Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

irinabobe pai nu mai mergi la parvu?
in ce zi esti?poate pui o poza cu testul sa vedem si noi.dar eu cred ca e iti tin pumnii
eu am mers acasa si am verificat in anlaize si la mine si la sot leococitele si sunt bine la amandoi.putin peste 5000 la amandoi.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

mcrissa hemoleucograma nu am mai facut-o am repetat doar APTT-ul care iesise prost sa vad acu cum iese si daca iese iar prost vad eu ce naiba fac.
in rest nu m-am potolit cu analizele ca de fiecare data zic ca ma potolesc si dupa aia ma gandesc ce ma fac daca pierd iar sarcina si as fi putut sa previn asta daca imi faceam nu stiu ce analize asa ca din cand in cand ma mai mananca undeva si fuguta la analize.
si apropo de asta tocmai am comis un test barza si a doua liniuta se vede salbut mai fac unu maine dimineata sa stiu sigur daca e sau nu... insa acum m-am panicat ca nu stiu la ce dr sa ma duc.

waw, o veste buna! in a cata zi ziceai ca esti? testele barza nu prea dau gres! cred ca se impun felicitari!!!!!!!!!! ai mare grija de tine, sa fii odihnita si fara stres!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mav sunt in z 28. oricum nu mai stiu sa tin socoteala cand ar fi trebuit sa vina cm ca primu dupa chiuretaj a fost la 21 de zile si al doilea la 32.
mcrissa la mine la leucocite le-am facut in februarie cand eram insarcinata si erau 7000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina multumesc pt informatiile referitoare la analize.
In sfarsit o veste buna daca a iesit si a doua liniuta chiar si pala,inseamna ca esti insarcinata! Felicitari!!!!Iti tin pumnii sa iasa ambele liniute la fel de pronuntate II!

Lau-Meli nu fi trista,sunt atatea cazuri fericite,cu siguranta si la tine va fi bine,dupa cum bine spui,nu-i un capat de tara.Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti sa ai cat mai curand un bebe!

Andreea ce noutati ai?In ce zi esti?
Mersi pt info legate de analize,m-am hotarat sa le fac si pe acestea sa vedem cum or iesi.

Liana ce mai faci?S-au mai desumflat picioarele?Dar CM a venit?

Va pe toate de la A la Z!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru si eu cu galeria pentru Flavia ca cine stie...poate bebe isi va face prezenta!

Felicitari Irina!!! Sa ai o sarcina asa cum doresti

Fetelor,azi intimplator am primit cadou o revista despre sarcina,bebelusi,etc si acolo era prezentat un caz de mama care nu asimila vitamina B12 si din acea cauza pierdea sarcinile repetat.Am ramas foarte surprinsa ca nu mai auzisem de asemenea lucru.

Astept sa citesc numai vesti bune cu || de la voi toate cit mai curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Andreea16 mai am un singur examen si gata anul III
Mcrissa spor
Lau-Meli nu iti pierde speranta
Irina felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
Mirela succes la analize
Am fost astazi la analizele genetice. Vom primi rezultatele peste 3 saptamani. In sfarsit un laborator dotat si interes din partea doctoritei. In rest e mana lui D-zeu

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Sunt alaturi de galeria voastra facuta pentru Flavia!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa treaca totul repede si fara probleme! La mine nimic nou, doar ca intarzie CM...O fi vreun semn?? Aoleu, mi-e si teama sa ma gandesc...

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

irinabobeio zic ca estiiiiiiiii!!!
Pepsiiiii mama uitasi tilifonul acasa?????ce faci nasti sau nu?ca zi e marti si e tipa de garda
haiiiii ca noi deja incepurama..haiiiii Pepsiiii
va pupp pe toate..sunt aci,,prin zona

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Liana stai linistita draga mea, ca nu ma las eu asa cu una cu doua.Doar ca a fost o veste putin socanta pentru mine, iti dai seama. Si cum noaptea e un sfetnic bun, asa se zice, am stat cu iubitul meu sot aseara la "pus tzara la cale" si ne-am sfatuit ce si cum sa facem. si merci mult de sustinere.
Michelle unde eeessstiii? Sper ca nu in butoi, ca...nu e bine! draga mea prietena.
Flavia eu continui galeria sa stii Hai Daviddd! Te asteptam toate!
Teo2rina asa e, eram putin debusolata,am tras o portie de plans (asa e descarcarea mea de nervi, daca ma abtin mi se face rau ) si m-am linistit. Sa speram ca va fii bine.
andreea nici nu se poate spune ca razboiul ar fii pierdut, iar faptul ca inca exista metode si sanse, ma intareste si ma face sa nu renunt.
mav iti doresc din suflet sa te linistesti si sa te detasezi de tot, ca pana la urma va fii bine si pentru tine, o sa vezi.
Ramo nu spune nimeni sa nu crezi in astrologie,dar nici sa-ti ghidezi viata si actiunile, indiferent care sunt ele, in functie de asta. Cred ca la DD te-ar ajuta mult mai mult alaturi de eliminarea pe cat mai mult posibil a stresului.
mcrissa sa stii ca sunt destul de increzatoare in IA, chiar ma gandeam cum de nu ne-a trecut prin cap sa incercam pana acum macar asa, ca idee, sa vedem daca as ramane gravi.Poate ca scuteam timp pretios sau...poate ca asa a fost sa fie,sa aflam abia acum ca una din metodele "de laborator" ca sa zic asa,ar fi sansa noastra de a ne vedea visul cu ochii :.
irinabobe FELICITARI!!! Sa ai o sarcina fara griji si un sanatos tun!
Mirela sunt bine acum, nu mai sunt trista, am avut doar asa, o usoara "scapare" dar m-a luat sotul in brate si mi-a zis ca sa stau linistita ca o sa fie totul bine.
sicuta nu-mi pierd speranta, as fii si eu pierduta odata cu ea, daca asa ceda si m-as resemna.Cat timp mai exista metode de a avea pana la urma un BB, eu nu renunt.Ce? Daca a putut tanti Iliescu la 67 de ani, nu putem noi? Si ai vazut ce fetita frumoasa are!
Laura tizo, ce-ti face jucausul? Inca nu simti partidele de fotbal din burtica?

Dragele mele, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca ma sustineti, sunteti niste fete extraordinare si va doresc din suflet sa fiti sanatoase si sa ne vedem toate cu burtica si apoi cu bebei sanatosi in brate.Va multumesc !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lau Meli io's veterana la Ia asa ca daca vrei informatii sunt aci..te pupp
Mirela mama picerele s'au desumflat ..gataa!!!da Cm nu a venit..treaba lui..sa vina cand o vrea..ca io nu'l mai bag in seama..mama..mama..ce face?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput