Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Carpatina, merci de intrebare, nu fac prea bine cu moralul, mama mea se va opera maine pt a doua oara de hernie de disc, asta e...e trist , mi-am pierdut speranta de a o mai avea cu mine in septembrie pt ca recuperarea la astfel de operatii dureaza ceva timp.. Ramonaiani, draga mea, ne vedem pe 30.06 la voi la Fest, am hotarat, sotul nu are nimic impotriva , deci venim...drum bun pt maine in calatoria spre Elvetia...iaca ploua si pe la noi...
Roxana, frumoasa descriere a concedului tau, frumoase poze...vreauuu si eu la Venetia....ca la Pisa am fost asta vara...
Unde e Annisia?..auzisem ceva de deprimare? e la munte ?sper sa-i faca bine aerul...
Noi suntem bine, crestem,obosim repede , ni se umfla picioare stand in casa degeaba, ni se dezumfla cand mergem la plimbare,facem tumbe zilnic deci existam...mai multe detalii aflam pe 22 la control...

carmen 26s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisjo spune:

Neata fetelor,

si noi intram astazi in saptamana 24. Urrra!!!
Vroiam sa va spun ca desi am fost totdeauna "plinuta" pina acum nu am decat +1 (un) kg si circumferinta burticii este de 87. Mie mi se pare cam mica, si toata luna ma intreaba: esti insarcinata?
De-abia astept sa-mi etalez si eu o frumusete de burtica .

Apropos, ieri am experimentat si eu pt prima oara faza cu umflatul picioarelor, de credeam ca o sa ajung desculta acasa.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisjo spune:

Sim, te rugasem sa-mi spui unde este situat mag. babycomfort ....
Please!

Crisjo + 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mey, io tot mai prost dorm, azi noapte vreo 3-4 h, ca am murit de cald! Nu stiu cum rezist azi la serviciu, dar ma straduiesc! Ma consolez cu gandul ca e weekend si in seara asta plec la Deva ca am 10 ani de la terminarea liceului! Ce faiiiiiin!!!
Ce furtuni au fost pe la voi ? ca am vazut pe la TV ! Doamneeeeeeeeee !!!!

Ana, drum bun si distractie frumoasa!

Sabina, chiar a fost Sofia ta cea mai frumoasa! Deci, fecioara e fata? Ca si a mea va fi, si ma intrebam cum e zodia ca nu prea stiu pe nimeni....Fain!

Piciulika, da’ stiu ca te documntezi. Foarte bine, uite asa mai aflam si noi un a-alta! Ma gandeam eu ca acolo ai facut Facultatea! Asa si eu, am facut Facultatea m-am indragostit de ea, de jumattaea si de oras si am ramas. Adevarul ca imi place mult de tot Clujul! Hai k poate vii oadata cu bebe in vizita la Cluj!

Va pup k drag! Un weekend superb!

Gabriela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Teodora, las-o mai usor cu jobul mai ales daca ai contractii. Baga un medical cu internare in spital, macar sa te mai relaxezi o perioada.

Sabina, scumpica foc Sofia.

Roxana, super poze si comentarii. Si eu iau Maltofer Fol, pentru mine e ok, nu am alte efecte secundare, eu mestec o tableta la amsa de pranz.

Amar, Doamne ajuta pentru operatia mamei tale, sa fie totul in regula. Si socrul meu s-a operat de 2 ori pentru hernie de disc, si acum e bine.

Eu vroiam sa plecam azi 3 zile la munte, dar nu m-am simtit prea bine si am decis sa stau acasa cumintica. Asta e . Mai bine sa fiu precauta.

Va pupacesc

Mandarinutza 28+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, pai tu iei seara magneziu? Incearca sa il iei dimineata si la pranz ca sa se 'duca' efectul pana seara.
Sabina, superbe pozele. E o dulce Sofia. Sper ca bb2 al meu sa fie fetita Si chestia cu ganditul, s-ar putea sa fie de la zodie. Stiu eu de ce spun...Dar lasa ca e mai bine asa.
Amar, multa sanatate mamei tale si o recuperare cat mai usoara.
Vreau si eu in Austria. Mi s-a facut un dor..........Mie Austria imi place mult de tot. Si o sa mai treaca asa de mult timp pana voi putea pleca iar. Da' asta e, doar am fost in ianuarie. O sa mai mergem in ianuarie 2008 ca sa prindem si soldurile daca tot ne ducem pana acolo . Na, ca tot cu shoppingul sunt in gand.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Roxana_G - mie mi-a dat dr. Tardyferon (costa cam 10 ron) si tot asa fac moale de la el (dar tocmai bine, adica nici nu fac pe mine, dar ma si usurez cu succes...)

urmychance26baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

RGE, am facut modificarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Sim si mandarinutza multumesc ca sunteti alaturi de mine...
Bbebelusii nostri se pare ca vor fi fecioare, nu-i rau as zice eu .., vor fi cam introvertiti, frumosi,sensibili, simandicosi, f. destepti, pedanti, inclinati catre studiu si lucruri fine si rare,spirite critice, inteligenti...acuma mai depinde cat de bine se vor intelege din punct de vedere zodiacal cu parintii...ar merge bine cu parintii taur, fecioara sau capricorn...la mine sotul e taur deci ar merge...eu sunt berbec , mai repezita asa uneori asa ca cine stie...o sa-l cam scutur...dragul lui mama, numai din dragoste....
eu is pasionata de zodii...si chiar cred in ele

carmen 26s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Azi cica ar trebui sa invat pe bune, deja am morcovelul in fund de nu mai pot. Macar am dormit bine, desi am tras super spaima aseara. Am avut niste contractii tare dubioase, din cele dureroase, si le simteam si la orizontala. Imi era si frica sa adorm, am mai stat asa sa vad daca mai apar, macar sa dau fuga la urgenta daca era ceva. Azi sunt ok.

Piciulika, ce imi recomanzi tu e tot fier? Pai acu zici? Cat despre serviciu, ai dreptate ca ai concediul acela de 2 ani insa cine e obisnuit cu un salariu de la multnationala, asa exploatatoare cum e ea, cheltuie banii cu pricina in maxim 5 zile si apoi sta si sufla la luna, asa ca una peste alta tot pe la 4-6 luni te intorci. Iti zic din proprie experienta. Stiu si cum e sa dai juma de salariu la bona, dar de bine de rau cealalta jumatate tot e mai mult decat ce iti da statul. Nu stiu nici eu ce voi face acum, de fapt chestia asta ma framanta rau. M-as intoarce tot asa pe la 6 luni, insa nu vreau sa ma intorc la nervi si stress, daca ar exista cat de cat intelegere as fi dispusa si mai devreme. Dar la cum s-au derulat lucrurile pe sarcina, dupa nu voi fi inteleasa nici atat.

Sabina, azi am reusit sa vad pozele, cred ca ieri erau pb cu conexiunea. pentru Sofia. Zici ca in zodia fecioara sunt seriosi? Ia sa vaz eu BB Andrei ce golan o fi.

Andries, eu stiu bine cum e cu multinatonalele, ca doar am lucrat la concurenta firmei Ralucai Stroescu. Numai ca aici unde sunt au fost minunati si de aceea m-am si mutat la ei de un an jumatate. Numai ca de cateva luni parca au innebunit si aici.

Sabina, eu nu eram sportiva inainte, dar acum nene sunt super in forma. Daca ai fi vazut cat am putut sa merg, sa urc si sa calatoresc in concediu, nici nu m-ai fi recunoscut. Numai la urcat in turnuri m-am abtinut, ca aia mai lipsea.

Carmen, pai merita sa mergi la Venetia, dar ai grija ca e super aglomerat. Adica sa stii la ce sa te astepti in sezon.

Gabriela, hai ca mai e putin din ziua asta. Petrecere frumoasa!

Mandarinutza, de unde luasi mai Maltofer ala?

Sim, mie asa mi-a zis medicul, sa iau magneziul dimi si seara, iar la pranz fier, cica nu trebuie amestecate. Asa ca am luat si eu cum a zis. Aseara l-am sarit si am dormit bustean, nu stiu daca e intamplare. Dar cum am de invatat vreo 2 nopti, cred ca azi si maine il voi lua seara.

Urmy, multam mult, bun de incercat si asta. Mie de ce nu mi-o fi dat fier din asta de iesit afara? Hmmm. Imi dau astia fara reteta?

Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput