Ne oferim sa fim nasicute !

Ne oferim sa fim nasicute ! | Autor: adirys21

Link direct la acest mesaj

Salutare

Eu imi doresc tare mult sa botez un bebelus....dar nimeni nu mai face copii prin zona....si am citit un subiect asemanator cu o propunere de titlu..si am zis de ce nu....sigur mai sunt in tara persoane care doresc sa boteze un copilash dragalas.
Noi suntem un cuplu tanar...proaspat casatoriti...si in iulie o sa fim nasi de cununie si imi doresc sa si botez inainte de a avea un BB al nostru
Deci daca aflati ceva.....cu mare placere

Iar daca mai sunt alte persoane ....sunteti binevenite aici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionut7bianca spune:

buna
as vrea si eu sa botez un copilas dar tot din zona la noi c-ta am mai botezat o fetita dar acuma vreau unbaiat sal botez

balan ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ce frumos sa va ajute Dumnezeu

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela25 spune:

Buna

Eu sunt nou venita pe forum si chiar m-a surprins placut acest subiect. Acum eu fac parte din categoria viitoarelor mamici si suntem in cautare si de nasicute. Mai este cineva care doreste sa boteze un bebelus? Deocamdata nu stim sexul pentru ca avem trei luni. Multa sanatate si Doamne ajuta poate imi raspunde cineva

quote:
Initial creeata de adirys21

Salutare

Eu imi doresc tare mult sa botez un bebelus....dar nimeni nu mai face copii prin zona....si am citit un subiect asemanator cu o propunere de titlu..si am zis de ce nu....sigur mai sunt in tara persoane care doresc sa boteze un copilash dragalas.
Noi suntem un cuplu tanar...proaspat casatoriti...si in iulie o sa fim nasi de cununie si imi doresc sa si botez inainte de a avea un BB al nostru
Deci daca aflati ceva.....cu mare placere

Iar daca mai sunt alte persoane ....sunteti binevenite aici.

Mergi la inceput