Declaratie de dragoste

Declaratie de dragoste | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Ieri, venind acasa de la servici, Anca m-a luat in primire. S-a agatat ca o liana de piciorul meu si m-a condus prin toata casa, privindu-ma fix in ochi si spunandu-mi: "te ubec".
parca a apasat butonul sensibil, mi-a incarcat instant bateriile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Ce frumos! asa fetita iubareata mai zic si eu. Trag nadejde sa fie si baietelul meu asa cand s-o mai mari!

Mihaela si bebe Alex (1 an pe 15 iunie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Vai ce dulce!!! Asa declaratie de dragoste mai zic si eu!
Cred ca nu se compara cu nici o declaratie facuta vreodata de vreun barbat. Abia astept si mie Danut sa-mi spuna asa ceva, desi se leaga in fiecare seara si amiaza de gatul meu si ma pupaceste cat poate el de mult (pana ma musca), fie ca suntem acasa fie in public.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 9 luni pe 20 iunie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Pentru asa ceva cred ca poti muta si muntii din loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si al meu ma iubeste, nu spune, dar ma ia de git si ma mozoleste cu bale. Asa stie el sa dea pupici. Sunt asa de scumpi, ca uiti de oboseala si de alte griji.

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Va multumesc pentru mesaje.
Mariuca, ASA E!!! VEI VEDEA! Iti tin pumnii si te astept oricum in apuseni, eu acolo am ramas insarcinata cu Anca, asa ca, cine stie, poate e o zona cu ceva deosebit...am io un feeling.
Va pup.
Vilma si Anca (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Te simti mamica cu adevarat, cu o asa declaratie !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Este un lucru extraordinar sa simti dragostea copilului tau. Cind ne iubim si ne pupacim simt ca sint cea mai fericita mamica de pe lume si uit de toate.
Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de cit mai multe astfel de momente. Si tu si toate mamicile.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Astea cu declaratiile de dragoste sunt tari de tot. Sa va povestesc si eu ce fel de declaratie de dragoste am primit de la fiica mea.

Intr-o seara cand nu mai sfarsea su desenatul la birou si eu tot o strigam ca e ora de mers la dus si la culcare ea nici macar nu ma baga in seama. Am zis eu de vreo doua ori si daca nici un rezultat pozitiv nu aparea, am stins lumina. Aoleu ce scandal a inceput! Am reaprins lumina si minunea s-a produs, s-a ridicat de pe scaun si bodoganin si bocind, a venit spre mine sa mergem la spalare. Eu am luat-o inainte pe scari bodoganin si eu ce credeti si ea dupa mine. Am ajuns sus la baie si acolo alta repriza ca ea pregateste periutile cu pasta de dinti iar eu i-am zis ca nu mai este nevoie de data asta si sa vina mai repede ca e deja tarziu. A pus un bot mare in jos si dupa ce am terminat de facut dusul, spalatul pe dinti, pieptant, imbracat cu pijamele a inceput iar sa vorbeasca. Eu eram serioasa foc. A inceput sa imi zica "mami tu ai grija de mine, nu? Eu: "da am". "Ei vezi" a zis ea, "de aceea am vrut eu sa iti pun pasta de dinti pe periuta ca sa am grija si eu de tine, ca eu mami te iubesc si eu" Atunci am zambit la cele spuse si ea a venit sa ma imbratiseze, imi venea sa o mananc de drag si sa nu ii mai dau drumul din brate.asta a urmat.
Imi parea asa de rau ca nu am mai lasat-o 5 minute sa isi termine desenul dar daca o lasam poate nu primeam declaratia de mai sus. Totul se naste din ceva.

Ciufulici sentimentala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Michelle a mea, ma ia de gat si ma strange tare, cat poate ea de tare si apoi ma pupa de ma albeste.Asa imi arata ea cat de mult ma iubeste.

Mergi la inceput