Durerea unei pierderi de sarcina (27)
Raspunsuri - Pagina 4
L5845 spune:
Michelle, mi-am facut ieri test, cu marea speranta ca totusi poate e BB, dar n-a fost sa fie. Nu-i bai, mergem inainte ca vine el si BB, cand va vrea.Tu vad ca tragi chiulul de pe forum in ultima vreme....sper ca nu ai gasit loc langa butoi, ca e vai de pielea ta .Pregateste-te ca te apropii vertiginos de ovu, sa fii odihnita sa poti jumuli barza, da? draga mea prietena.
baby_r7 sper si eu ca de acum in colo, vom fii mai motivati decat pana acum, mai ales ca batalia e acum mai stransa ca de obicei...tic-tac-ul varstei a cam inceput sa se auda din ce in ce mai tare... si sanatate multa!
cristina26, asa cum am mai zis, si eu astept cu nerabdare, ca testele pe care le voi face la un moment dat sa fie cu + si sa nu fie de ovulatie .-ici pe burtica cu jucausha.
cristy merci mult, si da, intr-adevar, cum spune cantecul, "unde-s doi puterea creste".
mav, nu sta pe ganduri, fuguta la medic, ca sunt sanse sa fie bine, chiar daca situatia e asa... pentru tine si samburel sa ramana acolo pana la 40 de saptamani, sa-l tii fericita in brate! si ai grija de "voi".
sicuta si eu ma bucur foarte tare, mai ales ca el e genul care nu prea vorbeste mult, dar tace, tace si la un moment dat, ma uimeste.Te asteptam si pe tine cu vesti bune dupa ziua de marti.
irinabobe sa stii ca nu esti singura care dupa analize e mai in ceata decat pana atunci.La fel sunt si eu, pentru ca am constatat ca am facut tratamente care nu m-au ajutat cu nimic, situatia a ramas la fel ca inainte de tratament, doar am fost buna de plata, in plus, m-am trezit ca dupa atata timp, nu am un diagnostic clar, batut in cuie, totul e asa, parca dupa ureche. Mai am o speranta de "iesire din ceata", luni, cand o sa merg la dr. care sper ca macar ea ma va lamuri in sfarsit si imi va spune "planul de bataie" de acum in colo. si sanatate multa si tie si la toata lumea.
remaliss, sa nu-ti pierzi speranta si optimismul, ca vine ea ziua cand cele doua II vor fii pe bune, nu false. Si eu patit luna trecuta la fel ca tine, m-am bucurat cand am vazut la doua teste a doua liniuta, chiar daca era mai pala, ca sa nu mai zic de simptome, care erau la ele acasa...dau m-au invadat apoi uratii si s-a spulberat toata emotia si bucuria. Dar nu cedez, merg mai departe, ca nu se poate sa nu-mi vad visul cu ochii , nici nu concep sa renunt.Asa trebuie, sa nu renunti nici tu, nici nimeni.
Fetelor, luptati in continuare, nu cedati tristetii si dezamagirii. Sunteti puternice si trebuie sa mergeti inainte spre luminita de la capatul tunelului , indiferent cat de greu pare!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Teo2rina spune:
sicuta, ti-am trimis graficul, sper sa-ti poarte noroc ca mie mi-a purtat.
mav, treci prin foarte multe incercari, dar trebuie sa fii tare, macar pentru Sebi.
flavia, tot timpul ma gandesc la tine. vezi ca o sa lipsesc cateva zile ca plec la socrii,dar sa stii ca, si daca nu apar aici, eu tot ma rog pentru tine.
michelle, o sa lipsesc cateva zile, draga mea, plec la socrul meu cel uracios si zeflemitor, sper sa-l prind in toane bune.culmea e ca voi naste probabil chiar de ziua lui... si sper sa nu am un copil dificil ca el... daca intri pana-n ora 2 pe forum sa-mi trimiti PM cu temperatura,daca nu, vorbim luni.
lau, nu dispera ca o sa inceapa iar o noua luna si poate atunci. e drept, cea mai crunta e asteptarea. ah, si nesiguranta...
Marina, o in 3s6z
Pepsi spune:
andreea, ma bucur de fiecare data cind scri, e super bine ca mergi la medic!tin pumnii sa fie cu rezultat cit mai repede. ai dreptate trebuie sa gindesc pozitiv, va fi bine, ma bucur ca as putea fi un model de optimism, desi am avut si eu urcusuri si coborisuri, da nu ma las....da, sint tare bucuroasa ca ii am pe ai mei cu mine, Dominic e bolnavior, mi-a facut o infectie urinara ceva, ca il doare tare de tot cind face pipi, plinge de durere, sint atit de ingrijorata.....
teo, asa e cu hormonii astia, si mai e si Dominic bolnav, asa simt cind sta sa pice bolnav, ca sint tot timpul atit de rascolita si intoarsa pe dos, ma panic rau mai ales de cind am pierdut sarcina si am vazut ca viata depinde de atit de putin....multumesc ptr tot sprijinul.
oana, iti tin pumnii sa fie bine, ma bucur ca nu mai ai sufletul atit de greu!sigur ingerasii tai iti vor trimite un bebe!
sicuta, poate esti pregatita ptr bebe,sa stii ca asa fac, dorm la amiaza cu Dominic, si am marele noroc sa nu am insomniile ce le aveam cu Dominic...
lau, ma bucur tare mult ca sotul tau te sprijina asa de bine, vei reusi pina la urma sa nu renunti!
jojo, tare bine zici....merci mult de urari, nici eu nu am reusit sa termin goblenul ce vroiam sa-l fac....
baby, asa e ne tine in suspans David, multumesc mult de galerie, poate il convingeti sa vina la timp totusi, mai ales ca am si terminat bagajul 100% acuma.iti doresc sa fie totul bine si sa vina bebe cit mai repede!
michelle, pai cum sa ma supar eu pe tine? nici vorba, stai linistita ca e nevoie de muult mai mult pina sa ma supar eu!sint rezistenta....tu, draga de tine ai spus ce ai crezut, si eu as fi crezut la fel, nu tii minte cind te cautam disperata ca-mi era frica sa nu cumva sa faci un gest necugetat? si nu era asa....din fericire!medicul mi-a zis ca are cam 3.600-3.800kg.ai dreptate nu am voie sa ma gindesc la lucruri rele, dar boala asta a lui Dominic ma da peste cap, sa-l vad eu cum plinge de durere mi se rupe inima in doua....dar azi merg la spital cu proba de urina si vor face testele si sper sa imi dea un tratament eficace, daca nu azi stau pe capul medicilor pina dam de cap ce e cu el.....tie spor la treaba sa ai!lui jocelyn i-a fost luat accesul la forum sau asa ceva, oricum ne vor anunta prietenele ei cind a nascut sa o putem felicita.
mari si ileana, ma gindeam la voi zilele astea, mai dati un semn!
liana,
irda, imi pare rau ca vin si alte necazuri, ca si cum nu erau ele destule! ai grija de tine, multa sanatate.
cristina26, am cunoscut o mama care avea un baietel cu o deficienta si doi sanatosi, si mi-a spus ca-l iubeste intr-un mod tare special pe cel cu deficienta cum nu-i iubeste pe ceilalti, ca cel din cauza deficientei ii da inapoi un fel de iubire atit de mare ca ea nu era sigura ca o poate primi....asa ca indiferent ce ti-a spus vocea, tu, il iubesti pe Paul intr-un mod f special, si-l vei iubi tot timpul in acest mod f special, si nu din cauza bolii lui, ci pur si simplu ptr ca el este un ingeras ce va veghea asupra familiei voastre!ma simt tare bine cind spui ca va fi bine cu mine si nasterea mea, asa simt si eu ptr tine, vei vedea ca va fi bine si la tine.
remaliss, bine ai revenit, inca nu mi-ai dat datele sa te pun in lista!
cristy, merci de incurajari, da, se pare ca vrea neaparat mare galerie piticul, dar nu-mi fac griji in privinta asta ca va am pe voi aici!multumesc de urari.tin pumnii sa-ti tii si tu copilul sanatos in brate!
mav, imi pare f rau, nu am cuvinte, sint alaturi de tine, poate totusi va fi bine cu tratamentul!
irina, imi pare rau ca nu te-au elucidat analizele, mai erau fete care spuneau ca au cheltuit multi bani pe ele si tot nu au gasit un raspuns....si au mai cheltuit si o circa de bani!
fetelor sa nu va speriati daca nu voi scrie, daca e sa nasc am trei nr de tel si veti afla, dar azi merg cu Dominic la medic, si nu plec pina nu am un raspuns, asta inseamna si toata ziua de umblat prin spital!sint tare ingrijorata ptr el, nu stiu daca v-am zis, dar simbata curata sotul piscina si bineinteles ca Dominic sa ajute, si mi-a cazut in piscina, noroc ca era sotul linga el, ca oricum nu are acces decit cu unul din noi linga ca am pus lacat la gard, si l-a scos repede....apa aia era inca murdara si netratata, ma tot gindesc daca nu cumva mi-a facut de acolo ceva infectie.....nu are febra, doar plinge de numa cind sa faca pipi, si face f des, se scapa pe el, etc. nu va zic prin ce trec, sint terminata cind el e bolnav, ma ia asa o durere in stomac....si nu ma lasa, nu a mai fost bolnav de mult dar oricum sint ff ingrijorata.
va pup pe toate sa aveti un weekend placut!
Flavia 40+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Michelle81 spune:
Pepsi-imi pare atat de rau ceeea ce s-a inatmplat cu Dominik,sper din suflet sa fie totul bine la doctor,imi imaginez prin ce stress treci acum,sunt alaturi de tine!Sper ca nu e nimik grav,poate va primi medicamete,sau poate ca doar de la sperietura e Dominik asa....sper sa fie totul bine la doctor!Am sa ma agndesc mult la tine!
Mav-ai fost la doctor,of saraca de tine cred ca esti atat de speriata,sper sa fie bine samburelul!Incearca sa te linsitesti si sa fii optimista!Te astept cu vesti de la medic!Doamne ajuta sa fie totul bine!
SUFLETEL scump te asteptam
L5845 spune:
Pepsi pana si pe ultima suta tot probleme ...imi pare rau prin ce treci cu Dominic si iti tin pumnii sa fie ceva minor, care sa-i treaca repede, sa te poti linisti si tu odata. Sanatate maxima la Dominic, si tie, chiar daca am mai zis-o de 100 de ori pana acum, nastere usoara ! Iar de renuntat, nici nu se pune problema, nu ma las eu cu una cu doua.
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Michelle81 spune:
L5845-draga mea imi pare atat de rau ca testul a fost negativ,te rog sa nu fii trista lasa ca numaram impreuna luna ce vine bine?Esti o fata atat de optimista....si o prietena minunata,ma bucur ca povestim in fiecare zi,abia astept sa fim gravidutze,sa avem bebei sanatosi!!!cum iti mai este mana?
Sicuta 13-uite eu acest tabel il am http://www.fertility.com/Images/BasalChart_celsius_tcm38-1839.pdf,cu interpretarea temperaturii ma ajuta Teo2rina ca eu nu ma pricep!Pana acum nu mi-am mai urmarit temperatura dar am spus ca o fac cateva luni sa inteleg si eu mai bine!
Irinabobe-imi pare rau ca nu te-a ajutat medicul ca mai mult te-a indus in eroare!uneori cred ca mai mult ne zapacim de la atatatea controale!sper sa fie totul bine si nu iti fa griji doar nu ti-a spus ca ar fi un pericol daca ai ramane acum gravida asa ca bucura-te si doreste-ti din suflet sa fii gravidutza!Oricum totul av fii cum vrea Dumnezeu si nu cum spun medicii!La mine totul a fost bine nu am avut niciodata probleme si uite ce s-a inatmplat!Iti multumesc pentru gandurile bune!
Cristy74-iti multumesc ca te gandesti si te rogi pentru mine,imi doresc atat de mult incat parca numai pentru acest vis traiesc!Doamne ajuta sa se intample la toate fetele de aici!
Remaliss-sa stii ca si eu dupa ceea ce mi s-a inatmplat mi-am dat seama cine sunt cu adevarat prietenii,din pacate multi nu ne inteleg si nici nu se chinuie sa ne inteleaga durerea si prin ce trecem zilnic!Te rog nu fii trista sunt sigura ca vom vedea in curand si noi testul pozitiv mult asteptat!eu cred ca noua odiseea ne asteapta pe toate!ma bucur ca ai revenit!
Cristina26-nu te mai gabdii la prostii,cum sa fii o mama denaturata?Offf!!Esti o mamica buna,iti iubesti copilasii la fel,le fel o vei iubi pe fetita ca si pe Paul,hai te rog nu te mai intrista ca simte fetita si se supara!Gandeste-te la clipele minunate care te asteapta cu fetita ta sanatoasa!
Teo2rina-iti multumesc inca o data ca ma ajuti cu temperatura!Multa distractie la socrul "cel bun"!
Irda-sper ca te simti mai bine si nu te mai doare spatele!Sa te duci la doctor daca simti ca ceva nu e bine!te pup dulce si astept sa iti repari calculatorul sa ne scrii mai des!
Babyr7-ma bucur ca te-ai mai relaxat putin la nunta!sper ca la control va fii totul bine si veti primi unda verde curand,ai sa vezi ca ni se va implini acest vis in curand numai trebuie sa avem putina rabdare si mai ales putere sa nu renuntam!
chantal-m-as bucura mult sa ne scrii sa stim cum mai esti!
Liana30-unde esti astazi???
Mirela-draga mea ce mai faci?Hai ca a trecut cm si imedita vine perioada fertila...sper sa ne dai vestea cea mare in curand!Ce odisee frumoasa ar fi cu atatea fete minunate!
Va pup dulce pe toate!!!
SUFLETEL scump te asteptam
cristy74 spune:
Of Mav sper ca ai fost la Dr. pana acum. Ma rog pentru tine sa fie bine, sa puteti trece peste acest hop si sa duci sarcina asta la termen.
Irinabobe cu analizele astea cam asa e, cu cat faci mai multe cu atat intri mai tare in ceata. Din pacate in medicina de foarte multe ori se poate intampla ca 1+1 sa nu faca 2. Si eu m-am lovit de asta si nu stiam ce sa mai cred. Spre exemplu eu ma facut la un moment dat aceeasi analiza la 3 laboratoare diferite si am primit 3 rezultate diferite. Incredibil ...dar adevarat.
In cazul in care s-a intamplat minunea luna asta nu cred sa fie o problema.
Flavia imi pare tare rau pentru Dominic, saracutul de el. Sper sa se faca bine repede. Multa sanatate va doresc.
Cristina26 cred ca Flavia are mare dreptate ca tu il iubesti pe Paul intr-un mod special. Si tu esti o mama speciala si n-ai motive sa-ti faci procese de constiinta.
Pe mine ma mustra constiinta foarte tare ca n-am avut curajul sa-l nasc pe baietelul meu indiferent de problemele pe care le-ar fi avut. Pe de alta parte ma gandesc ca s-ar fi chinuit poate foarte tare. Nu stiu ce sa zic, dar uneori ma gandesc ca nici nu mai merit ...
In fine, ce voiam sa-ti spun este ca tu esti o mama buna si nu trebuie sub nici o forma sa-ti faci astfel de probleme. L-ai iubit pe Paul, il iubesti si acum, iar el stie asta si va vegheaza de la ingerasi.
Va pup pe toate,
Cristina
Laura Ioana spune:
Flavia saracutul de Dominic! Poate are o infectie urinara, ceva, nu cred sa fie mai grav. Multa sanatate
Fetelor va tin pumnii sa profitati cum trebuie de perioadele fertile
Am fost azi la eco si am vazut omuletul in miniatura care se joaca la mine in burtica Dadea din manute si din picioruse, de ma miram cum de simt miscarile! Are 46 de mm, maaare, nu?
11+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Liana30 spune:
sunt aci prin zona..doar ca am neste treaba..da revin..nu va las io asa..
va pupacesc pe toate..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
L5845 spune:
Michelle nu sunt trista, pentru ca stiam ca sunt sanse extrem de mici sa fie BB. Dar lupta continua, de fapt pot spune ca abia acum incepe cu adevarat, mai ales date fiind circumstantele din trecut, cu tratamente inadecvate, diagnostic ambiguu, analize incomplete si altele. Iar de numarat, numaram pana iese pasienta, nici vorba sa renuntam.O sa te pazesc bine sa nu o iei pe marginea drumului... draga mea.
cristy nu mai gandi negativ, si in nic un caz nu te gandi daca era sau nu mai bine sa-ti nasti pruncul bolnavior.Probabil ca ar fii suferit mult, iar voi si mai mult ca parinti, ca v-ati fii confruntat cu imposibilitatea de ai oferi sanatate deplina, nefiind in puterea voastra sa faceti asta. Bunul DD stie el cum le aranjeaza, chiar daca nu avem noi raspunsuri la toate intrebarile.Ganduri pozitive, fara stres si numai sanatate sa ai .
Laura Doamne Ajuta! In sfarsit sper ca te mai linistesti.Acum cred ca urmatoarea dorinta e sa-l simti din ce in ce mai bine pe samburelul jucaus.Sarcina fara griji si in continuare!
mav unde esti draga noastra, cum te mai simti? Ce ti-a spus la medic? Sper din tot sufletul ca esti bine si BB la fel .
Liana .
la toata lumea si optimism cu carul, ca vine soarele pentru fiecare.
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si