Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
sim_stoian spune:
Eu nu prea merg cu RATB-ul. De obicei metroul, iar daca nu se poate sa ajung cu metroul unde vreau, ma urc in masina , macar merg in racoare si nu ma impinge nimeni. Din cate spui tu, imi dau seama ca situatia e o idee mai buna cu metroul. Acolo nu stau numai batrani pe scaune...
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
AYUMI spune:
Roxali,asa zic si eu ca sa fie orice doar sanatosi sa fie;insa nu stiu de ce mi-ar place mai mult sa fie fetite.Poate pentru ca noi suntem 5 surori la parinti.
Bianca 24+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Pinacolada spune:
Tzuc-ai grija de tine si tinen-ne la curent cu ce zice nenea dr.. se pare ca e cam neatent, ceea ce dupa parerea mea e inadmisibil!
Alinus-ne bucuram tare tare pt vestea buna pe care ne-ai dat-o!!! pupici multi!
Noi ne pregatim de mare, de soare, sper-maine plecam, deci azi am o zi superba de facut bagaje:)
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
mandarinutza spune:
Alinus, ce ma bucur pentru vestile bune!!!
Slippers, foarte frumusica doctorita, succes si voua la serbare!
Pinacolada, distractie placuta!
Ayumi, poate sunt baietel si fetita.
Eu cat am mai mers cu metroul/RATB de cele mai multe ori mi-au cedat locul dar mai mult doamnele,fetele tinere, barbatii astia parca n-ar mai fi vazut gravide in viata lor.
Tzuc, succes la medic si sa iti dea tratamentul adecvat. Bine ca ai fost inspirata si te-ai dus la un ecografist bun.Oricum, fiind colul scurtat, neaparat trebuie repaus fizic, mai mult la orizonatala.
Bee, felicitari pentru baietel.
Mandarinutza 28+ Antonia Maria
Poze
rodicamaries spune:
Buna fetele...
felicitari Alinus pentru vestea buna... sa va mearga bine...
apropo ... cine ma ataseaza si pe mine in lista voastra???
Bineinteles daca ma primiti...
Rodica Maries, data nasterii mele 02.06.2007... dpn 19.09.2007, baietel, altceva cred ca nu mai trebuie
Pupici...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png
sim_stoian spune:
Rodica, te trec eu, dar mai trebuie data ultimei menstruatii.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Alinus, ma bucur ca bebe este bine.
Sim sper ca de azi sa ai putina liniste, mi-as dorii si eu sa pot iesi la WC mai usor, se pare ca sunt condamnata la supozitoare.
Nu am mai ajuns aseara la clinica, m-au sunat sa-mi spuna sa merg vineri, ca vine pana la urma dr mea, sa vb cu ea,am considerat ca este mai bine.Mai rabdam 2 zile.
De mult voiam sa va intreb, de fapt am mai vb despre asta, dar cu mult timp in urma, voi ce stiti despre nasterea la spitalul Giulesti. Cu ce ai voie pt bebe?? te lasa cu hainutele tale pt bebe... sau cum e procedura..preturi..despre conditii m-am lamurit.
Eu o sa nasc la inceputul lui septembrie, asa spune eco si dr mea..asta depinde de bebe... cu cine ma vad acolo in perioada aceea???????????
Asta asa sa schimb subiectul de ieri, ca m-ati omorat cu sex-ul.......
aaaaaaaaaa cred ca la sfarsitul saptamanii terminam si noi cu renovarea, imi ramane curatenia.....dar lasa ca o fac eu, usor, usor, ca tot vine vacanta,si oricum vine mama sa ma ajute, draga de ea. Abia asteapta sa ma vada cu burtica.... nu a mai venit la mine de cand eram prin luna a treia de sarcina, de la Baia Mare e ceva drum.....Hai ca iar devin sentimentala.... ma pastrez pt maine.
toate
cecilia,27+Cristian
Gabriela77 spune:
Pinacolada, distractie faina la mare! Vai, ce m-as duce si eu!
Rodica, esti sigura ca te-ai nascut in 2007? Ai fi cea mai tanara mamica in viata....
Sim, bine ca ti-a mai trecut, incearca sa tii si azi un pik de regim sa nu revina!
Annisia spune:
Buna dimineata la burtici! Crez ca iar ma paste o niscaiva depresie. Deh, hormonii de ultimul trimestru isi fac aparitia... La dracu cu ei, ca imi vine sa parui pe cineva si parca ar merge si cativa pumni, cu un desert de picioare-n dantura... Plec din oras, ca ma calca pe sistem presiunea asta atmosferica... Nu mai suport caldura vericule de nicio culoare... Si sa stau sa vegetez asa, sa vad cum se duc zi dupa zi din viata mea, zau ca nu imi convine ecuatia asta... Maine sper sa decolez spre cabana, ca nu se mai poate asa magarie cu chelie... Pana una alta, ma duc sa bag capul in congelator, ca poate ma mai racoresc la creieri si nu mi se mai lichefiaza neuronul roz bombon... Daca adorm, va rog sa ma treziti voi, nu de alta dar e pacat de asa chip dragut...
Bebe Yannis Edmond in evolutie