Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Liana stai linistita ca nu te ratez, cu privire la informatii, ca am "bantuit" putin aseara pe forum, in cautare de informatii primare si am vazut ca esti pe "baricade" .Tre' sa ne hotaram unde incepem sa mergem, momentan culegem date.Am sunat la cabinet la dr. Marinescu, dar pana in septembrie..pauza. La Munteanu la Timisoara, desi sunt de loc din zona, acum mi-e putin peste mana sa ajung la el.Mai e varianta Szeged, dar m-ar tenta sa incerc prima data aici, in tara. Iar de asteptat, nu prea am vrea sa mai asteptam atat de mult, ca si asa simt ca am pierdut timp pretios...sau poate ca sa a a fost sa fie, asa a vrut DD. Te pup merci mult si ai grija de tine!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lariana, imi pare tare rau de ce am citit ieri, ca si daca nu am scris v-am citit, te-am sters imediat ce am citit cu mare durere in suflet!

michelle, merci din suflet de sms, ti-am raspuns dar tu dormeai la ora aia!ma bucur tare mult ca te-ai simtit bine cu sotul, poate se prinde luna asta si-mi pui si tu o poza cu II linii!

lau, e greu cind afli astfel de vesti, oare daca ceri inca 1-2 pareri? ca eu sint putin mai paranoica asa, ca pe mine m-au cam operat degeaba de 2 ori, azi puteam avea ovarul intact si sinul....iar daca celelalte pareri coincid, cum spui tu, nu e capat de tara, vezi ce zice si liana, si in cel mai din urma caz poti si adopta copilasi pe care nimeni nu i-a vrut!vei reusi, nu uita ca in poza aia a mea erau mame cu copii in brate, acuma ca adoptati ca facuti ca insamintati nu scria etichete pe ei!

liana, mare figura esti, nu uit eu telefonul stai linistita mi-e lipit de palma!iata na ca intreb eu di tini! ce faci? ma bucur ca nu mai ai picioarele umflate, acuma e rindul meu, nici un papuc nu ma mai cuprindeda-i pantru o cauza buna!mama lui da ciclu da ce vrea sa vin cu bita la el sa vina odata?si asa e, toate vom reusi intr-o zi!

mav, merci de urari, e bine sa te detasezi o vreme! mi-au dat lacrimile cind am citit ce=ti zice Sebi, of saracutul!curaj mult!de analize nu stiu nimic, ca eu nu am facut niciuna decit dupa ce am ramas din nou!

mcrissa, asa plingea si Dominic si se facea pe el de durere.....dar este bine acuma, cu tratamentul asta e super, merci ca esti si tu alaturi de mine, si ma bucur ca sotul si prietenii au reusit sa te mai scoata din butoi!te astept cu vestea buna atunci!

irene, asa mi-au zis si prietena mea ca din cite ma stie ma voi mobiliza sa nasc miercuri ca-i ea de garda pe ginecologie, asa simt si eu ca=l tin in brate pina la sfirsitul saptaminii, cel putin asa a zis medicul azi!

mirelush, multumesc de urari, sper sa vina si David pe lume ca incep sa nu mai pot de nerabdare!e un bebe tare asteptat!felicitari inca o data ptr cei 4 ani de casnicie, si ma bucur ca v-ati simtit bine, si ma bucur si ca mama ta se simte bine acuma, da, deja a trecut 1 luna....se va intimpla sa ai un bebe in brate, trebuie doar sa crezi tare de tot!si sa faci totul!

irina, da-mi voie sa te felicit din suflet, ma bucur tare mult ptr tine, bravo!

teo, merci mult de galerie, tre sa iasa saptamina asta din burta sa-i vedem fata!cum esti cu sarcina?nu vrei pe lista?(ce semnatura frumoasa ai)cum e cu deschiderea gradinitei?

andreea, merci mult de galerie!cind mergi la medic?

mariana, esti o dulce sa intri sa-mi faci galerie, merci, cum e viata cu 4 copii?in afara faptului ca e fericita?

sicuta, bafta mare la examene!

remaliss, multam de incurajari, tot nu mi-ai dat datele sa te pun pe lista si vezi ca dupa ce nasc voi fi mai ocupata!semnul vrei sa zici ca esti graviduta?daca da, ai facut test?

acuma sa va zic vesti! am fost la medic azi, cica dilatatia 2 cm e super buna, colul mai ramolit dar inca mai e tare.....dar ca daca vreau vineri ma provoaca, ca e a doua sarcina, si luni e liber aici, si asa vineri voi naste cu el si eram cam speriata ca mie-mi place sa fie totul cit mai natural(desi prietena mea a nascut tot provocat acum 3 saptamini si tot al doilea) si am luat eu repede decizia ca da sa ma bage pe lista ptr provocare vineri, ca isi ia liber sotul, luni e liber(si vai de capul meu sa nasc intr-o zi libera ca si asa nu au medici)si asa va sta cu mine citeva zile bune. asa ca joi tre sa sun sa vad daca e loc ptr mine vineri, si deci vineri va fi ziua cea mare(asta daca nu nasc pina atunci) ca va zic sincer de cind mi-a zis prietena mea ca e de garda miine si in somn ma concentrez pe colul ala sa se ramoleasca si azi noapte am mai avut dureri, si-l amenintam rau ca va avea de-a face cu mine daca nu-si face treaba odata! asa ca sper, cel tirziu pina la sfirsitul saptaminii sa-l tin pe David in brate sanatos!va multumesc din suflet ptr toata galeria, sotul ridea azi de mine ca voi naste cu voi pe net in direct, oricum ma voi gindi la voi toate si-mi voi lua puterea din gindurile voastre bune! si cu Dominic am vesti bune, i-a trecut aproape de tot, inca mai ia antibiotic dar e f bine, nu mai are dureri deloc, da roade tratamentul! si am si reusit sa-l programez la urolog si la ecografie, asa ca m-am mai linistit ptr moment, pot naste linistita!cind am venit de la medic m-a intrebat unde e david!

va pup pe toate si va tin la curent oricum!aveti grija de voi!

Flavia 40+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Pepsi draga, sa stii ca galeria pentru tine a inceput la mai multe subiecte! David este foarte asteptat si de fetele din Canada si de cele de la odisee unde ne-ai fost colege anul trecut.

Te pup si asteptam cu mare drag sa ne dai vesti bune!

Te pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mirela, sunt in ziua 20, deci mai am de asteptat. E bine ca iti faci si analizele de tiroida, macar sa stai linistita ca le-ai facut si pe acestea.

Irina, si eu zic ca esti insarcinata. Felicitari!!!! Sa repeti testul si sa net ii la current!

Sicuta, iti tin pumnii la ultimul examen!

Remaliss, iti doresc sa nu mai vina Cm vreo 9 luni!

Flavia, ma bucur ca Dominic se simte bine. Deci mai ai doua zile, asta daca nu nasti pana atunci, asa cum spui si tu. Doamne, de abia astept sa ne anunti ca totul e bine si sa vedem poze cu micutul David. Nu merg inca la doctor, probabil ca prin august. Am facut rost de numarul unui doctor bun si o sa-mi fac o programare cat de repede pentru ca am auzit ca e greu sa ajungi la el, dureaza mult.

Fetelor, mai am o saptamana si plec in Romania, de abia astept sa imi cunosc nepotica si sa imi vad familia. Pacat doar ca nu pot sta foarte mult, doar 10zile cu tot cu drum. Si poate cine stie, primim si o veste buna cat suntem acolo…

Va pup pe toate fara exceptie.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. am repetat testul dimineata si a iesit clar pozitiv. acum astept si rezultatele de la tiroida cand ma duc la dr sa le am si pe alea sper sa nu am surprize neplacute de acolo. inca nu ma mut la odisee pentru ca mi-e frica asa ca mai bantui pe aici daca nu va suparati si ma primiti ca poate se ia si la voi ceva cu ochisori.
flavia mai ai putin hai ca deabia astept sa ne spui cum e cu bebe in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Flavia Domane ajuta si chiar daca iti provoaca nasterea eu zic ca nu e nici o problema,eu cunosc mamici care desi erau la prima nastere au avut nasteri provocate.

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

irina felicitari!sa fie intr-un ceas bun!

iti doresc o sarcina ct mai usoara si un bebe perfect sanatos!
sa ne suparam pe tine ca mai stai aici?nici gand.chiar te rugam sa mai stai ca sa se ia si la noi.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

FLAVIA, draga mea, asa e, saptamana aceasta va fi cu siguranta cea in care te vei intalni cu David...ma voi gandi la tine si azi si vineri...numai bine va doresc la amandoi.
IRINA, ma bucur mult pentru tine!sper ca analizele sa iasa bune. Multa sanatate!
SICUTA, spune-mi si mie te rog unde ai facut analizele genetice de sunt asa rapizi? eu am fost la dr Albu si m-am programat la clinica lui pt analize, dar de abia pe 24 iulie mi-au spus ca se poate. Nu ca m-as grabi, dar ma intriga...
MICHELLE, tu ce mai faci?
LIANA, bine ca ti s-au desumfalt picioarele, lasa ca vine si CM, nu se pune el cu tine!Numai bine!
MIRELA, ALE, LAURA IOANA
CHANTAL, mai da-ne un semn sa stim cum esti...te roooooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

Flavia, asa m-ai bine-dispus, dis-de-dimineata!!!!!!! Dominic se simte bine, parintii tai sunt acolo, sotul va fi liber cateva zile, ai dilatatie 2 cm si colul "ramolit".... mai e si prietena ta de garda azi, asa ca ne asteptam sa-l vedem pe David cat de repede!
Nastere usoara, draga mea, n-ai de ce sa-ti faci griji, totul s-a aranjat foarte bine!!!!!!
...Eu, la prima mea nastere, aveam dilatatie 2 cm cand am ajuns la urgenta si pana am urcat cu liftul la etajul 6, la maternitate, aveam deja dilatatie 6-7 cm, ca n-au mai putut sa-mi faca niciun fel de anestezie... si Sebi a iesit grabit cam intr-o ora dupa ce-am ocupat sala de nasteri! Asa iti urez si tie, travaliu scurt si asistat de prietena ta si cat de repede, sa-l tii pe Davidu' mic si sanatos la piept cu multa dragoste!!!

Irina, BRAVOOOOO pt cele doua liniute rosii-rosii in z29, este minunat!!!! Ma bucur atat de mult!!!!! Te inteleg foarte bine de ce nu vrei sa te "muti" la aspirante, dar, draga mea, tu trebuie sa te incarci pozitiv si sa nu te mai gandesti la pierderile noastre, sa-l ai in fata ochilor numai pe bebicul tau!!!! Sper ca analizele la tiroida sa fie ok si sa scapi de stres si totul sa mearga foarte bine, iar peste 8 luni, sa te incurajam si pe tine sa nasti usor, asa cum ii facem acum galerie Flaviei! Intrebare: TSH, ATPO, T3, T4 se recolteaza in anumite zile sau n-are importanta? ...Si nu se pot face gratuit?
Liana, sa tii lipit de ureche telefonu' ala de-l porti peste tot, ca uite, Flavia ne coace surpriza! Dar ce ziceai zambitoare de CM-ul ala care intarzie??? Ori vrei sa ne tii in suspans, nu faci un test, plssss? Astept lista de analize, cand ai timp!
mcrissa, abia astept sa salivez la poza tortului ala de pe 10 iulie (da' de ce tocmai pe 10 iul?)!!!!!!! Si barza de plastic pt ce-ti trebuie? Sa te razbuni pe ea sau s-o pupi toata ziua?
Irlandeza, stai iubita cumintica la odisee si nu mai veni pe aici (decat sa ne spui ce culoare va avea caruciorul), ca noi suntem cand vesele, cand triste si nu-ti trebuie tie asa ceva, si asa ai avut zile grele cu atatea greturi!
Lau-Meli, nu sunt prea grozave vestile primite... dar atatea fete au reusit sa devina mamici prin IA, vei fi si tu una dintre ele!!!!! Ma bucur ca nu te dai batuta asa usor! Iti tin pumnii!!!
Andreea16, nu ti-ar veni sa crezi daca ti-as spune ca sefa mea face parte din familie... si pe langa toate necazurile mele, sufar in plus ca relatia noastra s-a deteriorat atat de mult... si simt ca iremediabil... dar asta e, probabil ca in ziua de azi e greu sa-ti pastrezi umanitatea/ compasiunea (de empatie nu mai zic, ca nu toate suntem capabile de asa ceva...), cand pe umerii tai apasa anumite responsabilitati.... Nu vreau sa mai comentez. Daca azi esti z21, mai ai putin pana la test, poate intr-adevar vei sarbatori in Ro, cu cei dragi, cea mai buna veste! Ca sa nu uit intre timp, iti urez de pe acum "drum bun!" si sa ajungeti cu bine "acasa"!!!
Ramo, asa m-a intrigat ce-ai scris tu ieri despre astrolog, ca m-am uitat si eu la emisiunea de ieri dupa-amiaza. Ba chiar am si dat telefon, dar n-am avut noroc, am prins firul ocupat. Dar... daca deja "ai ramas"?! Nu te mai gandi la prostii (in legatura cu 2007)!!! Eu ce sa mai zic?! In ultima jumatate de an am pierdut doua sarcini, am fost internata cu copilul de doua ori in spital (pt el), am avut doua decese in familie si alte necazuri pe care nu le mai insir aici... vai de nervii si de sanatatea si de serviciul meu... Si tot nu mi-e frica de 2007, uite asa, cealalta jumatate a anului trebuie sa fie cea buna!!! Te pup!
Mariana_1976, sarcina pierduta ca nu asimila vit B12??? Si cum si-au dat seama de chestia asta?
Lariana, cum te mai simti? Mai scrie-ne si descarca-te, iubita! Suntem aici si pentru tine!
Sicuta, ce ziceai de analizele genetice? Poti sa-mi explici si mie in ce constau, unde/cand se fac si cat costa, te roooog! Bafta la examene!
Remaliss, te asteptam cu testul pozitiv!!!!!! S-or fi speriat uratii d-un bebe frumos si d-aia intarzie... si nici n-or sa mai vina pan' la anu'!!!!
Michelle, sper ca scrii mai rar pentru ca ai grija de tine si te plimbi, te relaxezi, te simti bine, nu pt ca te-am bagat eu in sperieti! Am primit mesajul tau, scuza-ma ca nu ti-am raspuns atunci, stiu ca te-ai speriat tare rau, dar sper ca n-ai cazut iar in butoi, ca vin sa te scot de acolo cu !!!!!

Acestea fiind zise, sa stiti ca azi am inceput bine ziua, m-am trezit energica si m-am bucurat mult pt toate vestile bune primite de la voi. Azi ma apuc de dereticat prin casa (ceea ce nu mai reusisem sa fac de cel putin doua luni de zile) si cand am sa termin treaba si-o sa fie totul luna, o sa ma simt si mai bine!
...Nu v-am spus si nici la dr n-am sunat sa intreb, sper sa nu fie motiv de ingrijorare: am burta cam umflata, desi nici n-am mancat mult zilele astea (adica nu prea am mancat) si am avut si tranzit bun... Ce-ar putea sa fie???? ...O avea legatura cu chiuretajul...?!

Va pup pe toate!
O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

IreneCam eu am facut analizele la Tm, daca vrei iti pot da un nr de tel sa iti faci o programare. Pretul e de 2 mil de pers. si 100 000 pt recoltarea sangelui.
Mavanaliza costa in prelevarea unei mici cantitati de sange, laboratorul este specializat doar pe analize genetice, ti se face si un istoric cu toate problemele medicale pe care le-ai avut, se uita pe toate analizele(eu am un dosar stufos) Noi am stat vreo ora jumate, ni s-au aratat si buletine de analiza care pot sa iti spun ca difera mult de ce am mai primit noi (am mai facut un set de analize la alta doctorita si nu prea am aflat multe de aceea le-am repetat)
Daca aveti nevoie de alte informatii va stau la dispozitie.

Cris

Mergi la inceput