furtuna in toata regula, vedeam in camera lumina de parca aprindea si stingea cineva becul. Iar cateii mei au avut minunata idee sa tina un concert sub clar de luna, asa ca azi dimineata m-am sculat cu un sooooooomn.
V-am pupat.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
Of, micutii de ei, normal ca s-au speriat de disco-showul naturii. Si-ai mei se-ascund sau reactioneaza ciudat cand e furtuna de genul asta.
Te pupic!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
dordia2000 spune:
BUna seara!!
Am venit de la sala am culcat copil cuminte si sanatos...si v-am citit.
Cam atat...ca nu mai am fortza sa va mai scriu...sunt terminata...si imi e un soooomn. Ma duc la dus si apoi la nani!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
InaC concediu placut cu mult soare si cu kilograme mai putine sau la fel.
Azi am mancat:
- 100 grame grisine cu susan si graham
- 2 piersici si 1 mar
- seara 1 FIBROBAR
- 2 litri apa plata cu lamaie
Azi am fost la stomatolog, dar nu poate sa-mi faca operatia decat vinerea viitoare. asta este s-a mai prelungit cu o saptamana. Sincer mie nu prea imi convine, mai ales ca pe joia viitoare sunt programati "rusii" Asta este. O sa sangerez mai mult, in rest sper sa nu fie vreo problema.
In seara asta am fost la sala cu sor-mea. Am prestat ceva exercitii, dar sincer nu prea am avut chef si spor. Data viitoare!
Pupici
si noapte buna!
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
roxana1974 spune:
ioi vio ce putin ai mancat, puii mai si eu vreau! io mananc mai mult
de-aia nu mai slabesc
si ma umflu!