Mamici singure,cu 2 copii!!1Bagaje?
Buna!
Am o intrebare pentru mamicile care sunt in situatia mea,de a pleca cu trenul(sau autocarul),si cu 2 copii mici,respectiv 1,9 si 3,10ani.
Ce bagaj,pentru a fi cat mai usor ,va puneti?
Sotul era nelipsit din concedii,dar anul acesta el face finisajele la casa(glet,gresie,faianta,parchet,etc,etc...),iar pustoaica mea are neaparat nevoie de o cura de salina...La Praid,mai exact...Si cum nu pot sa o iau doar pe ea...,caci sotul nu ar putea face nimic cu piticul langa el,ce sfat imi dati?
Ce sa iau cu mine,doar strictul necesar???
Mirela
Raspunsuri
adriana spune:
Doar strictul necesar. Incearca sa iei ceva intr-un rucsac, iar restul de bagaje pune-le intr-un gemantan care se trage pe rotile.
Cred ca poti gasi oameni draguti sa te ajute cu caratul bagajelor. Pentru cel mic ia un carut umbrela, din acela care se strange repede, daca mai merge in carut..
Succes
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
aschiutza spune:
Mirela, daca pleci cu autocarul, poate eventual sotul tau sa iti trimita a doua zi prin el o a doua parte din bagaj si asa nu te vei cara cu totul dintr-o data. La intoarcere trimiti iarasi cu o zi inainte o parte din bagaj...
Pe vremuri taica-miu isi trimitea bagajul prin posta, dar dupa cum merge posta acuma ....
------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
GGina spune:
Din cite am inteles eu de la un alt subiect pe forum despre posta Ro care merge in reluare sau deloc .Ar fi mai bine sa ai un bagaj cu rotile si un ruksac.
anky spune:
Eu cind merg cu copiii,iau doua bagaje mai mari,unul pentru mine si unul pentru copii.Nu am avut niciodata probleme,a fost ok.Doua bagaje sint suficiente.Ah...si sigur un bagajel de mina in care pun jucarii,sucuri,biscuiti..etc.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
alina023 spune:
Buna fetelor,
Am intrat la acest subiect caci sunt si eu in cautare de idei. Voi pleca la mare doar eu si pustiul meu de 4 ani si numai pt weekend. Mergem cu trenul si am mari probleme in a ma decide ce voi lasa acasa (este prima data cand mergem la mare fara masina). Va rog mult de tot sa ma ajutati cu idei. Ce ar trebui sa contina bagajul nostru in asa fel incat sa nu ma trezesc ca imi lipseste ceva ff important dar nici sa ma cocosez cu caratul (mai ales ca am si bebe in burtica).
Si....cum tratez paranoia, fetelor? Ma gandesc ca va fi foarte aglomerat la mare iar eu voi fi doar una. Mi-e teama sa nu-mi scape o clipa din priviri si sa se rataceasca de mine. Dar mi-e o teama de moooor.... Ma poate linisti cineva, va rog????
Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
alexadaniel2000 spune:
Mirela vreau si eu sa discut cu tine despre cura de salina....si despre vacanta de la mare postata de tine!!!Am si eu 2 baieti 2.1 si respectiv o luna cel mic si trebui neaparat sa ajung la mare pentru cel mare dar as vrea sa-mi dai detalii de locatia unde ati fost voi sa ne facem si noi o rezervare!!!Aici m-am inregistrat pe numele sotului dar dak poti sa-mi lasi msj pe e-mail _maricela@yahoo.com,Maricela e numele meu sau un nr de tf de la pensiune pentru cazare la mare !!!multumesc anticipat!!