Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lau Meli "drak mort"nu o sa vezi niciodatauitate la mine ..in plus cu IA stai linistita ca eu acolo am ajuns si nu e un capat de tara...e simpla usoara si da rezultate bune..si nici scumpa nu e..te pupp si multa baftaaa!!
Teo aci sunt si ai sa vezi..ca stii cum e vorba aia "lupu'si schimba paru dar naravu ba"valabil si pt "draku de olteanca"
mcrissacum mama nu am reusit pana acum?stai asa ca scot siia sa vezi tu ce repede te aduc la suprafata..te pupp
irlandezoo te puppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

liana, nici nu-mi faceam probleme ca ti-ai schimba naravul! asa trebuie, sa ramai optimista,draguto.
lau-meli, cred ca esti tare debusolata, a sunat destul de rau faptul ca rezerva foliculara e pe duca... of, Doamne, se intampla dracii de-astea doar fetelor care-si doresc din tot sufletul copilas...

Marina, o in 4+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Flavia, ma bucur ca te-ai mai linistit, sper ca acum sa poti naste si tu in sfarsit! Ce frumos ca ai apucat sa te balacesti in piscina! Sa vad eu daca vei mai avea timp incepand cu zilele urmatoare! Nu stiu daca o sa mai citesti, vroiam doar sa iti spun ca iti tin pumnii sa ai parte de o nastere cat mai usoara! De abia astept sa aflu vesti de la tine.

Mav, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Iti doresc multa putere si sper sa iti revii cat mai repede. Si eu zic ca ar fi trebui sa stai acasa cateva zile, sefa ta ar trebui sa fie mai intelegatoare. Eu as zice sa mergi la un doctor bun care sa faca niste investigatii, sa-ti recomande analize.

Sicuta, spor la invata! Cat mai ai?

Lariana, imi pare asa de rau. Sunt alaturi de tine, trebuie sa gasesti putere sa mergi mai departe. Nu te lasa doborata, in viata avem parte de multe incercari, trebuie sa gasim puterea de a o lua de la capat.

Michelle, ma bucur ca ai avut parte de o zi frumoasa alaturi de sot.

Mirela, si pe mine ma apuca de multe ori gandurile si ma gandesc cum ar fi aratat viata noastra acum daca nu as fi pierdut sarcina.Din pacate nu a fost sa fie, dar sunt sigura ca intr-o ne vom indeplini visul. Si eu mi-am facut in iarna analizele ptr glanda tiroida, le-am facut la Cantacuzino. Au acolo un centru de recoltare de sange (de fapt este o clinica care are acolo o camera). Din cate imi amintesc, nu au costat f mult si au fost gata destul de repede.

Liana30, ce frumos ai scris. Asa este, vom reusi toate, trebuie doar sa nu ne pierdem speranta!

Ramo, eu zic sa faci un test, poate esti insarcinata.

Lau Meli, atata timp cat mai este o sansa, razboiul nu este pierdut. Chiar daca este mai complicat, este totusi o solutie si iti tin pumnii sa va iasa asa cum e mai bine!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Sa vedeti si voi ce calendar am primit ieri de la medicul de familie: aici, conform caruia, citez: "Dupa numai 7 zile de la chiuretaj, esti in pericol sa ramai din nou insarcinata" si "Daca iti doresti un copil, ar fi bine sa astepti 6 luni de la chiuretaj pana la o noua sarcina."
......Pe langa faptul ca exprimarea este de tot kktul ("esti in pericol").... poate ca este o veste buna pt... Ramo!?

Va multumesc tuturor pentru sustinere! Incerc sa deschid mai rar calculatorul, saptamana asta sunt in concediu medical si vreau sa reusesc sa ma detasez de toate grijile....
Sebi ma tot intreaba daca sunt sigura ca a plecat bebele, ca el l-a rugat mult-mult pe DD sa ne dea bebele inapoi si e sigur ca a venit la loc, in burtica....

Va pup!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Mav,imi pare rau ca te-ai alaturat noua.Iti doresc sanatate multa, sa te refaci cat mai repede si Doamne ajuta ca data viitoare sa fie bebe bine!
Ai vorbit cu Tutunaru, sa-i spui ce s-a intamplat?

Fetelor, sa va spun de ce mi-e frica sa raman acum.Anul trecut in toamna, mama a fost la o astroloaga, care printre altele i-a spus ca daca in 2007 raman insarcinata pierd sarcina.La acel moment am spus ca e o nebunie, ca eu n-o sa raman in 2007 si chiar daca raman o sa fie ok..Cand a a uzit mama de sarcina mi-a adus aminte de acest lucru.I-am spus ca e adevarat ca am o sarcina cu problemem, dar cu tratament o sa fie bine.Cand am pierdut sarcina m-am gandit f mult la acea astroloaga.
Aceasta doamna are emisiune in fiecare zi de la ora 16 pe Euforia.La o saptamana dupa ce am pierdut sarcina am prins-o la telefon in direct si mi-a spus ca in toamna lui 2008 nasc sau atunci raman insarcinata.
Acum ma intelegeti de ce mi-e frica....de 2007.Vreau sa treaca anul acesta mai repede.Daca voi ramane anul acesta o sa trebuiasca sa stau sub observatie medicala, pentru ca mi-e foarte frica de un nou esec.
Daca nu am ramas acum, datile urmatoare o sa ne protejam, pentru ca vreau totusi sa fac analizele hormonale.

Oare sunt paranoica, pentru ca mi-e frica de 2007?

Va pup,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ramo, nu esti paranoica. Sunt curioasa dupa ce ti-a "calculat" si "prezis" d-na aceea... nenorocirea... (dupa zodie, dupa data nasterii sau?)? Tu chiar crezi in asemenea chestii? Nu mai bine te rogi la bunul Dzeu sa te intareasca si sa-ti dea sanatate?
.... Eu nu cred ca "astrele" sunt "de vina" ca ne-am pierdut noi copilasii... si nici nu mi-as programa viata "dupa astre"... dar e doar parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ramo eu m-as ruga doar la Doamne Doamne sa fie bine.te cred ca ai o strangere de inima, dar a fost doar o coincidenta nefericita.
lau meli vestile pe care le-ai primit nu sunt prea grozave, dar atata timp cat exista o solutie e bine.stiu ca IA da rezultate de cele mai multe ori.
liana am iesit din butoi.ma ajuta si sotul tare mult care ma scoate cam in fiecare seara la terasa cu gasca si uit de toate.recunosc ca am mai baut si putina bere , dar una mica de 330.ca de la una de jumate deja sunt si apoi ne intoarcem fericiti acasa
vad ca pepsi inca nu a scris.sa fie oare ziua cea mare
eu incep galeria

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Calculul s-a facut dupa data si ora la care m-am nascut.Nici eu nu credeam in astre...dar acum chiar nu mai stiu....

Pupici,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mcrissa hemoleucograma nu am mai facut-o am repetat doar APTT-ul care iesise prost sa vad acu cum iese si daca iese iar prost vad eu ce naiba fac.
in rest nu m-am potolit cu analizele ca de fiecare data zic ca ma potolesc si dupa aia ma gandesc ce ma fac daca pierd iar sarcina si as fi putut sa previn asta daca imi faceam nu stiu ce analize asa ca din cand in cand ma mai mananca undeva si fuguta la analize.
si apropo de asta tocmai am comis un test barza si a doua liniuta se vede salbut mai fac unu maine dimineata sa stiu sigur daca e sau nu... insa acum m-am panicat ca nu stiu la ce dr sa ma duc.

Mergi la inceput