Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 11
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Sabina
si mai vreau sa intreb fetelecare s-au ingrasat p[este 15 kile in sarcina, cat ati dat jos in primele 2 saptakmani? Chiar m-a r interesa un raspouns de la voi.Mai ales de la fetele cu 2 copii:)
sa va zic, nu sunt eu choar asa de stresata cu kilele, pe bune, insa pe strada vad numa gravide top model, si ma intreb eu de ce n-am fost in stare sa ma abtin de la mancare aiurea (cel putin 5 kile sunt dn ciocolati sau combinatii gresite etc)
plus ca sotul nu ma ajuta deloc.Imi zice ca am trecut in alta etapa a varstei si ca am deja conformatie de femeie grasa si ca probabil n-o sa mai dau jos:(
nu stiu de ce imi spune asa ceva
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina ...eu am plecat in sarcina de la 67-68 ..si am ajuns la 90 si mai bine ..deci in jur de 22 luate ...si aratam cam : asa..
De luat nu am luat in primele 4 luni decit citeva kilograme ..
dar din luna a 5 ..am luat viteza ...fara sa fac mari excese la mincare ..
Dupa nastere la citeva zile aveam deja 80kg ...
apoi am alaptat si dadeam jos cam 1 kg pe luna ..
fara eforturi ...dar si fara sa exagerez cu dulciurile ..mie imi place ciocolata ..dar nu puteam decit putina ..de teama sa nu il agit pe puiut
dupa mai bine de 5 luni stagnam pe la 75 ..
asa ca am inceput sa mai tai ce s-a mai putut..si cu efort am ajuns pe la 73.2 si aratam cam www.flickr.com/photos/7342832@N03/421834286/" target="_blank">asa..
dupa am inceput SUPERDIETA ...si am dat 10 kg si ajunsesem www.flickr.com/photos/7342832@N03/457373304/" target="_blank">asa in 6 saptamini...
am luat inapoi vreo 2 cind m-am apucat de invatat ..si ma "purceleam" cu ciocolata ..si inghetata...si ..etc..
iar acum again la SUPERDIETA de la 65.5 ....
si cu sperante realiste sa ma stabilizez pe la 62kg .
Uite ca am profitat de intrebarea ta chiar daca nu am 2 copii
..si am facut si un istoric al "descresterii" mele in greutate ..
Cit priveste "conformatia" sau virsta ...nu cred ca sunt adevarate ..
dupa conformatie mama mea ..e o grasanca ...
iar eu plinuta am fost toata viata ...
acum sunt considerata slabanoaga ...dar e si inaltimea de vina ..
eu am 1.74....iar mama 1.65
Faptul ca virsta influienteaza e un mit ...
daca maninci sanatos ..sau caloriile zilnice sunt la nivel normal ..nu peste ...
eu sunt convinsa ca nu te ingrasi ...
dar e nevoie si un pic de miscare ..ca sedentarismul duce cu siguranta la ingrasare.
Dupa 30 de ani ne miscam mai putin..asa ca metabolismul se "leneveste" ...
mancam la ore tirzii ...si manincam peste necesar din cauza stresului..oboselii..etc ..
asa ca ..inevitabilul se intimpla si luam in greutate ...
odata "corectate gresile" ...si greutatea se regleaza ..parerea mea
Si inca ceva ..intr-o sarcina ..cel mai important este sa fie sanatos bb ..si mai putin cite kilograme se iau ..
si ca sa fie sanatos e bine sa maninci cit mai sanatos si mai echilibrat poti .. atit cit se poate ..of course .
si sarcina usoara .LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Andre-ea, iti doresc sa treci cu bine peste perioada de stres.

Cantarul a luat-o razna rau de tot, da' eu savurez inghetata
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
Mamidestefan, m-a dat pe spate poza de dupa Superdieta. Felicitari! Arati foarte bine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
anky spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Originally posted by anky
Ia bagati voi un ochi www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=455409&in_page_id=1879" target="_blank">AICI
Ce sa mai....,NO COMMENT..!!!! eu doar cu doi copii
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Pai tocmai de aia. Iti dai seama ce inseamna sa alergi dupa 13 copii?
Delu Prichindelu'
Arata superb dupa 13 copii, nu numai ca e slaba.

anky spune:
Am fost aseara la concertul lui Timberlake in Amsterdam,a cintat excelent si a avut un show traznet.Danseaza si foarte bine.Nu a fost chiar asa full ca si la Robie Williams dar a fost o atmosfera superba.
mephala30 spune:
Azi am probat oala cumparata din Targ, au iesit niste sarmale bune-bune. Am mancat doar patru. ![]()
Md: sunca presata, rosii, castraveti, ardei
Pranz: sarmalele de mai sus
cina: cateva saratele, doua piersici (inainte de culcare)
Delia, observi ce ekipa de valoare avem! ![]()
Dar de maine poftele in cui!
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Delidana spune:
La Multi Ani, Olim!! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si multa sanatate! 
Anky, te invidiez...si mie imi place cum cinta Justin, nu-ti spun ce spor am la
cind ascult melodiile lui.
Poate vine si prin Tailanda....
Carmen, inca nu m-am apucat sa citesc ce am cumparat ieri pentru ca deocamdata ma delectez cu o alta carte, "The Forest" de Edward Rutherfurd, despre istoria unor familii normande din jurul anilor 1200. Interesanta.
Sa-ti fie de bine! Eu am facut azi ciorba de fasole si am mincat o portie dar fara piine. ![]()
Bfly, ce mai faci?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Mamidestefan, m-a dat pe spate poza de dupa Superdieta. Felicitari! Arati foarte bine.
Delu Prichindelu'
Merci mult ...Andreea

.Ma bucur ca ma "citeste" si pe mine ..cineva
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna dragelor,
Mamidestefan, mi-am zis si eu o data ca voi tine o zi doar cu fructe si vegetale, sa vad cum e, dar o saptamina....mi se pare cam mult. Nu cred ca fac fata la servici din lipsa de energie.
V-am pupat.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Ai incercat sau inca nu .... sa tii o zi de fructe si vegetale
LIDIA si
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
mephala30 spune:
La multi ani Olim! 
Delia, mi-ai facut pofta de ciorba de fasole. Cu ceapa verde....
Tzuni, iar munci?
Mai ia o pauza.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

,NO COMMENT..!!!! eu doar cu doi copii