Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Piciulika esti o scumpa . Interesanta si bine gandita toate treaba asta cu masa mare si vizita rudelor. E un pont f bun, merci.
Apropos de legislatii ...
Am aflat de la vara-mea ca in Elvetia trebuie sa faci asigurare de sanatate copilului inainte sa il nasti. La ea s-a nascut copilul mult mai devreme, si chiar a necesitat o interventie la un spital mai indepartat. Asa a reusit sa ii fie platit transportul cu elicopterul pana acolo de catre casa de asigurari.
Fetele din Germania ... voi ce stiti despre asigurarile medicale ale copilului?
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacris28 spune:

Salut fericite gravidutze!
Am o rugaminte la voi: sunt si eu noua pe-aici si poate vrea careva dintre voi sa ma treaca si pe mine pe listutza gravidutzelor, tare v-as multumi. Iata datele mele: data nasterii 11.05.1979, DPN 05.10.2007, Spitalul Municipal Rm. Sarat, Dr. Stancu, UM 08.01.2007. Sper ca e tot ce trebuie.
Nu stiu daca v-am mai intrebat pe voi, dar o fac acum: a luat cineva Gynipral, No-Spa, Duphaston la varsta de 23 sapt, fara sa fie nici un fel de problema care sa justifice administrarea unor medicamente asa puternice (ma refer aici la Gynipral, care mi-a facut tare rau: palpitatii, tremuratul mainilor)? Eu ma simt foarte bine, nu am nici un fel de durere sau alte probleme si nu inteleg de ce medicul meu mi-a dat asa ceva, ca doar el a zis la control ca totul e ok. Daca m-ati putea si voi lamuri cu un sfat, tare bucuroasa as fi!
In alta ordine de idei, vreau sa-i spun Ceciliei ca si eu sunt o ardeleanca stabilita departe de ai mei, din Simleu Silvaniei, jud. Salaj am ajuns sa ma casatoresc la Ramnicu Sarat. Poate ne facem "surori" de suferinta dorului de casa parinteasca :) Sa stii ca si eu astept cu nerabdare sa vina ai mei la mine, dar, ca si tine, lucreaza in invatamant si mai dureaza pana intra in concediu. Of, ce bine o sa fie!
Gata, ca deja v-am plictisit. Oricum, astept raspuns, va pup pe toate si multe zambete pt bb-ii vostri!

Cristina 23+ 70% fetita - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello!

Piculika si Roxana sint perfect de acord cu voi ca un col de 37 de mm e super ok,insa ce m-a speriat pe mine a fost faptul ca mi s-a scurtat cu 11 mm in doar 3 sapt...sper doar sa nu continue in ritmul asta,Doamne fereste...
Roxana felicitari pt examen!
Gabriella multumesc pt incurajari!
Cristhina si eu am facut testul de glucoza si mi-a iesit la la prima proba (cea cu aparatul) 76,iar la laborator 81...la o ora dupa ce bausem glucoza aveam 138....pe analizele mele scrie ca trebuie sa fie < de 140...mi-au recoltat singele doar din vena...
Medicul mi-a zis ca sint ok....cit despre rezultatele tale,daca nu poti ajunge la un medic sa ti le interpreteze, poti telefona la spitalul din zona ta si ceri sa vb cu cineva din reparto ginecologia si sigur te lamuresc ei....cel putin in zona mea,asa functioneaza..
Tin pumnii sa fie totul bine!
Cecilia frumos gest si impresionant!
Danielle bine ai revenit!
Nana ma bucur pt tine ca esti in mijlocul celor dragi ...o sa-ti trebuiasca o luna sa-ti revii din oboseala acumulata :)..

Picca 27 + cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Liana ce mai faci?

Picca 27 + cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si la noi in familie se practica masa mare:)
cand vine cate vreo verisoara, asa se face.Si nu neaparat cu sarmale, cu ce se poate, important e sa ne vedem toti.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

oanacris bine ai venit
piccaflor

danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mersi Alinus. Am citit prospectul Detralex-ului si nu scrie ca ar fi contraindicat. Asa ca...daca ti-l da dr cred eu ca nu e problema. mie mi l-a dat doctorita de la Iasi. Pana acum am facut traamentul cu Augmentin dar acum ca l-am terminat cred ca incep cu asta. Cica se ia cel putin o luna de zile.

Emma

Mergi la inceput