Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
sim_stoian spune:
Roxana, nu poti sa iei magneziu dimineata si la pranz, iar seara fierul? Zic si eu, poate dormi si tu mai bine. La mine s-a simtit cand nu am mai luat magneziu, am reusit sa ma odihnesc si eu ca eram varza.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
ramonaiani spune:
Interesanta descrierea pe care a facut-o Amar despre zodia fecioara a copiilor. Si mie mi-e teama tot asa, de intelegerea dintre parinti si copii. Eu 'il planuisem' capricorn, dar Doamne-Doamne a avut alte ganduri ...
Deci ne vedem pe sambata pe 30 Amar, si bafta multa mameei tale la operatie, insanatosire grabnica, si sa speram ca totul va fi bine. Poate ajunge la tine in septembrie, macar sa se tina dansa pe propriile picioare, ca te ajuta cu sfaturi si simti ca e cineva langa tine.
26+
sim_stoian spune:
Amar, eu sunt fecioara, de aia ziceam ca stiu cum e. Fecioarele mai au si un spirit critic f bine dezvoltat
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
urmychance spune:
Roxana_G
Urmy, multam mult, bun de incercat si asta. Mie de ce nu mi-o fi dat fier din asta de iesit afara? Hmmm. Imi dau astia fara reteta?
eu am avut o reteta de la dr. dar eu cred ca iti dau si fara hartiuta. Oricum in prospect scrie asa: "Anemii feripive (anemii hipocrome). Terapie cu cerinte in fier crescute sau de carenta latenta in fier (de ex. la femeile fertile, in timpul sarcinii, post-partum in timpul perioadei de alaptare, cat si dupa gastrectomie). Punerea in evidenta a unei carente in fier si gradul sau de gravitate trebuie sa se bazeze pe un diagnostic sigur si sa fie conformat prin examene de laborator corespunzatoare."...e pt gravidute...asa ca...succes...poti sa il incerci.
http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/
urmychance26baietelul nostru
Gabriela77 spune:
Amar, multa sanatate mamei! Hmmm, interesanta descrierea zodiei…
Roxana, mersi mult! Baga mare! Spor la invatat!
mandarinutza spune:
Roxana, la farmaciile Donna am gasit. Pe la Helpnet nu au. Nu-ti trebuie reteta pentru asta.
Mandarinutza 28+ Antonia Maria
Poze
sim_stoian spune:
Hi, hi, hi! Ma delectez acum cu o poveste despre superstitiile de pe vremea bunicii . O sa fac o lista si o postez sa va distrati si voi putin.
Edit: nu doar superstitii, dar am gasit si obiceiuri destul de nasoale...
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
toma_lly spune:
buna frumoase,
Amar, multa sanatate mamei !!
Sabina, frumoasa fetita mai ai
Tomasa, unde ai disparut ?
Teodora M, bine ai revenit ! Da-i incolo pe astia cu serviciul lor, asa sunt majoritatea
Sim, maine merg la babycomfort si barza, o sa ma uit si de comoda.
Roxana, spor la invatat ! Ah, ce bine ca am terminat si eu cu masterul...
Eu am un chef nebun de cumparaturi. In weekend trebuie sa mergem si la niste prieteni care au o fetita de 2 saptamani. Cred ca o sa plec mai devreme de la serviciu si ma duc prin Magazinul Victoria sa cumpar cate ceva.
Tomitza 27+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Piciulika spune:
Intrebari intrebatoare:
Am nevoie de:
- cantar la bebe, sau nu?!
- termometru de vana, sau doar de cot?
- sac de purtat bebe in fatza?
Merci de feedback
Piciulika 24+
toma_lly spune:
Raspunsuri (din punctul meu de vedere):
- eu nu voi cumpara cantar, o sa-l cantaresc cand merg la doctor (sau cand vine pediatra);
- am cumparat termometru de baie ca nu stiu sa apreciez (cel putin la inceput) temperatura apei; si termometrul e frumusel (in forma de broscuta) si a costat doar vreo 50 mii (din Cora);
- nu cred ca e neaparat nevoie de sac de purtat bebe in fata, eu il voi tine in brate (sau tati) sau cel mai probabil in cosuletul sau landoul caruciorului.
Tomitza 27+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005