Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 29
Roxali spune:
Salut toate gravidutele!
Am fost si noi plecati la mare 3 zile...toate bune si frumoase numai ca ma uitat aparatul foto acasa...nui bai ca peste 2 sapt plec din nou si stau 1 sapt si recuperez.
Roxana ma bucur ca ai trecut cu bine examenul...mai las-o naibi de curatenie si baga niste relax, plimbarici etc.
Nana sa-ti traiasca tatal, socrul si finuta...offf cat ai mai alergat...stiu cum e cand ne intoarcem in Ro.
Cristhina dute la medicul de familie sa-ti citeasca rezultatul daca la doctorita n-ai programare.
Kriss felicitari ptr fetita!
Liana
Dani sa-ti fie de bine...vad ca tati isi ia rolul in serios.
Cecilia
Yaia vezi ce magazin mai mare exista pe la tine ptr copii si da o raita...au si tot felul de promoti, reduceri.
Ali21si Enrico 7ani
poze
Happiness_4_us spune:
Piciulika, Ramonaiani, Gabriela , Sim, Roxali. Cu siguranta o sa ajung mai obosita decat am plecat, in permanenta stau si fac recapitularea daca am apucat sa ma intalnesc cu toata lumea, daca am luat tot ce trebuia, daca am rezolvat tot ce era de rezolvat. Bineinteles ca de fiecare data mai gasesc cate ceva de facut iar cand ajung inapoi acasa in Islanda constat ca aia nu am luat, aia nu am facut, etc.
Asta e.
Teodoran, referitor la perna speciala de gravida, ti-o recomand cu caldura. Eu mi-am luat de acasa din Is iar sotul a fost atat de intelegator incat mi-a bagat-o la el in bagaj si am carat-o dupa mine si in Ro. Nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Nu mai zic ca, o seara dormim la ai mei, o seara la socri, iar perna , "amantul" cum o numeste sotul, este carata zilnic de colo colo.
Gasesti perna pe bebelusultau.ro. Sa stii ca sunt foarte promti in livrari. Noi am comandat la ei pompita electrica pentru nasuc si termomentru multifunctional si a ajuns coletul in 2 zile.
Nana, 27+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Yaia spune:
Aiska, mersi de sugestie. Dar tot voiam sa fac niste comparatii de preturi. Site-urile pe care mi le-ai dat tu le stiam deja, dar mersi. Cat priveste locul de folosinta, stii cumva daca exista diferente intre carucioare? Ce ar avea in plus cele facute "pt. Finlanda", ca doar nu or avea incalzitor?
Roxali, aici si la promotie tot scumpe raman. De exemplu, ultima oferta pe care am vazut-o era un carut la 675 de euro...nici macar nu m-am uitat sa vad de la cat era redus! Dar daca nu o sa avem incotro, o sa luam de aici!
Mersi mult de sugestii.
Irina 24
aiska spune:
Yaia sigur ca nu au incalzitor,dar sint izolate cu materiale speciale si au rotile mari ca sa ne deplasam mai bine pe zapada si pe polei.
In grupul nostru de Finlanda mai sint niste fete in Tampere, eu stau aproape de Rovaniemi,poate ele iti vor da nume si locuri de magazine din orasul tau.
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
Noi,cele din Finlanda
cecilia L spune:
Sim, pt bebe mi-au luat o bratarica din aur, pe care este scris Cristian.
cecilia,28+Cristian
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Sim, pt bebe mi-au luat o bratarica din aur, pe care este scris Cristian.
cecilia,28+Cristian
Niste draguti, Cecilia! Cred si eu ca ai plans...
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
... si ca sa imi cer si eu scuze ca n-am ajuns la Piciulika, in ciuda faptului ca am trecut pe Autobahn si am vazut iesirea catre Aarau.
Ramonaiani, nu ai de ce sa-ti ceri scuze! Intre prieteni nu se fac resposuri, nu se impun vizite, plus nu promisesi nimic. Oricum, acuma stii unde e, ramane pe alta data!
Fetele cu vizite in tzara. Va dau un pont pt optimizare a timpului alocat rudelor / vizitelor - inventat de draga de soacra mea.
Clar ca toti vor sa te vada, puna la masa (nu scapi scurt) etc. Tragi de tine si alergi prin tot orasul, zi de zi (plus stomatolog, shopping etc.)...
Si-atunci soacra face o masa maaare (cina) si-i invita pe toti care vor sa ne vada, verisori, matusi etc si ne pupam, ne povestim, tra-la-la si am bifat intalnirea de familie.
Raman prietenii, pe care dupa caz ii poti deasemenea pune in buchet la o pizza sau iar o cina.
De cand s-a facut obiceiul asta, suflam si noi si putem sa ne dedicam timpul cu o vizita suplimentara cui vrem/putem.
Piciulika 24+
Roxali spune:
Yaia scumpe rau...daca ajungi in Ro cumparati de acolo, dar trebuie sa valutezi si cat platesti pe kg la imbarcare.
Piciulika daca ai soacra gospodina se merita
Ali21si Enrico 7ani
poze
danielle02 spune:
amar,piciulika,gabriela,roxali
sim si pe mine ma impresionat cand am vazut patutul in camera.chiar nu ma asteptam din partea lui...
danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Happiness_4_us spune:
O intrebare ptr Sim_stoian, parca ea era cu legislatia la zi, sper sa nu gresesc.
Alocatia, CIG-ul si indemnizatia, daca nu sunt depuse actele imediat dupa nastere si sunt depuse dupa 4 luni, se calculeaza retroactiv sau se pierd banii pe astea 4 luni?
Nana, 27+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!