Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Azi m-am trezit foarte intoarsa pe dos...sunt 3 saptamani de cand am pierdut sarcina.Ieri am fost la plimbare si in jurul meu vedeam numai femei gravide si ma gandeam ca as fi avut acum 10 saptamani.
Sunt intr-o pasa foarte proasta si ma gandesc daca nu e mai bine sa incerc sa raman mai repede decat spuneam, mai devreme de decembrie.
Vreau sa va intreb ceva....
La o saptamana dupa aceasta experienta ma mers la eco unde s-au vazut 2 foliculi mari.La cateva zile dupa, am avut dureri de ovare, ca la ovulatie (am uitat sa va spun ca eu simt cand ovulez).La doua saptamani dupa pierderea sarcinii ne-am reluat activitatea si nu ne-am protejat.Inca nu mi-a venit ciclul si ma gandesc ca nu am cum sa raman asa repede, nu?Voi ce spuneti?
Chiar daca sarcina nu a fost cu intentie acum imi doresc fff mult sa raman, dar mi-e frica.

Va pup,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor!

Sunt foarte trista pentru ca am vazut ca din nou unora dintre noi li s-au spulberat sperantele. MAV, LARIANA, imi pare foarte rau pentru pierderea voastra, ma rog sa fiti puternice si sa puteti depasi tristetea imensa.
PEPSI, ce bine ca tratamentul pentru Dominic a dat roade! Hai, ca saptamana aceasta cred eu ca in sfarsit David va veni! Nastere usoara iti doresc...m-a amuzat cand ai spus ca te vei "mobiliza" ca sa nasti cand e prietena ta de garda! Dupa cat te cunosc, cred ca, daca ti-ai pune in gand, ai putea face si asa ceva!

toate fetele! Ma gandesc la voi si sper ca intr-o buna zi sa ii putem indeplini visul lui Pepsi...stiti voi, poza cu noi toate in ipostaza de mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Ramo2007 foarte multe fete raman insarcinate imediat dupa pierderea unei sarcini.se spune chiar ca se ramane mai usor.daca tu iti doresti un bebe iti doresc si eu din suflet sa fie bebe.ai incercat un test de sarcina?

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez ca de cand am pierdut sarcina nu mi-a venit inca ciclul.de asta ma gandesc ca nu am cum sa raman asa repede....sau da???

Pupici,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

da ramo, chiar daca nu ti-a venit niciun ciclu dupa sarcina pierduta poti ramane.
lariana .sigur vei putea sa treci peste.o ai pe fetita ta alaturi.macar pentru ea nu mai fi asa suparata.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by lariana

De unde fetelor atita putere pt a merge mai departe?Cind vad ca nimic din ce-mi propun nu-mi iese?Simt ca innebunesc,ca am ajuns la capatul rabdarilor parca m-as lupta cu morile de vint.

Draga mea fiecare dintre noi ne intrebam de unde atata putere sa mergem mai departe dar cred ca e mai bine sa ne luptam"cu morile de vant"decat sa nu luptam deloc!E greu,stiu si te inteleg,uneori imi vine si mie sa renunt,de fapt de multe ori am vrut asta insa iata-ma inca aici sperand ca intr-o zi am sa imi tin copilasul sanatos in brate!Doar aceasta speranta imi da putere!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

liana30-mersi ca ai intrebat de mine!uite sunt acum pe aici!

Mergi la inceput

IreeneCam-da ar fi atat de frumos sa implinim acel vis al Flaviei,o poza cu noi toate cu bebei in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Flavia ma bucur ca Dominic este mai bine,saracutul de el cat trebuie sa fi suferit.Sper din tot sufletul sa nu fie nimic din ce ti-a zis medicul,este prea micut sa aiba pietre la rinichi.Multa sanatate ii doresc!
Poate acum,ca lucrurile se mai linistesc, se hotaraste si bebe David sa vina pe lume,il asteptam cu mare drag!
Michelle ce bine ca profiti din plin de timpul petrecut cu sotul tau,asa nu te mai gandesti la lucrurile triste.Sper ca toata distractia de ieri s-a lasat si cu pentru bebe! Hai ca luna aceasta trebuie sa fie cu noroc si pentru noi,trebuie sa deschidem odiseea de martie-aprilie si sigur vom fi colegute!
Mcrissa si eu tot Z7 sunt!Super,numaram impreuna!
Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori luna aceasta!O aniversare fericita in 3 iti doresc!
Ramo sigur ca poti ramane gravi chiar daca nu ti-a venit primul ciclu dupa chiuretaj,se spune ca ramai si mai repede.Ma bucur ca te-ai hotarat sa nu mai astepti asa de mult,de multe ori numai dorinta de a avea cat mai repede un bebe ne ajuta sa mergem mai departe.Iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti si sa vii cu II liniute!Cand faci un test?
Lau-Meli bafta multa astazi la medic,te asteptam cu vesti cat mai bune!
Idairatrebuie sa recunos ca la capitolul memorie stau foarte bine...ce modesta sunt,nu?
Ma bucur ca totul este bine,asta inseamna ca este doar o chestiune de timp pana va veni bebe!
Mama este bine,iti multumesc frumos de intrebare,se recupereaza,deja a trecut o luna de la operatie,e uimitor cat de repede trece timpul.
Noi ne-am simtit foarte bine in ziua cand am aniversat 4 ani,am iesit in oras,ne-am plimbat,a fost o atmosfera super romantica!

Lariana imi pare foarte rau ca ai pierdut din nou sarcina...nu am cuvinte...multa putere sa mergi mai departe!

Mav nu trebuie sa te scuzi ca nu vii cu incurajari,ceea ce simti in aceste momente am simtit fiecare dintre noi si inca simtim,din pacate,asta face parte din viata noastra si nu putem ignora.Imi pare rau ca a trebuit sa treci din nou printr-o astfel de durere,imi inchipui ce este in sufletul tau!
Sper sa treci cat mai repede si peste aceasta incercrae!

Nu stiu ce se intampla cu mine dar in acest week-end m-am tot gandit la prima sarcina,la cum a decurs totul,a fost o sarcina usoara,nu a fost nevoie de tratament de sustinere,nu au fost nici un fel de probleme,eram asa de fericita...nu ma gandeam ca o sa trec vreodata printr-o astfel de durere...uneori am impresia ca nu eu am trait toate astea...Imi doresc atat de mult sa traiesc acele clipe...oare cand se va intampla?

Va pe toate!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Fetelor ,

Va multumesc pentru raspunsurile voastre.
Am pierdut sarcina acum 3 saptamani, dar nu a fost nevoie de chiuretaj, deci presupun ca am sanse si mai mari sa raman.Mai stau un pic pana sa fac testul...mi-e cam frica..Mi-e frica sa raman asa repede fara sa fi facut investigatii.

Pupici,

Ramo

Mergi la inceput