Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Lariana.....

Teo2rina, ce mai cauti tu pe aici?! Fuuuuuugi la odisee si sa nu te mai intorci pe la noi!!!!!!!

Flavia... intrasem sa vad daca ai nascut. Ce curajoasa esti, sa faci asemenea excursie tocmai acum! Bine ca Dominic se simte mai bine si ma bucur ca v-ati implinit si visul cu piscina. Astept cu nerabdare sa-l vad pe bebe David! Nastere usoara!

Fetelor, nu prea imi vine sa va scriu, pt ca as fi vrut sa pot sa va incurajez eu, nu sa vin cu alta poveste de groaza.... Dar chiar nu gasesc cu cine altcineva, in afara de voi, ar fi mai potrivit sa vorbesc si singura o iau pe carari....
Trebuie sa ajung la medicul de familie, dar nu ma simt in stare sa merg singura pe caldura asta. Lasand la o parte faptul ca abia de ieri m-a lovit deprimarea (sambata aveam moralul destul de bun) si ieri am plans toata ziua, iar azi simt ca nu mai am nici lacrimi si am mintea goala... daca stiti, spuneti-mi si mie ce analize sa fac si cand.
Nu ma gandesc s-o iau de la inceput, deocamdata nu mai am curaj deloc, insa poate aflu motivul acestor avorturi....? Acum stiu sigur ca eram foarte stresata si obosita si desi am cerut insistent sa mi se acorde macar cateva zile de odihna, sefa a refuzat pe motiv ca sarcina nu e boala si eu ar fi trebuit sa fiu mai vioaie, etc si alte tampenii... nu stiu de ce am acceptat... cand eu simteam ca am nevoie de o pauza. Desi analizele de sange pe care le-am facut (cele infectioase, facute dupa cealalta pierdere si cele pt gravide, facute acum) au iesit bune.
Nici acum nu-mi vine sa cred ca mie mi s-a intamplat inca o data!?
....Si e f greu sa-i explic lui Sebi (de data asta nu am vrut sa-i zic, dar s-a prins el singur ca eram insarcinata! cand i-am zis ca acum nu putem sa ne mai "luptam").... El imi zice -el, mie!- "Mami, bebelusul a crezut ca esti o mama rea si de aia a plecat?! Dar tu nu esti o mama rea, esti o MAMA BUNA!" sau... "Mami, nu esti tu de vina, nu sunt eu de vina, atunci DD e de vina ca ne-a luat bebelusul?!".... ganduri de copil de 3 ani si 4 luni....
Mai ieri ma intreba pe unde a intrat bebe in burtica/....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mav-imi pare atat de rau pentru ce ti s-a intamplat,prin cate ai trecut,of este atat de nedrept!stiu ca mai ales dimineata cabd te trezesti este cel ami greu,cand trebuie sa constientizezi realitatea dura!Imi pare rau,sper sa ne scrii in continuare ca sa te putem ajuta sa iti revii putin si mai ales sa nu renunti la visul tau si al nostru!
Lariana-nu mai inteleg nimik,de ce se intampla atat de des?off saraca de tine!Imi pare rau,sper din suflet sa gagesti puterea sa mergi mai departe,nu renunta niciodata te rog eu!!!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Mav-de multe ori cauza acestor pierderi ramane necunsocuta,numai Dumnzeu stie de ce!si la mine a fost totul in regula si iata ce s-a intamplat!E greu dar trebuie sa fii tare mai ales pt Sebi,el nu cred ca vrea sa te vada trista,trebuie sa iti revii!stiu ca e foarte greu,stiu atat de bine...

Mergi la inceput

Pepsi-asa m-am intristat cand am citit ca din nou Dominik este bolnavior,saraca de tine prin cate treci din nou!Sper sa se vindece cat mai repede sa poti sta linsitita!Nu te mai gandi la ce-i mai rau te rog eu!Ce bine ca tratamentul pentru Dominik da deja roade.Ce frumos v-ati distrat in piscina,astept cu nerbadare poze,hai ca toate se rezolva numai sa gandesti optimist si sa nu te mai vad trista te rog eu.Azi ar trebui sa fie ziua cea mare,eu tot astept bipul!Iti mai fac putina galerie poate aude David si vine azi!

Mergi la inceput

L5845-imi pare rau ca ai santier acasa si nu ai putut iesi pe caldura asta,dar lasa ca termini tu si apoi recuperezi!Te astept cu rezultatele bune!Inca o data vreau sa iti spun ca imi pare rau ca testul a afost negativ,dar pana nu vin uratii mai e speranta asa ca...nu se stie!Te pup dulce prietena draga!

Mergi la inceput

Idairadraga cum poti spune ca treci neobservata?dar trebuie sa scrii mai des ca sa stim ce si cum,ca nu putem nici noi tine minte totul,hai te rog nu fii suparata ca iti tai nasucul jos!uite pupici multi de la mine,si fii mai activa aici si atunci sigur nu vom uita mai nimik!

Mergi la inceput

Fetelor va pup pe toate si ma scuzati ca nu v-am scris la toate!
Noi am fost ieri la plaja si ne-am balacit si jucat in apa ca ,copii mici,daca nu m-am mai aruncat sotul in apa de nu stiu cate ori,a afost atat de frumooosss!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Pepsi ma bucur mult ca Dominic e mai bine.mi s-a rupt sufletul cand am citit ce ai scris de el.mi-am amintit de nepotica mea care plangea cand facea pipi si zicea "ma arde rau pipi".Acum il asteptam pe micutul David.de ceva vreme cum ma trezesc dimineata ma uit sa vad daca ai nascut.sunt atat de nerabdataoare sa-l vad pe David de parca as naste eu.
laurici felicitari pentru bebe miscaret .hai ca m-ai ai putin si-l vei simti cum impinge in burtica.
mav imi pare tare rau .nu-mi gasesc cuvintele sa spun mai mult...-ici lui Sebi.
liana spor la mutat.sa mai treci pe aici ca sa ne molipsesti cu optimismul tau.
michelle ai avut spor luna asta?deschizi odiseea?ca sa vin si eu dupa tine
eu sunt Z7 si am inceput deja .deocamdata de placere.dar poate se prinde ceva.simt ca luna asta va fii una cu noroc, pentru ca testul ar trebui sa-l fac pe 10 iulie cand aniversam 3 ani de la casatorie si poate aniversam in 3.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

De unde fetelor atita putere pt a merge mai departe?Cind vad ca nimic din ce-mi propun nu-mi iese?Simt ca innebunesc,ca am ajuns la capatul rabdarilor parca m-as lupta cu morile de vint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Lariana, trebuie sa gasesti putere
Noi toate care scriem aici stim cat e de greu, te intelegem perfect, prin aceeasi stare am trecut toate dar trebuie sa gasim forta sa mergem mai departe si sa luptam pentru ceea ce ne dorim cel mai mult.
Asa cum s-a mai spus nimic nu e mai cumplit sa-ti pierzi copiii, indiferent daca asta se inatmpla la 4 , la 10 , la 20 sau la 40 de saptamani.
Eu am pierdut 2 sarcini, prima in ianuarie 2006 la 12 saptamani si a doua in mai 2007 la 20 de saptamani. Am crezut ca e sfarsitul lumii, inca nu mi-am revenit, m-am "certat" cu DD si l-am tot intrebat de ce mi-a luat puii, n-am gasit inca un raspuns insa tot ceea ce ma tine in picioare este dorinta de a incepe din nou lupta pentru un bebelus. E singurul lucru care ma ajuta sa nu-mi iau campii.
Sunt convinsa ca esti o femeie puternica si ca vei gasi puterea de care ai nevoie sa te ridici si sa mergi inainte.
Sanatate multa

Mergi la inceput