Gravidutze si Mamici de Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 5
RAMONELLA spune:
antoni si incepand din ce saptamana pot sa ma duc,auzeam ceva ca din saptamana 21????E adevarat?????
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel19+ Alexia Beatrice
soanso spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Soso, multumesc mult de sfaturi! Chiar prind bine! Am auzit ca rezervele sint chiar ok, in rest...dezastru! Nu stii vine Muresan la nastere daca e weekend sau noaptea? Data viitoare trebuie sa il intreb cand are concediu....Sa iti traisca fetita si mai hai pe la noi!
Gabriela 26+
mai vin ca abia v-am descoperit,
da eu stiu ca vine ,ideea e ca daca te apuca contractiile sau ti se rupe apa noaptea mergi imediat la spital ,ti se face internarea si moasele de pe sala de oper te supravegheaza si daca e cazul il cheama ele pe dr. daca nu el la 8 fix e la spital.
stai linistita ca nu te lasa de izbeliste .
SOSO
nrl spune:
Ramonella, eu de abia astept.
Din cate stiu incep programul la 6.
Am o intrebare la voi, pe la ce varsta ati aflat sexul lui BB?
Ca eu sunt tare curioasa...
Nicoleta 16+
felicia20 spune:
Buna, dragele mele! Uff, ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!
Dar sa nu va mai tin in suspans, stiti ca ieri am promis ca voi face test. Eh, sa vedeti cum a decurs treaba. Am luat un test Barza, am alergat spre casa, eram singura asa ca...la treaba. Fac testul, astept, trec cateva secunde si nu mai am rabdare asa ca privesc testul. Ce credeti ca apare acolo? Va spun eu: II clare, identice. Tremur toata, ma apuc de plans, ingenunchez si-i multumesc lui Dumnezeu pentru minunea ce mi s-a intamplat. Dar imediat, imi trece un gand prin minte: daca rezultatul e fals pozitiv si eu ma entuziasmez degeaba? Fuga la farmacie, iau un test Sure Check, vin acasa si repet procedura. In cateva secunde, ce sa mai astept eu intre 5-10 minute cum scrie in instructiuni citesc rezultatul: II identice, clare. FETELOR, SUNT GRAVIDUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offffffffff, Doamne, Iti multumesc!!!!!! E un miracol care s-a intamplat cand ma asteptam mai putin. Luna trecuta, cu closti si o gramada de foliculi - nimic, luna asta fara tratament (dr. a spus ca vrea sa vada cum lucreaza ovarele singure), cu un singur folicul care era foarte nabadaios si nu voia sa se rupa - rezultat: !!!
Offffffff, sunt atat de fericita!!!
Va multumesc pentru sprijin si sustinere, prietenele mele dragi!
Felicia, o proaspata
RAMONELLA spune:
Mi-a venit storcatorul!!!!!!!
Mi-am comandat un Power Juicer,de la televizor.E super bun,fetelor.Prima data si-au luat socrii,am vazut ca e bun si mi-am comandat si eu.Stiti ce bine stoarce????Bagi orice,mere,portocale,morcovi...Si iese un suc bun,plin de vitamine penru bebe.A fost 6250000,dar merita!!!!!!
poze
bebelina
nrl spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
antoni si incepand din ce saptamana pot sa ma duc,auzeam ceva ca din saptamana 21????E adevarat?????
poze
bebelina
eu am sunat la ei cam in urma cu o luna, si mi-au spus ca puteam sa merg si atunci, asa ca nu cred ca e vreo problema
Nicoleta 16+
felicia20 spune:
quote:
Originally posted by nrl
felicitari Felicia
sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi
Nicoleta 16+
Multumesc. Sa dea DD sa fie bine.
Felicia, o proaspata
RAMONELLA spune:
Nico atunci mergem saptamana viitoare????
poze
bebelina
OanaAlina spune:
si ca sa faci rezervare pentru camere cu 2 paturi cum trebuie sa procedezi?
inca o intrebare, exista ceva prima pentru mamicile care au primul copil peste 30 de ani dau nu am auzit eu bine?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png