Nou stil de viatza (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Olim sa fi sanatoasa si fericita, iar bb ce vine sa fie sanatos si norocos alaturi de parintii lui iubiti

Fetelor, din nefericire sau fericire azi mi-au venit "rusii", asa ca nu stiu cum va fi raportul marti, oricum nu cred ca are importanta. Azi am avut o zi nu prea buna, cu dureri mari de burta, spate si picioare.

de mancat am mancat pe la pranz (dimineata am fost la biserica) 2 bucati caras prajit si 1 bucatica macrou prajit cu rosii, si putin ton in suc propriu.

De doua zile nu am reusit sa ies afara , sper ca maine sa fie cu noroc.

Diseara cred ca am sa mananc niste fructe, adica mere, si niste legume

Dordia2000 e randul nostru sa te biciuim .

Acum va las ca trebuie sa plec putin. Pupici

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

violeta-parca am fi gemene si mie tot azi mi a venit + ca sunt racita cobza de vinei seara, nu stiu cum am reusit pe vremea asta.
Incerc sa nu o dau in bara... .

Asa pe 25 iunie voi fi la mare decidaca acceptati saptamana asta care vine voi da raportul marti si probabil sambata dimi asta ca sa nu o las in aer pe coleguta mea, acceptati???

La multi ani, olim !!!!

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mamide Stefan, felicitari, ai slabit f frumos si arati f bine!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am intrat sa va salut si sa-i urez lui olim LA MULTI ANI si sarcina usoara in continuare.

Eu in we asta am lucrat afara, in soare, si acum ma doare capul de-mi explodeaza...

Maine sunt iar pe baricade.

O seara faina si vb maine!

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Mamide Stefan, felicitari, ai slabit f frumos si arati f bine!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Multumesc mult !... si te

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes [/i][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

OLIM

SA FII SANATOASA ..SI TU SI BB ..SI FERICITA ..SI IUBITA ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Delidana

La Multi Ani, Olim!! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si multa sanatate!

Anky, te invidiez...si mie imi place cum cinta Justin, nu-ti spun ce spor am la cind ascult melodiile lui. Poate vine si prin Tailanda....

Carmen, inca nu m-am apucat sa citesc ce am cumparat ieri pentru ca deocamdata ma delectez cu o alta carte, "The Forest" de Edward Rutherfurd, despre istoria unor familii normande din jurul anilor 1200. Interesanta.
Sa-ti fie de bine! Eu am facut azi ciorba de fasole si am mincat o portie dar fara piine.

Bfly, ce mai faci?

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Delidana,anul asta nu mai merge in Thailanda.Am inteles ca merge in Scandinavia,Belgia,Anglia,Canada si inapoi in State.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!

Delia, ooo, ce cumparaturi ai facut ieri! Ai inceput sa citesti ceva?
Cred ca e tare buna pasta aia!

Sabina, sa-ti raspund si eu la intrebare: la a doua sarcina am luat 24 kg (am ajuns la 83). Dupa nastere am scapat de 7-8 kg, oscilam intre 76-75 kg cand am inceput sa uit proastele obiceiuri pe care le-am deprins in sarcina. Fara dulciuri si combinatii aiurea. Acu' am 61-62, e drept ca nu fortez prea tare, altfel as slabi.
Sarcina usoara, atat cat a mai ramas!

Dordia, sa-ti fie de bine! Trebuia sa te recompesezi si tu cu ceva dulce, mai ales ca n-ai gustat nik de la Craciun.

Andre-ea, iti doresc sa treci cu bine peste perioada de stres.

Miag, cred ca vei gasi raspunsul singura. O dieta echilibrata, cu portii mai mici te va ajuta. Sfatul meu.

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mephala,si eu aveam 83 de kg,insa m-am ingrasat 30 de kile..
E bine daca poti sa maninci din toate consumind portii mici.Eu prefer sa maninc portii mega de salate,legume,peste..etc.Nu merge cu portii mici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

ce covriiiiig si ce Iustiiiiin frumooooos!

Mephala, acu' fii sincera si spune-ne: cat din covrigul ala gigant i-ai lasat si copilului?

Mik, nu l-am pipait pe dl din poza, dar acolo unde eram era un show de transexuali. Toti erau asa. Si se stie, o striga in gura mare. Daca stai sa-i cercetezi atent, iti cam dai seama ca la origine sunt barbati.

Anky, daca te iei dupa grupa sanguina, nucile si migdalele nu ingrasa grupa BIII, iar tofu ingrasa. Ce sa ma credem?

Zuzilici? Esti bine? Ocupata? Nu prea mai dai pe la noi, decat f rar si nu ne mai povestesti ca pe vremuri! Nu ne mai iubeeeeesti

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Da Tzuni,daca ma iau dupa alimentatia pe grupele sanguine nu am voie pui si nici rosii la B3,mie imi plac rosiile tare mult.
Hai ca puiul as putea sa il las da chiar rosiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

FEtelor...am revenit!

Va multumesc din suflet pt bice...merit din plin mai ales ca azi am mai macat vreo 4 prajituri dar....de maine promit sa nu mai calc alaturi deloc. Si...tot azi am fost cu nepoteii mei la innot...si am intrat sei eu si am dat vreo 9 bazine...chiar 10 daca ma gandesc bine...cu pauza intre ele of course.

Acum ma simt cat china...cu crampe si gaze....asa ca am baut un ceai de sunatoare...si maine va fi zi de fructe...clar ca tb sa ma curat de....relele din weekend.

Violeta... imi pare rau ca te doare burtica...dar...trece!

Va poop si ne "vedem" maine!

Olim si tot ce iti doresti!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput