Durerea unei pierderi de sarcina (27)
Raspunsuri - Pagina 10
irinabobe spune:
mav imi pare tare rau.
referitor la anlize eu am mai facut asa: la coltea la dr avram analizele pt safl (iar rezultatul mai rau m-a incurcat, deci am plecat si cu mai multe intrebari i fara nici un raspuns)
si am mai facut si pt glanda tiroida asa TSH, ATPO, T3 si T4. acum astept si eu rezultatele la astea.
in afara de astea ar mai fi analizele genetice pe alea inca nu le-am facut ca sunt destul de scumpe.
dar ia-le si tu pe rand si poate ai noroc sa afli ceva.
blueeyes2003 spune:
Irina analizele pentru glanda tiroida unde le-ai facut si cat au costat? Se fac in anumite zile sau cum?As vrea sa le fac si eu.Mersi!
Mirela
Come on baby!
cristy74 spune:
Lariana imi pare foarte rau pentru pierderea ta. E foarte greu, stiu asta, eu nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, dar ai sa vezi ca vei gasi in tine puterea de a merge mai departe. Acum e prea curand si durerea e prea mare. Acorda-ti putin timp si sunt convinsa ca vei reusi.
Mav scrie in continuare, trebuie sa te descarci undeva si noi stim cel mai bine ce e in sufletul tau. Altfel, de una singura chiar ca o s-o iei pe carari. Eu numai asa am reusit sa ma mentin cat de cat pe linia de plutire.
Flavia ce faci? Cred ca toata lumea e cu sufletul la gura.
Ramo2007 din cate stiu eu se poate sa ramai gravida foarte repede dupa chiuretaj. Acum am vazut ca defapt nici n-ai facut chiuretaj, cred ca e si mai bine. Eu iti doresc sa se intample cat mai repede daca tu asta vrei.
Mirela si eu ma gandesc de multe ori ce bine ar fi sa ma trezesc la un moment dat si sa-mi dau seama ca a fost doar un vis oribil si ca defapt nu s-a intamplat nimic rau. Din pacate cred ca asta ne va urmari toata viata. Eu, cel putin, cred ca nu voi mai fi niciodata la fel. Dar sunt convinsa ca DD ne va da si noua niste copilasi minunati. Imi doresc din suflet ca tu si Michelle sa da-ti tonul la o noua runda de gravidute si apoi sa ne luati si pe noi celelalte.
Cristina Ana ce faci?
Lau-Meli sper ca vei veni cu vesti bune de la Dr.
Pupici la toata lumea
Cristina
irinabobe spune:
mirela eu analizele le-am facut la un cabinet privat si asta ca mi s-a pus pata sambata pe la 11 si ala era deschis. le-am facut la ecoparadiagnostic unde la facusem si pe cele infectioase si m-au costat cam 110 RON si am repetat si analiza care a iesit prost la coltea sa vad aici cum iese.
am inteles ca si de la glanda tiroida poti pierde sarcina asa ca am zis sa le fac si pe astea sa vad cum naiba stau. sper sa nu plec si de aici tot...fulga. deabia astept joi rezultatele.
Liana30 spune:
asa deci?di mini nu intrebati diloc?di mini nu va e dor?
breeeee trebuie sa luptam..intelegeti?si eu am o buna prietena aici pe forum care a ramas in aceeasi zi cu mine..dehhh doar am facut IA ..asa ca o vaz in fiecare zi si in fiecare zi ma uit la saptamanile ei cum cresc una cate una..si ma bucur din tot sufletul..iubita daca citesti cumva stii ca asa fac si stii cat de mult te iubesc....de ce?pt ca asta imi da puterea sa vad ca se poate//si ca trebuie sa o fac din nou..chiar daca doamne fereste mi se va intampla din nou...chiar daca..chiar daca...asta e viata..imi spunea cineva drag ca DD vede ca poti si iti da..asa poate e si cu mine..DD a vazut ca's puternica si imi tot da sa car in spinare...pai daca pot..atunci merg inainteee pt ca trebuie..si pt ca stiu sigur ca intr'o zi voi reusi..de fapt VOM REUSI TOATE!!!!
Ascultati voi la olteanca...chiar daca'i ea drakda stie ce spune...
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Liana30 spune:
si acu sa revenim la oile noastre...
mirela si miccrisa ce vaz?sunteti amandoua in aceeasi zi?atunci tin pumniiiisa fie cu mult..mult noroc..mama "Omida"vede ceva la orizont
Pepsi mama stau cu tilifonuu dupa mine si la baie..mii teama sa nu ratez momentu
Lau Meli ce facusi la dc?
IreneCam te puppp.
Michellenu trebe mama sa'mi multumesti..ca io intreb in fiecare zi de tine...daca nu te vaz
mav eu m'am gandit sa le fac pe cele genetice..poate..poate o iesi ceva..daca vrei eu iti dau lista..te pup
si totusi Chantallllllllllllllllll chiar u ma auzi de loc?????offffff miii tareee dor di tini..da macar un semn..te rogggggggg
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
mcrissa spune:
irina nu te-ai potolit cu anlaizele?ai facut si hemoleucograma?
liana cum sa te uitam?eu intru special sa vad ce zici tu ca doar doar mi-oi mai ridica si eu moralul.
mirelus ma bucur ca am cu cine numara.eu stiu de acum ca pe 10 iulie fac testul.fac si un tort ca sa sarbatoresc aniversarea.si poate cumpar si o barza de plastic , asa ca sa fie in caz ca e cevasunt cam dusa cu capul, dar de...sper si eu
Mcrissa in asteptarea mormolocului
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by cristy74
Ramo2007 din cate stiu eu se poate sa ramai gravida foarte repede dupa chiuretaj. Acum am vazut ca defapt nici n-ai facut chiuretaj, cred ca e si mai bine. Eu iti doresc sa se intample cat mai repede daca tu asta vrei.
La mine exact asa s-a intamplat. Dupa ce am pierdut a doua sarcina, ( nu m-au chiuretat), am asteptat primul ciclu, si apoi am incercat din nou, si am ramas din prima.
Ramo, daca vrei poti incerca, sunt multe fete care au ramas. De obicei dupa avort, avort spontan sau dupa ce nasti se ramane f. repede gravi.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
11+
Teo2rina spune:
liana, multi de tot si sa dea DD sa ti se indeplineasca visul. si sa ramai la fel de optimista pana la capat.
mav, draga mea, eu tot voi mai scrie aici pentru ca e tare greu sa ai nevoie de sustinere si sa nu aiba cine. cred ca daca toate am pleca asa,fetele carora li se intampla astfel de tragedii ar fi tare dezamagite... tu priveste inainte, strange-ti puiutul in brate, fa analizele, relaxeaza-te si cand te vei simti pregatita poate vei incerca din nou.lariana, e valabil si pentru tine ce i-am spus lui mav, este ingrozitor de greu, la fel mi-a fost si mie dupa doua sarcini pierdute... acum sunt iarasi insarcinata, analizele sunt bune, imi place sa sper, chiar daca ma mai apuca disperarea si intru in panica.
michelle,
oana,
danangie,unde ai disparut?
ramo,poti ramane insarcinata acum foarte usor, mai ales ca nu a fost nevoie de interventie.iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.
flavia, sper ca se apropie David de a veni pe lume. muuuuuulti de tot si
Marina, o in 4+
L5845 spune:
Michelle merci draga mea pentru ca imi esti aproape mereu si ca esti asa optimista. Asa imi place sa te vad si sa faci bine asa sa ramai, o sa-ti faca mult bine !
Mirela o sa vina si ziua aia extraordinara, cand fiecare dintre noi o sa ne tinem comoara in brate, sanatoasa si frumoasa. si nu mai fii trista.
Flavia ai reusit sa te mai linistesti? Ca acusi vine domnul David si-ti ocupa timpul liber care ti-a mai ramas, dar bineinteles ca va fii mare bucurie chiar daca timpul tau liber va disparea partial o vreme, pana se acomodeaza puiutzul cu noua viata externa. si asteptam vestea sosirii .
Liana si sper din suflet sa ai gura "aurita" cum se zice, si sa facem poza aia unde toate suntem cu BB in brate sau la "bord".
mcrissa eu fac galerie de pe acuma sa se prinda samburelul. Abia astept sa ne spui vesti cu doua liniute rosii.
lariana te intrebi de unde putere? Cred ca gandul ca ne dorim atata de mult sa ne tinem puiul sanatos in brate, ne da putere de Goliat, eu cel putin simt ca fiecare piedica, imi da si mai multa putere si ma ambitioneaza si mai tare, chiar daca exista si tendinte minuscule de a renunta, in anumite momente mai "sensibile", ca sa zic asa.Nu mai pierde timpul, mobilizeaza-te si mergi mai departe, ca noi de asta suntem aici, sa ne sustinem una pe cealalta.
Ramo regret ca a trebuit sa treci prin asa experienta. Iti doresc recuperare fizica si psihica cat mai rapida si de ce nu, un test cu II cat mai curand, cine stie?.
Fetelor, din pacate, vestile mele se rezuma la atat : singura sansa : inseminare si asta cat mai repede, ca rezerva foliculara e cam pe gata. Nu pot spune ca sunt trista, dar nici vesela nu sunt. Acum incepem sa ne gandim ce si cum sa facem, sa alegem varianta cea mai buna si din punct de vedere al reusitei si din punct de vedere financiar ca deh, tre' sa luam in calcul si chestiunea financiara, ca de asta depind cam toate. Cam atat, ca inca sunt putin socata (nu ma asteptam sa fie asta) si da, stiu ca nu e capat de tzara si ca sunt atatea cazuri fericite...dar tre' sa ma obisnuiesc cu ideea. la toate si sa stati linistite ca NU MA LAS EU ASA USOR DOBORATA! Eu am o vorba :" draq mort si ratza inecata nu exista", deci nici pe mine la pamant nu o sa ma vedeti prea curand.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!