Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Iubitele mele, s-au terminat grijile: sarcina oprita in evolutie (nu mai inregistra activitate cardiaca) si am si facut chiuretaj cu anestezie generala, n-am simtit nimic-nimic. Acum ma simt bine, nu ma doare nimic, cu moralul stau bine (stiu ca n-a fost vina mea), doar ca inca sunt ametita/somnolenta.
Promit sa va mai scriu, nu va parasesc!
M-am gandit la analizele genetice, dar dr mi-a zis ca deocamdata nu ar fi cazul de asa ceva (tocmai pt ca exista Sebi si a fost prima mea sarcina si fara probleme). De fapt, vom mai discuta dupa primul ciclu si vom hotari atunci ce-i de facut, poate chiar si niste analize hormonale.
Ma scuzati, n-am citit ultimele postari, ca nu sunt in stare. Ma duc la nani, dar va mai scriu de maine, sa va incurajez din toata inima!
Pup toate fetele!!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mav numai am cuvinte..te pupppp..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mav imi pare foarte rau! Doamne...nu mai am cuvinte!

Sa te intareasca Dumnezeu sa treci si peste aceasta incercare!
Suntem alaturi de tine!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Mav imi pare atat de rau. Speram din tot sufletul sa ne dai niste vesti bune. Iti doresc sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale si nu uita ca noi suntem langa tine.

Lau eu incerc sa gandesc pozitiv si de cele mai multe ori imi iese, numai ca ma simt ingrozitor de vinovata si uneori sentimentul asta ma copleseste dea dreptul. Nu cred ca ma voi elibera vreodata in viata mea de sentimentul asta, poate doar sa invat sa traiesc cu el.

Laura ma bucur atat de mult pentru tine ca ti-ai vazut puiutul, care inteleg ca e foarte jucaus. Si e si maricut pe deasupra. Sa se faca mare, sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina foarte usoara iti doresc.

Va pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mav imi pare tare rau ...sper sa te refaci cat mai repede. Si nu te necaji, ca vine si bb2, totul e sa iti pastrezi calmul si optimismul.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

cristy nu ai de ce sa te simti vinovata, pentru ca nu a depins de tine starea de sanatate a lui bb, asta nu depinde decat de D-zeu, de natura, nicidecum de noi...incearca sa nu-ti lasi sentimentele negative sa te domine, pentru ca tu esti cea care comanda, nu ele.Chiar daca e greu uneori si te simti coplesita, noi suntem aici si te sustinem, si pe tine si pe oricine are nevoie.Bafta multa sa redescoperi fiinta puternica ce se ascunde in tine, ca in fiecare dintre noi, ca sa poti merge linistita mai departe!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Sunteti atat de dragute, va multumesc mult.
Va pup dulce

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

34+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, merci mult de gindurile bune, a fost groaznic, a facut si caca pe el de frica sa mai mearga la WC ca il doare tare cind face pipi, acuma i-am dat deja cu crema, i-am facut urocultura si sediment si asteptam rezultatele daca e infectie sau numa local!

mav, imi pare tare rau, atita de tare m-am bucurat cind te-am pus pe lista, si acuma cu mare durere in suflet am schimbat!sint alaturi de tine, si la mine mi-a zis medicul ca daca Dominic e bine atunci nu e nevoie de teste genetice.curaj mult sa ai!

lau, merci mult de tot de gindurile bune, sper si eu sa nu fie nimic grav, asa el e vesel se joaca, maninca si nu are febra, multumesc de sprijin!

laura, ma bucur din suflet, eu l-am simtit pe david la 13 saptamini si e un mare miscaret, asa e si la tine....vai ce mult ma bucur!da, si medicul crede ca este o infectie urinara.

cristy, sper sa se faca bine mai repede, acuma macar am fost la medic si asteptam rezultatele,nu are de ce sa te mustre constiinta ca te-ar fi mustrat mai tare cind il vedeai bolnav si tu sa nu poti face NIMIC ca sa-i usurezi suferinta......uite ce ma panic eu numa cu o diaree sau o durere mica, si e a naibii de greu sa-ti vezi copilul plingind de durere, si nu sint chestii grave,dar mai sa ai un copil bolnav, sa-l vezi cum sufera si sa stii ca ai fi putut sa il ajuti sa nu sufere, cum ai facut tu!esti o fata buna, nu lasa gindurile negre sa vina la tine!

va pup pe toate, noapte buna sa aveti!

Flavia 40+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Sicuta, multa bafta la examene!

Lau Meli, ce frumos ca sotul tau a inceput sa se implice mai tare, e evident ca isi doreste cu adevarat un copilas. Sa va ajute Dumnezeu sa vina cat mai repede!

Michelle, nu ma simt rau, doar ca as vrea sa merg la un medic si aici, sa fac niste investigatii, tratamente, stiu si eu…Orice, sa raman mai repede. As merge in Romania, dar din pacate stau prea putin. CM-ul meu a cam oscilat in ultimile luni, a venit si la 40 de zile, dar si la 35. Oricum, peste 30.

Roxana, felicitari pentru cei 5 ani de casnicie, sa fiti fericiti in continuare si sa vina cat mai repede un bebe!

Irda, sper sa te simti mai bine deja, ai grija, mai ales daca stii ca esti sensibila.

Remaliss, toate avem zile cand mai cadem in butoi, important este sa reusim sa iesim din el, sa fim optimiste sis a credem ca intr-o zi vom avea copilasul nostru.

Flavia, imi pare atat de rau pentru Domnic. Saracutul de el, sper sa ii treaca cat mai repede. Iti inteleg ingrijorarea, ii doresc multa sanatate! Cand primiti rezultatele? Acum si sa vrei si nu cred ca vei naste pana cand Dominic va fi bine. Sa ne tii la current, te rog.

Laura, ce frumos ca l-ai vazut pe bebe!!!! Cum te simti? Ceva greturi? Sarcina usoara in continuare!

Mav, imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Sunt alaturi de tine cu tot sufletul si sper sa reusesti sa treci peste durere.

Cristy, si eu zic ca nu trebuie sa te simti vinovata. Nu ma trecut prin asa ceva si mi-e greu sa ma pun in locul tau, dar stiu ca daca mi s-ar intampla asa m-as gandi la bebe si la faptul ca ar suferi si nu cred ca as vrea asa ceva. Te rog mult sa fii puternica si sa incerci sa gandesti pozitiv.

Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mav imi pare foarte rau! Dar trebuie sa credem ca data viitoare va fi bine! Multi pupici lui Sebi

Fete dragi ieri eram asa entuziasmata, ca nu am mai citit ce am scris! Voiam sa spun ca ma mir ca nu simt cum misca! Inca nu am simtit miscarile, desi sunt foarte atenta la tot ce se poate intampla in burtica! Va anunt eu imediat ce voi simti omuletul miscaret
Va multumesc pt felicitari si va tin pumnii sa ma urmati cat de repede

Flavia nu-mi vine sa cred ca mai e asa putin pana sa nasti! Si nu-mi vine sa cred ca nu nasti o data, ufff! Parca tre sa nasc eu, asa de nerabdatoare sunt Sper sa nu fie nimic grav cu Dominic si sa se vindece repede, mititelul

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput